Filozófiánk

A Crystal Nails műköröm kellékek fejlesztésénél két fő szempont a folyamatos újítás és legmagasabb minőségi szint elérése az összes Európai Uniós szabvány és egészségügyi követelmény betartása mellett.

Az összes Crystal Nails termék neves, tapasztalt műkörmös és manikűrös szaktekintélyek alapos tesztelésén megy keresztül, mielőtt az üzletekbe kerül.

 A Crystal Nails termékek ára -a magas minőséget figyelembe véve- jóval drágább kellene, hogy legyen; hogy mégsem az, ez köszönhető a forgalmazó nagy volumenű beszerzéseinek és vevő-barát árpolitikájának. (Ezért ne gondolja senki, hogy más, drágább márka jobb, sőt...)


Kémia

CSAK CSÚCSFEJLESZTÉSEKET KÍNÁLUNK

 A CRYSTAL NAILS KÖRÖMÁPOLÓK fejlesztése luxemburgi specialista mérnökökkel azzal az elhatározással indult, hogy a nagy körömápoló márkák minőségi szintjét túlszárnyalva megalkossuk a világ legjobb körömápolóit és lakkjait. Az összetevők meghatározásánál kizártuk a káros DBP használatát. A telítettsége rendkívül magas, ebből következik a nagy kopásállóság és tartósság. Ez azonban megnövelné a száradási időt, amit egy újabb összetevővel sikerült kiküszöbölni. A színélénkséget és fényességet is a maximumra növeltük. A gondos ecsetválasztás a pontos munka és csíkozásmentesség miatt fontos, a manikűrre érkezők szemét pedig a szép üveggel és a lekopásbiztos feliratokkal vonzzuk. Még arra az apróságra is ügyeltünk, hogy a jobb felrázhatóság érdekében más lakkokénál nagyobb méretű rázógolyók kerüljenek az üvegekbe. Az ápolók és lakkok körömerősítő hatását a hozzáadott hatóanyagok -protein, mirrha, hínár kivonat, E-vitamin, Calcium- biztosítják.

 CRYSTAL NAILS ZSELÉK közül az építő zselék (a rózsaszínek kivételével) egyfázisú zselék, melyeknek tapadása olyan magas szintű, hogy külön alapozó zselét nem igényelnek (önmagukkal vékony rétegben alapozzuk őket). Kiválasztásukkor szempont volt az is, hogy a rendkívül széles választékban készülő gyártói zselépalettán ezek a legdrágább zselék, persze az más kérdés, hogy mire a fogyasztókhoz jut -a Crystal Nails árpolitikának köszönhetően- mégis olcsóbbak, mint sok versenytársuk. A kötéskor keletkező hőleadásuk kémiailag úgy lett beállítva, hogy hő-görbéjüknek ne legyen hirtelen csúcspontja, ezáltal nem égetik úgy a vendég körmét mint a más típusú zselék. A rózsaszín építő zselék (kétféle Pink Builder és a Cover Pink) bár nem egyfázisúak, de elég őket megalapozni egy vékony réteg Crystal Nails Builder Clear-el; a színük pedig úgy lett megválasztva, hogy ne csak a tégelyben mutassanak jól, hanem -sok más rózsaszín zselével ellentétben- a kötési folyamat lezajlása után is szép rózsaszínben pompázzanak. Ezek a zselék nagyon erősek; csak akkor tudna eltörni, ha a stresszvonal felett nem alakítunk ki megfelelő vastagságot (C-ívet). Erre azonban figyelnünk kell, mert nem elég az anyagból fakadó tartás, erre statikailag is rá kell dolgoznunk.

A Crystal Nails színes zseléibe azért lehetett ennyire sok pigmentet tenni (a rendkívül jó fedőképesség és határozott vonalvezetési lehetőség érdekében), mert a hordozózselé már alacsony UV fényerőre is jól köt, így a kötést nem árnyékolja le a sok pigment. Emiatt azonban jobban is kell vigyázni, nehogy napfény vagy szórt UV fény (pl. odafordított uv lámpa, vagy kéken világító mennyezeti ill. asztali lámpa) érje őket. A BRILLIANT kollekció csillámai pedig különleges anyagú és őrlésű utánozhatatlanul intenzíven csillogó összetevői ezeknek a különleges zseléknek.

 A CRYSTAL NAILS PORCELÁNOK a világ egyik legrégebbi vegyi üzemének legfejlettebb alapanyagai. A porcelán porok a gyártási folyamatban a hőreaktorból kikerülő, majd centrifugában szárított rendkívül nagy tisztaságú és nagy gondossággal beállított, optimális szemeloszlási-görbét leíró szemcsékből állnak, melyeket a likviddel elegyítve krémes textúrájú anyagot kapunk. A hozzáadott pigmentek sokfélesége biztosítja a széles színválasztékot. Ezen kívül színstabilizátorok és képlékenyítő adalékok kerülnek a porba a sárgulás-mentesség és a könnyed használat érdekében. A Likvid új fejlesztésű (MMA mentes) erős, sárgulás elleni adalékot tartalmazó szagos folyadék.