A Crystal Nails Referenciaszalon Programját az igényes körmök szerelmeseinek és az elhivatott szakembereknek hozta létre. Azoknak, akik a továbbképzéseken, rendezvényeken folyamatosan frissítik szakértelmüket és Crystal Nails alapanyagot használnak. A megkülönböztetett figyelmet Arany Hűségkártya kibocsátásával szeretnénk „megköszönni” a Crystal Nails Referenciaszalon tulajdonosoknak, amellyel extra kedvezmények is igénybe vehetők. Ráadásul a kártyára gyűjtött pontjaid minden hónapban a mindennapi szalonmunkád során használt Crystal Nails alapanyagokra és eszközökre is beválthatod.

A CN Referenciaszalon az a hely, ahol…
…elhivatott, szakmai tudásukat folyamatosan frissítő szakember
…csúcsminőségű Crystal Nails alapanyagokkal dolgozik
…mindig a legújabb, legdivatosabb díszítésekkel
…tökéletes szolgáltatással várja a vendéget, aki elégedetten távozik tőle

MÉG TÖBB AJÁNDÉK

- csatlakozásodkor Referenciaszalon táblát kapsz, mely szalonod dísze lesz, illetve egy Referenciaszalon programot tanúsító oklevelet, valamint 4 db ajándék posztert
- évente két alkalommal 50 pontot írunk jóvá a Referenciaszalon Programban résztvevőknek (melyet a feltételek teljesülése esetén félévente újra megkapnak, azaz évente 100 hűségpontot, ami 300.000 Ft értékű vásárlásnak felel meg!)
- minden évben, születésnapod alkalmából megajándékozunk 15 hűségponttal

ÚJDONSÁG! Saját Crystal Nails Referenciaszalonod van, melynek üres a kirakata? Szeretnéd, ha igazán Crystal Nails-es lenne és már messziről tudná minden vendéged, hogy szalonodban minőségi termékekkel, minőségi szolgáltatást kapnak? Szuper! Mert szívesen elkészítjük üzletportálod!

MÉG TÖBB VENDÉG

- saját honlapot szerkeszthetsz a kormosszalon.hu kiemelt felületen, amelyet a Google kereső is használ
- bekerülsz a vendégek által használt és kedvelt Körömszalon kereső okostelefon alkalmazásba kiemelt helyen. Így szalonodat, a műkörmöst kereső nők egy pillanat alatt megtálalják. Szalonod felkerül a mukorom.hu-ra, mely oldalt a Google keresője a “műköröm” és “műkörmös” szavakra az első helyen hozza! (NAPONTA RENGETEGEN KERESNEK MŰKÖRMÖST A MUKOROM.HU-N!) Az Elite Körmös Referenciaszalonoknak külön, kiemelt helyet biztosítunk a honlapon, ami egy nagyon értékes reklám.
(A mukorom.hu látogatottsága napi 8-9.000 fő, melynek kb. 40%-a új látogató, és egy látogató átlagban 16 oldalt néz meg a honlapon.)

MÉG TÖBB TUDÁS

- egy továbbképzésünket INGYEN, jelképes 50 hűségpontért végezheted el minden évben (csak a budapesti, József körúti továbbképzéseinkre érvényes)
- egy másik képzést pedig minden évben feláron (a tanfolyami helyek számának és a jelentkezési határidők figyelembevételével)

ÍGY CSATLAKOZHATSZ:

Látogass el a www.mukorom.hu/koromszalon oldalra és regisztrálj, vagy lépj be. Referenciaszalonná váláskor az 50 meglevő továbbképzésünk közül legálabb 5-ön részt kell venned, melyet a programban igazolni kell. (A Körömtáborban való részvétel megfeleltethető 4 továbbképzés¬nek.) A regisztrációt követően illetékes területi képviselőnk igazolja vissza jelentkezésedet és adja át a REFERENCIASZALON táblát az ajándék posztereket és az igazoló oklevelet, Arany hűségkártyádat pedig postán juttatjuk el Hozzád. Ne feledd, évente 100 pontot írunk jóvá Arany kártyádon, melyet értékes ajándékokra válthatsz be.

AMIT KÉRÜNK:

1. Minőségi szolgáltatást a vendégek felé, amelyeket rendszeres, képzésen való részvétellel erősítesz meg. Tartós műkörmöket, kedves kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk, illetve a vendégek esetleges visszajelzései alapján kísérjük figyelemmel).
2. Trendiséget – a továbbképzéseinken való részvétellel
3. Legálabb 90%-ban csak Crystal Nails műköröm alapanyagok (zselék, porcelánok) használata, félévente legálabb néhány új trendszín beszerzése, minimum 50%-ban professzionális eszközeink (sablon, ecsetek) használata (területi képviselő tudja igazolni).
4. Kéthavonta legálabb egy általad készítet t, friss műköröm fotó feltöltése a www.mukorom.hu weboldalra.

Elite-Crystal Nails Referenciaszalonok

Települések: