CRYSTAL NAILS - AZ ÖRÖK MEGÚJULÁS VARÁZSÁVAL

ÖRÖK MEGÚJULÁS A KÖRÖMDIVATBAN?

 Igen! Coco Chanel szerint a divat változik, és a stílus  örök. Mi ezt annyiban írjuk felül, hogy a köröm-divat ugyan változik, de a Crystal Nails képes neked örökre biztosítani a megújulás varázsát! És ezek nem üres szavak, lássuk hogyan: 

Akik követni akarják az alapanyag trendeket és folyamatosan fejlődni szeretnének a technikákban, nekik biztos választás a Crystal Nails újdonságai és továbbképzései: A Crystal Nails-t ma a körmös világ újítójaként (Nail Innovator) tartják számon; minden évszakban tőlünk várják a meghatározó új fejlesztéseket, divatszíneket, technikákat. 4 kontinens 32 országában vagyunk jelen. Mi több: a világon mindenütt tárt karokkal várják a szalonok azokat a körmösöket, akik a Crystal Nails egyedi, mégis változatos és megbízható anyagaival dolgoznak. Utolérhetetlenül sok, több mint 250 első helyezést ért el a márka a világ körmös versenyein is; de az igazi győztesek mégis a szalonokba betérő nők százezreit Crystal Nails-szel megszépítő körmösök!

HOGY MI BIZTOSÍTJA A CRYSTAL NAILS ÁLLANDÓ MEGÚJULÁSI KÉPESSÉGÉT ÉS PRÉMIUM MINŐSÉGÉT?

A biztosíték maga a Crystal Nails Csapat. A csapat, melynek élén Jákob Zoltán precíz mérnökként, kellő szépérzékkel és kreativitással -maga is műkörmös végzettséggel- a körmös lányok fejével gondolkodik. A csapat, melynek tagjai a legjobbak közül kerültek/kerülnek ki: A kezdetekkor egy amerikai vegyészmérnök és a legnevesebb hazai körmös bajnokokból; ma pedig már 200 fős profi hazaiés számtalan főt számláló külsős európai csapattagokból. Hogy kik ők? Magasan képzett instruktorok, világklasszis oktatók, tehetséges vegyészmérnökök, kreatív trend-elemzők, lelkiismeretes tesztelők, precíz gyártásvezetők. Ők garantálják a vezető újdonságokat és a páratlan minőséget!

Széles kínálatunk között megtalálod a nemrég debütált SENS by Crystal Nails (SENSe of Nail Art - a körömművészet érzéke) prémium alapanyagainkat is, fekete-arany színekbe csomagolva, valamint a CRYSTAL SPA termékeinket is. Ők is fontosak lehetnek számodra professzionális láb- es kézápoláshoz, magas hatóanyagtartalommal. Mi a kreativitásod kibontakoztatásának lehetőségét kínáljuk Neked a Crystal Nails anyagok változatosságával/sokszínűségével! Kreatív munkádban rengeteg sikerélményt és sok igényes vendéget kívánunk Neked!


 

 

Jákob Zoltán

A Crystal Nails alapítója