https://www.traditionrolex.com/47

Bemutatkozik a Crystal Nails és Jákob Zoltán
CRYSTAL NAILS - RAGYOGJ MINDENHOL A TE STÍLUSODBAN! ❣️

A világ bármely pontján is vagy, vidd magaddal a saját stílusodat és az ahhoz illő  Crystal Nails körmeid!
 

Mi mindent megteszünk, hogy ragyogni tudj!
 

Akik követni akarják az alapanyag  trendeket és folyamatosan fejlődni  szeretnének a technikákban, nekik  biztos választás a Crystal Nails újdonságai és tovább képzései: A  Crystal Nails-t ma a körmös világ újítójaként (Nail Innovator) tartják számon; minden évszakban tőlünk várják a meghatározó új fejlesztéseket, divatszíneket, technikákat. 4 kontinens 32   országában vagyunk jelen.

Mi több: a világon mindenütt tárt karokkal várják a szalonok azokat a körmösöket, akik a Crystal Nails egyedi, mégis változatos és megbízható anyagaival dolgoznak. Utolérhetetlenül sok, több mint 250 első helyezést ért el a márka a világ körmös versenyein is; de az igazi győztesek mégis a szalonokba betérő nők százezreit Crystal Nails-szel megszépítő körmösök!

HOGY MI BIZTOSÍTJA A CRYSTAL NAILS ÁLLANDÓ MEGÚJULÁSI KÉPESSÉGÉT ÉS PRÉMIUM MINŐSÉGÉT?

A biztosíték maga a Crystal Nails Csapat. A csapat, melynek élén Jákob Zoltán precíz mérnökként, kellő szépérzékkel és kreativitással -maga is műkörmös végzettséggel- a körmös lányok fejével gondolkodik. A csapat, melynek tagjai a legjobbak közül kerültek/kerülnek ki: A kezdetekkor egy amerikai vegyészmérnök és a legnevesebb hazai körmös bajnokokból; ma pedig már 200 fős profi hazai- és számtalan főt számláló külsős európai csapattagokból. Hogy kik ők? Magasan képzett instruktorok, világklasszis oktatók, tehetséges vegyészmérnökök, kreatív trend-elemzők, lelkiismeretes tesztelők, precíz gyártásvezetők. Ők garantálják a vezető újdonságokat és a páratlan minőséget!

Széles kínálatunk között megtalálod a SENS by Crystal Nails (SENSe of Nail Art - a körömművészet érzéke) prémium alapanyagainkat is, fekete-arany színekbe csomagolva, valamint a CRYSTAL SPA termékeinket is. Ők is fontosak lehetnek számodra professzionális láb- és kézápoláshoz, magas hatóanyagtartalommal.

Mi a kreativitásod kibontakoztatásának lehetőségét kínáljuk Neked a Crystal Nails anyagok változatosságával/sokszínűségével!

Kreatív munkádban rengeteg sikerélményt és sok igényes vendéget kívánunk Neked!

 

 

Jákob Zoltán

A Crystal Nails alapítója

 


MÁR RENDELHETŐ JÁKOB ZOLTÁN ELSŐ KÖNYVE!

ISMERD MEG ZOLI GONDOLATAIT A BOLDOGSÁGRÓL, ÜZLETRŐL ÉS A SIKERRŐL.

Megrendelem

https://www.traditionrolex.com/47