Körömhajó

Trendalkotó szakmai rendezvény a szezont meghatározó aktuális fejlesztésekkel, legfrissebb újdonságokkal, legújabb technikákkal és díszítésekkel

Évente kétszer, tavasszal és ősszel rendezzük meg szezonnyitó szakmai napunkat, a rendkívül nagy sikerű Körömhajót, melyen a következő két évszak legújabb technikai- és díszítő trendjei mutatkoznak be.

Elegáns és tágas környezetben – a Duna két összekapcsolt rendezvényhajóján, az Európán és a Zsófián –, Nemzetközi Bajnokokkal, külföldi sztároktatókkal, magas szakmai igényességgel összeállított programmal, a legfrissebb építő- és díszítő trendekkel és legújabb, szezont meghatározó újdonságokkal és fejlesztésekkel.

Forradalmi fejlesztések és újdonságok, legújabb körömtrendek, fergeteges akciók és ajándékok – ez a Körömhajó!

A rendezvény a Batthyányi téri kikötőben 10.00-16.00 óráig tart. 16 órától az Európa Rendezvényhajó sétahajózásra indul.

A Körömhajó minden trendkövető körmösnek kötelező! Szakmabelieknek INGYENES!

Részletek

Körmösnap

CSÚCSKÉPZÉS NEMZETKÖZI BAJNOKOKKAL, VÁSÁR ÉS VERSENY

A Körmösnap az ország legnagyobb körmös rendezvénye tavasszal és ősszel, új helyszínen, a Groupama Arénában, ahol Nemzetközi Bajnok oktatóktól és meghívott (külföldi) sztárkörmösöktől lesheted el az aktuális technikai és díszítő fortélyokat, szalonmunkára szabva, egész napos előadássorozat keretében (Akadémia). Személyesen is konzultálhatsz velük előadásaik előtt/után a Konzultációs Műköröm Workshop asztaloknál: kérdezheted őket és tanácsot is kérhetsz tőlük.

Rendkívüli akciók (Vásár), óriási kivetítők, show-műsor, sztárvendégek, ajándékok minden körmös látogatónak. Tavasszal folyamatosan megújított építő-díszítő verseny, ősszel Tip-Box verseny várja a versenyezni vágyó körmösöket.

A Körmösnapok sorra rekordokat döntenek: közel 2500 fejlődni akaró körmös és a szakmával ismerkedni vágyó látogató érkezik a rendezvényre. Kövesd velünk Te is a legújabb díszítő és technikai trendeket: frissítsd fel szalonod repertoárját.

Ne maradj le róla Te sem!

Részletek

Körömtábor

Életre szóló szakmai tudás és élmények; fergeteges tábori hangulat, izgalmas csapatversenyek és értékes nyeremények – ez a Körömtábor!

Célunk az, hogy a táborba érkező szakemberek Nemzetközi Bajnok oktatóink segítségével és rengeteg gyakorlással még tovább tökéletesítsék tudásukat. A végeredmény természetesen függ a kiindulási szinttől is, de a fejlődés garantált!

ALAPOZÓ TÁBOR: szalonra szabott oktatás – legkedveltebb szalonformák és -díszítések …úgy érzed, az alapképzésen keveset tanultál meg a szakmáról …gyorsítani és pontosítani szeretnéd szalonmunkád …szalonhosszban építenél extrém, de a hétköznapi munkában jól alkalmazható formákat, valamint szalonban gyorsan és egyszerűen elkészíthető, de látványos díszítéseket tanulnál. Elérhető szintek: Részvételi (vizsga nélkül), Szalon Technikus (vizsgával), Szalon Top Designer (vizsgával)

EMELT SZINTŰ TÁBOR: még több tudás, extrém formák és díszítések …ha úgy érzed, egyedivé és különlegessé szeretnél válni a szakmában …ha meg sem állnál a csúcsig …ha szeretnél extrém formákat extrém hosszban és kivitelben is megtanulni, illetve több egyedi, bonyolultabb díszítést elsajátítani. Elérhető szintek: Részvételi (vizsga nélkül), Alap (vizsgával), Technikus (vizsgával), Mester (vizsgával), Elite Mester (vizsgával)

További információ: 06 1 323-0258 iskola@elitecosmetix.com

Részletek