Szépségkirálynő: Rákosi Annamária lett Miss Crystal Nails

2013-06-25

Közel 600 lányból választották ki azt a hármat, akinek szombaton korona kerülhetett a fejére a Szépségkirálynő – melynek fő szponzora volt a Crystal Nails és a LuXLash – című élő műsorban: Rákosi Annamária Miss World Hungary – egyben Miss Crystal Nails –, Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungary, Tímár Brigitta Miss Intercontinental Hungary cím boldog tulajdonosa lett.

A Szépségkirálynő-jelöltek körmeit még a táborban – az élő műsor előtt napokkal – elkészítettük: Kovács Gabó és Vétek Niki gondoskodott a lányok gél lakkozásról. Pontosabban két többszörös bajnok oktatónk az új alap- és fedőréteget, illetve fixálást nem igénylő szupergyors és szupertartós One Step CrystaLac-okkal varázsoltak gyönyörű körmöket a lányoknak.
szempilla-hosszabbítást is kaptak a szépségek: a LuXLash-team természetes hatású, igéző szempillákat varázsolt mindenkinek.
A választékot látva – 20 ragyogó, nyári szín, melyhez júliusban érkezik 6 új – a Szépségkirálynő-jelölteknek nem volt könnyű dolguk „kedvenc” CrystaLac színük kiválasztásában. Gyorsan kellett azonban dönteni, mert a lányok már rohantak is a következő programra a divatos Crystal Fashion Szépségkirálynő pólóban – még szerencse, hogy a One Step CrystaLac-ozás mindössze 10 perc alatt elkészült.
Az elődöntők során – majd a szombati döntőben is –, a lányok „zsűrizésében” a Crystal Nails cég vezetője, Jákob Zoltán is részt vett.
Az eredmény nehezen ugyan, de végül megszületett: Miss Intercontinental Hungary címet és 250.000 Ft értékű Crystal Nails utalványt Tímár Brigitta; Miss Universe Hungary, azaz Kárpáti Rebeka 250.000Ft értékű LuXLash utalványt, valamint egyéves exkluzív LuXLash-szerződést kapott. A legfényesebben ragyogó korona, a Miss World Hungary cím pedig Rákosi Annamáriáé lett. Annamari, azaz Miss Crystal Nails 500.000 Ft értékű Crystal Nails utalványt és egyéves exkluzív Crystal Nails-szerződés boldog tulajdonosa lett.

Kapcsolódó Cn sztárhírek

Miss World Hungary 2015: Magyarország legszebb lánya átvette a Crystal Nails-től az egymilliós reklámszerződést

2015-07-30

A Miss World Hungary - Magyarország Szépe 2015 verseny idei győztese, Kiss Daniella a...

Részletek

MISS WORLD HUNGARY - MAGYARORSZÁG SZÉPE 2015

Idén is rengetegen jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, közülük azonban csak...

Részletek

Műkörmös a legszebb magyar lány

1 milliós reklámszerződés és ígéretes karrier előtt áll a királynő

Részletek