A CRYSTALAC KÍNAI SIKERE

2012-08-27

Harminchárom napot töltött a kínai Ordosz városában Cserháti Tamara szépségkirálynő. Miss World Hungary, azaz Miss Crystal Nails száztizenöt ország legszebbjeivel együtt részt vett házi versenyeken, kirándult, várost nézett, ismerkedett a helyi kultúrával, közben pedig lázasan készült a fináléra, azaz a Miss World cím megszerzésére. Habár a korona végül nem az ő fejére került, egy versenyben mégis bizonyított: megnyerte a World Fashion Designer Award 2012-t a Benes Anita által tervezett gyönyörű estélyi ruhában.

Cserháti Tamara egy hónapja forgatta le velünk a CrystaLac, az eredeti Gél Lakk promóciós videóját, illetve kapott szépséges géllakkozást, majd Kínába utazott, a Miss World választásra.

- Bár a fotózás pont az utazásom elé esett, mégis örültem neki, mivel így gyönyörű, géllakkozott körmökkel hagyhattam el az országot. A CrystaLac szinte az egész felkészítő tábor alatt tökéletesen fedett, sehol nem pattogott le. Sok lány érdeklődött is, hogy lehet, hogy még három hét után is makulátlan a "lakkozásom".

Ráadásul Tami körmeinek halvány barack színe (GL37-es CrystaLac) tökéletesen passzolt ahhoz az estélyihez, amit Benes Anitától kapott a World Fashion Designer Award elnevezésű háziversenyre. A „királylányos”, ugyanakkor egyszerű, letisztult, Swarovski-kövekkel díszített magyar tervezésű ruhakölteményt ítélte a zsűri a legszebbnek, így Tamara 115 lányt maga mögé utasítva megnyerte a versenyt.

- Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy én nyerek. Ugyanis volt a versenyben olyan darab, ami 10 millió forintot ért és olyan is, amelyik 25 kilót nyomott. Ráadásul egytől egyig mind lélegzetelállítóan mutatott a többieken.

Miközben Tamara kínai élményeiről mesélt nekünk, ötszörös USA bajnokunk, Kovács Gabó épített neki új körmöket a Crystal Nails kiegészítő őszi-téli katalógus címlapjához, mely a szeptember 2-i Körömhajón debütál. Gyere el Te is és szerezd meg! Várunk szeretettel vasárnap, 10 órától!

Kapcsolódó Cn sztárhírek

Miss World Hungary 2015: Magyarország legszebb lánya átvette a Crystal Nails-től az egymilliós reklámszerződést

2015-07-30

A Miss World Hungary - Magyarország Szépe 2015 verseny idei győztese, Kiss Daniella a...

Részletek

MISS WORLD HUNGARY - MAGYARORSZÁG SZÉPE 2015

Idén is rengetegen jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, közülük azonban csak...

Részletek

Műkörmös a legszebb magyar lány

1 milliós reklámszerződés és ígéretes karrier előtt áll a királynő

Részletek