Megújult, még szebb dizájnú hűségkártya!

Az új Crystal Card hűségkártya mindenkinek jár, aki az elmúlt évben használta a kártyáját (pontfelírásra vagy pontbeváltásra) tehát annak is küldünk, akinek már van. A hűségkártyaszám senkinek nem változik. Ha valaki nem használta, és szeretne új kártyát, akkor külön igényelni kell.

Az újonnan regisztráltaknak és a meglévő hűségkártya tulajdonosnak is folyamatosan küldjük majd az új, EDC klubtagságra is jogosító kártyát, így mindenki élhet majd az új kártya adta kedvezményekkel.

CRYSTAL CARD HŰSÉGPROGRAM KÁRTYARENDSZERBEN - TÖBB MINT 25.000 KÁRTYATULAJDONOS!

A Crystal Nails közkedvelt, visszatérő törzsvásárlói hűségének viszonzásaképpen néhány éve megújította Hűségpontgyűjtő programját: a Hűségfüzetet egy igényes, névre szóló plasztik kártya, a Crystal Card váltotta fel. Azóta több mint 17.000-en váltották ki és gyűjtik pontjaikat hűségkártyájukra. A gyűjtött pontok pedig a Hűségfüzetben található sikertermékekre váltható be. Mert a Crystal Nails jutalmazza a hűséged...

 

Boldog születésnapot kíván a Crystal Nails!

A Crystal Nails minden évben megajándékoz a születésnapodon – Ma ünnepled születésnapod? 10 pontot, Referenciaszalon-tulajdonosként pedig összesen 100 pontot kapsz ajándékba!

 

TUDNIVALÓK PONTRÓL PONTRA

A Crystal Hűségpontgyűjtő kártyát minden vásárlás alkalmával hozd magaddal! A kártyát mindig fizetés előtt kell átadnod a pénztárnál/körömfutárnak/ viszonteladónak!

A pontokat beválthatod a Hűségprogramban résztvevő szaküzletekben, a területi képviselőknél és webáruházunkban, a Hűségfüzetben tálalható Crystal Nails sikertermékekre, műkörmös kiegészítőkre. Minden levásárolt 3.000 forint után 1 pontot írunk jóvá a kártyádon.

Aktuális pontegyenlegedről a www.crystalnails.hu/husegprogram menüpont alatt tájékozódhatsz.

 A továbbképzésekért is pontot kapsz: az egész napos továbbképzésekért 6 pontot, a Körömtáborért 50 pontot. A pontot érő továbbképzések listáját megtalálod a www.mukorom-tanfolyam.com oldalon.

Versenysikereid is pontot érnek! Bármely Magyar Bajnokságon szerzett aranyérem 100, ezüstérem 50, bronzérem 25 hűségpontot ér! (Hűségpontjaid Crystal Card Hűségkártyán gyűjtheted, melyeket a Hűségfüzetben található sikertermékekre válthatod be.

 

Nincs még Crystal Card-od?

Regisztrálj! www.crystalnails.hu/husegprogram

A Hűsegpontgyűjtő programmal kapcsolatos részleteket, feltételeket megtalálod a www.crystalnails.hu/husegprogram oldalon. Itt nézheted meg a folyamatosan frissülő, pontjaidért megszerezhető sikertermékek listáját is, valamint a pontegyenleged (az első feltöltéstől).

Az új Crystal Card hűségkártya mindenkinek jár, aki az elmúlt évben használta a kártyáját (pontfelírásra vagy pontbeváltásra) tehát annak is küldünk, akinek már van. A hűségkártyaszám senkinek nem változik. Ha valaki nem használta, és szeretne új kártyát, akkor külön igényelni kell.Ugrás a hűségprogram bejelentkező felületére

Hűségfüzet