Kaméleonnal randevúzott „ÉDEN Edina”

2013-04-15

Fotózásra invitálta a Crystal Nails az Éden Hotel 2 egyik győztesét, Gacs Edinát. A jó hangulatban telt délutánon a reality műsor gyönyörű nyerteséről többek között egy igazi tarajos kaméleonnal, Raullal a karján kapták lencsevégre.

A minap különleges fotózásra érkezett a Crystal Nails stúdiójába Edina. Két „témában” készültek róla lélegzetelállító fotók: először habos-babos, rózsaszín cukormázas muffinokkal kellett pózolnia. A tökéletes külsőhöz persze gyönyörű körmök is dukálnak: Kovács Gabó ötszörös USA bajnok és világbajnok épített gótikus mandulát porcelánból, melyet az olimpiai bajnok Váradi Szabina „Twixi” díszített One Move akrilfestékekkel.
Edina másik kezére klasszikus mandula formát kapott Gabótól, melynek szabadszéle Chameleon színes zseléből készült.
A fotózásra Raul, a tarajos kaméleon is „meghívást kapott”; rögtön el is foglalta helyét Edina vállán. A lány meglepő módon hamar összebarátkozott a kis állattal, amely láthatóan jól érezte magát a nem mindennapi „helyen” – nem próbált meg színét változtatva elrejtőzni.
A fantasztikus hangulatú fotózáson Edina azt is elárulta nekünk, nagyon tetszenek új körmei, de ő már a „másik oldalra” vágyik: néhány hónapja a József körúti CRYSTAL NAILS ELITE KÖRMÖSAKADÉMIA OKJ-s Kézápoló és műkörömépítő képzésének tanulója. Miután megnyerte a valóságshow-t, elhatározta ugyanis, körmös lesz belőle. Döntését azzal indokolta, hogy egy olyan szakmát és ezzel együtt egy professzionális márkát keresett, amely külföldön is elismert és sikeres. Így esett a választása a Crystal Nails-re.

Kapcsolódó Cn sztárhírek

Miss World Hungary 2015: Magyarország legszebb lánya átvette a Crystal Nails-től az egymilliós reklámszerződést

2015-07-30

A Miss World Hungary - Magyarország Szépe 2015 verseny idei győztese, Kiss Daniella a...

Részletek

MISS WORLD HUNGARY - MAGYARORSZÁG SZÉPE 2015

Idén is rengetegen jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, közülük azonban csak...

Részletek

Műkörmös a legszebb magyar lány

1 milliós reklámszerződés és ígéretes karrier előtt áll a királynő

Részletek