Műkörmös a legszebb magyar lány

1 milliós reklámszerződés és ígéretes karrier előtt áll a királynő

Nagyszabású gála keretében derült ki július 20-án, hogy ki a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyét az M1 és a Duna World élőben közvetítette. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki azt a tizenhatot, akik bekerülhettek az élő show-ba.

Kulcsár Edinát választották 2014 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen, így ő képviseli a hazánkat októberben a Miss World londoni világdöntőjén. Edina Budapesten született 1990.12.23-án, érettségije és a Crystal Nails- nél megszerzett kéz- és lábápoló, műkörömépítő bizonyítványa van. Versenyszinten társastáncolt és atletizált. Dédnagymamája áll hozzá a legközelebb, négy éve gyűjti a bátorságot, hogy jelentkezzen, mivel 24 éves, ez volt az utolsó lehetősége. Edina a Miss Beauty Face alverseny nyertese, amiben eddig szerezett modell tapasztalatait is kamatoztatni tudta. Továbbá a Miss Talent Crystal Nails alversenyen 2. helyezést ért el, ahol angol nyelven és kristálytisztán énekelt. E produkciójával a londoni világversenyen minden eddigi magyar lánynál nagyobbat alakíthat. A zsűriben helyet foglaltak a szépségszakma legnevesebb képviselői is. Stylist, főszerkesztő, fotós, fodrász, producer is a döntnökök között volt. Jákob Zoltán szépségszakértő, a Crystal Nails alapítója is részt vett a zsűrizésben. A Trendmánia című műsor szépségszakértője örült annak, hogy a szépséges, jól éneklő és táncoló győztes egyben műkörmös is, hiszen egy évig Edina lesz a cég arca; és mekkora szenzáció lenne, ha a londoni világversenyen egy olyan lány kerülne az élmezőnybe, aki egy kicsit a magyar körmösök szépségének nagykövete is.


A királynő első udvarhölgyének a 23 éves Katona Gittát, második udvarhölgyének pedig a 18 éves Van Den Bosch Sydneyt választotta a zsűri. A közönség és az ítészek véleménye megegyezett, hiszen a nézők is Kulcsár Edinát találták a legszebb magyar lánynak ebben az évben.


A nagyszabású gálaesten a 16 csinos hölgy több különböző körben mutatkozott be: a 60-as évek retro hangulatát idézték, majd bikiniben, koktélruhában és estélyiben is színpadra léptek. Az est egyik különleges pontja volt Náray Tamás külön erre az alkalomra megálmodott kollekciója. Sztárvendégek is felléptek különleges előadásokkal: Radics Gigi, Király Viktor, Vastag Csaba, Kállay Saunders András és Hien is exkluzív produkcióval készült, továbbá a New Level Empire és a Mistery Gang gondoskodott a fergeteges hangulatról.


Kapcsolódó Cn sztárhírek

Miss World Hungary 2015: Magyarország legszebb lánya átvette a Crystal Nails-től az egymilliós reklámszerződést

2015-07-30

A Miss World Hungary - Magyarország Szépe 2015 verseny idei győztese, Kiss Daniella a...

Részletek

MISS WORLD HUNGARY - MAGYARORSZÁG SZÉPE 2015

Idén is rengetegen jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, közülük azonban csak...

Részletek

Szépségkirálynő: Rákosi Annamária lett Miss Crystal Nails

2013-06-25

Közel 600 lányból választották ki azt a hármat, akinek szombaton korona kerülhetett a...

Részletek