Műkörmös anyagok profiknak, versenyre készülőknek

Azt javasoljuk, hogy – amennyiben lehetséges – az összes típusú csúcsminőségű anyagot próbálják ki. Ehhez vagy kis kiszerelésben érdemes megvásárolni őket, vagy a 3 órás illetve egész napos technikai képzésen, a Körömhajón vagy a Körömtáborban érdemes kipróbálhatók. Minden feladathoz, évszakhoz, hőmérséklethez, vendéghez szükség lehet más sűrűségű, kötésidejű, színű anyagra. A Crystal Nails alapanyagok mindegyike alkalmas akár versenyzésre is, természetesen a lehetőségek közül a választást hozzá kell igazítani a körülményekhez, pl. 2008-ban Londonban Fekete Zsuzsi ezüst érem helyett akár arany érmet hozhatott volna haza, ha nem a közepes kötésidejű porokkal készül; sajnos ő nem tudta, hogy a versenyteremben csak 17 C-fok lesz (különben gyors porokkal indult volna).

 

Verseny TIP box

(Furcsa leegyszerűsítések vannak kialakulóban a német (düsszeldorfi és müncheni) versenyeken: a németek a zselés francia véget nem fehér építő zseléből készítik, hanem egyszerű, egyszínű műkörmöt készítenek és annak a felületére lágy fehér zselével lakkozásszerűen „csalják rá” a francia véget. A zsűri pedig –a kevesebb hibalehetőség miatt- rendre „felülpontozza” az ilyen munkákat; nem zavarja őket az ilyen fajta mosolyvonal „térbelietlensége”. Ugyanitt lett szokás, hogy a sablonra épített körmöket sorra leverik a kevesebb hibalehetőséggel felrakható speciális tipekre készült körmök. (Ilyen versenyre is alkalmas tip a Crystal Nails Competitor előre hajlított tip)

Kolinsky porcelán ecsetA porcelánecsetek Kolinsky szőre és azok precíz vágása lehetővé teszi, hogy a hegyükkel nyomni is lehessen, igazán profiknak készülnek mind a versenyecset, mind az Xtreme porcelán ecset, a 8-as ékszerecset és a 3D díszítő porcelán ecset is. Profiknak készültek az új Xtreme íves egyenes zebra reszelők is, melyek - 60 forint felárért- nagyon megkönnyítik a munkát: a rugalmas szemcsék – viszik az anyagot mint kés a vajat.
Az Xtreme White építő zselével olyan mosolyvonalat és foltmentes felületű fehér véget lehet készíteni, amitől az embernek könnybe lábad a szeme örömében. Xtreme köröm csiszológép

És egy gép az igazán profiknak: Az Xtreme Drill csiszoló   gép a többi csiszológéphez képest sokkal halkabb, teljesen rezgés – vibrálás mentes fejével, a négy precízcsapágyával (a legtöbb gépbencsak kettő van), hosszú élettartalmával, könnyű kezelhetőségével nagyon jó társ a munkában. A fogtechnikai műszergyártó által gyártott gép ára rendkívül le lett szorítva, hogy elérhetővé váljon a magyar profik számára.

Akril festék - körömdíszítés

A 2009-es év újdonságai közt megjelent, speciális flakonokba adagolt, kifejezetten műkörmökhöz fejlesztett akril festékek, a mindig a legújabb divatot követő rendkívül jól fedő és határozott vonalakat lehetővé tevő színes zselék, az utánozhatatlan Brilliant zselék, a körömerősítéshez és lábkörmökhöz totális biztonsággal használható Easy Off zselék (most már színes változatban is), a Crystal Shine porcelánba beépülő csodafény cseppek, az Amerikában gyártott minőségi papírral készülő korábbi és az új pillangó sablonok, mind-mind a profi felhasználóknak lettek kifejlesztve: azoknak akik ezektől várják a könnyed munka lehetőségét, ezektől függenek és ezek határozzák meg sikerük alapjait.

Hogy a Crystal nails műkörmös anyagok a versenyekre mennyire alkalmasak, mi sem bizonyítja jobban, mint az a számtalan versenygyőzelem, ami ezekkel az anyagokkal született, mérhetetlen örömet okozva a versenyzőknek, az őket felkészítő csapatnak és az alapanyag forgalmazó teamnek (versenyeket lásd a versenyek címszó alatt).

Crystal Nails: igazán profi fejlesztések a legprofibb szakembereknek.