Műkörmös anyagok haladóknak

Haladóknak azt tudjuk javasolni, hogy használják ki a rengeteg csúcsminőségű alapanyag közti választási lehetőséget. Tegyék ezt úgy, hogy először próbálják ki az anyagokat, vegyék meg kisebb kiszerelésben, vagy éljenek az ingyenes próba lehetőségeivel a technika képzéseken. Akár a 3 óráson, akár az egész naposon kipróbálhatják az anyagokat, vagy a Körömhajón a nyitott tégelyek asztalánál szintén lehetőség van ezek kipróbálására. Mindenki használja a számára legmegfelelőbb anyagokat, de érdemes a különböző körülményekhez (pl. télen és nyáron különböző sűrűségű zselékkel és különböző sebességű porcelánporokkal dolgozva) vagy a különböző vendégigényekhez megfelelő különböző anyagokat használják, éljenek a választék nyújtotta lehetőségekkel..

Xtreme clear zseléA zselék közül a haladóknak rendelkezésükre áll 4 féle átlátszó zselé: egy sűrűbb Clear I-es, egy közepesen sűrű Clear II-es, ami nem égető szisztémával készült, egy Xtreme Clear sűrűbb anyag, ami főleg nyáron ígéretes a melegben, az elfolyás mentes munkára; és a legújabb Titánium zselé, ami közepesen sűrű ugyan, de egy titkos összetevőnek köszönhetően nem folyik és ráadásul ez az anyag egyáltalán nem is éget, élmény vele dolgozni.
Építő fehér zselében a sűrűbb Xtreme vagy az ugyanolyan vakítóan fehér, de valamivel olcsóbb közepesen sűrű Builder White II áll rendelkezésre. Érdemes kihasználni a Top-Shine zselék közül a csillámosok és színesek választékát. Amúgy a most megújult Top-Shine Clear zselénél jobbat senki nem fog találni a körmöklezárására.
Szines TopShine zselé


Körömerősítéshez felejtsük el az építő zseléket és porcelánokat, az Easy Off zselék a legjobb körömerősítő zselék kézen és lábon egyaránt, használjuk most már ezek színes változatait is.

A haladóknak a színes zselékkel és színes porcelánokkal kapcsolatban azt javasoljuk, hogy a számtalan díszítő tanfolyamunk közül bármelyikre ha eljönnek, meg tudják nézni és kipróbálni a színeket és azokat az utánozhatatlan tulajdonságokat, amellyel ezek a színes zselék és porcelánok rendelkeznek. Nagyon érdemes kipróbálni őket.

Pillangó műköröm sablon

Az új pillangó sablon nem kezdőknek való, hosszú körmökhöz készült, nagyon jól használható, de gyakorlott kezek kellenek a pontos illesztéséhez (rossz illesztésnél nem jön szét, csak ha leszedjük).

Xtreme műköröm reszelő

A haladók eldönthetik, hogy a porcelán porok közül a gyorsabbik Master porokkal, vagy a közepes sebességű Slower porokkal dolgoznak, vagy akár évszakonként – hőmérséklettől függően váltják azokat. Mindkét portípus nagyon krémes és jól kontrollálható az erős likviddel pedig biztos eredményt produkálnak.

Nem szabad sajnálni a +60, - forintnyi költséget az Xtreme reszelőkre, aki egyszer kipróbálja nem rakja le többé.