A Crystal Nails Referenciaszalon Programját az igényes körmök szerelmeseinek és az elhivatott szakembereknek hozta létre. Azoknak, akik a továbbképzéseken, rendezvényeken folyamatosan frissítik szakértelmüket és Crystal Nails alapanyagot használnak.

A CN Referenciaszalon az a hely, ahol…
…elhivatott, szakmai tudásukat folyamatosan frissítő szakember
…csúcsminőségű Crystal Nails alapanyagokkal dolgozik
…mindig a legújabb, legdivatosabb díszítésekkel
…tökéletes szolgáltatással várja a vendéget, aki elégedetten távozik tőle

MÉG TÖBB AJÁNDÉK

- csatlakozásodkor Referenciaszalon táblát kapsz, mely szalonod dísze lesz, illetve egy Referenciaszalon programot tanúsító oklevelet, valamint 4 db ajándék posztert
- évente két alkalommal 50 pontot írunk jóvá a Referenciaszalon Programban résztvevőknek (melyet a feltételek teljesülése esetén félévente újra megkapnak, azaz évente 100 hűségpontot, ami 300.000 Ft értékű vásárlásnak felel meg!)
- minden évben, születésnapod alkalmából megajándékozunk 15 hűségponttal

MÉG TÖBB VENDÉG

- saját honlapot szerkeszthetsz a kormosszalon.hu kiemelt felületen, amelyet a Google kereső is használ
- bekerülsz a vendégek által használt és kedvelt Körömszalon kereső okostelefon alkalmazásba kiemelt helyen. Így szalonodat, a műkörmöst kereső nők egy pillanat alatt megtálalják. Szalonod felkerül a mukorom.hu-ra, mely oldalt a Google keresője a “műköröm” és “műkörmös” szavakra az első helyen hozza! (NAPONTA RENGETEGEN KERESNEK MŰKÖRMÖST A MUKOROM.HU-N!) Az Elite Körmös Referenciaszalonoknak külön, kiemelt helyet biztosítunk a honlapon, ami egy nagyon értékes reklám.
(A mukorom.hu látogatottsága napi 8-9.000 fő, melynek kb. 40%-a új látogató, és egy látogató átlagban 16 oldalt néz meg a honlapon.)

MÉG TÖBB TUDÁS

- egy továbbképzésünket INGYEN, jelképes 50 hűségpontért végezheted el minden évben (csak a budapesti, József körúti továbbképzéseinkre érvényes)
- egy másik képzést pedig minden évben feláron (a tanfolyami helyek számának és a jelentkezési határidők figyelembevételével)

ÍGY CSATLAKOZHATSZ:

Látogass el a www.mukorom.hu/koromszalon oldalra és regisztrálj, vagy lépj be. Referenciaszalonná váláskor az 50 meglevő továbbképzésünk közül legálabb 5-ön részt kell venned, melyet a programban igazolni kell. (A Körömtáborban való részvétel megfeleltethető 4 továbbképzés¬nek.) A regisztrációt követően illetékes területi képviselőnk igazolja vissza jelentkezésedet és adja át a REFERENCIASZALON táblát az ajándék posztereket és az igazoló oklevelet.

AMIT KÉRÜNK:

1. Minőségi szolgáltatást a vendégek felé, amelyeket rendszeres, képzésen való részvétellel erősítesz meg. Tartós műkörmöket, kedves kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk, illetve a vendégek esetleges visszajelzései alapján kísérjük figyelemmel).
2. Trendiséget – a továbbképzéseinken való részvétellel
3. Legálabb 90%-ban csak Crystal Nails műköröm alapanyagok (zselék, porcelánok) használata, félévente legálabb néhány új trendszín beszerzése, minimum 50%-ban professzionális eszközeink (sablon, ecsetek) használata (területi képviselő tudja igazolni).
4. Kéthavonta legálabb egy általad készítet t, friss műköröm fotó feltöltése a www.mukorom.hu weboldalra.

Elite-Crystal Nails Referenciaszalonok

Települések: