Feltankoltál?

Az év végi hajrá küszöbén teljesen jogos a címben feltett kérdés. Az utolsó lehetőséged arra, hogy okosan feltankolj mindenből. Elsősorban egészségből, ugyanis a tartós és kimerítő munka alapfeltétele, hogy egészséges légy testben és lélekben. Bizonyára már unod, hogy a vízcsapból is az egészséges életmód tanácsok folynak, de hidd el, ennek most fokozottan nagy szerepe van!

Tankolj fel hát vitaminokkal, étrendkiegészítőkkel, s minden más csodaszerrel is amikben hiszel! Nagyon fontos, hogy minden nap egyél gyümölcsöt és/vagy zöldséget, hiszen a természetben előforduló tápanyagok csakis a javadat szolgálják. Igyál naponta kellő mennyiségű folyadékot, és mozogj amennyit csak az időd engedi. Ahhoz, hogy a vendégeidtől ne kapj el semmilyen kellemetlen, nózifújós náthát, viselj higiéniai maszkot! A szemüvegeseknek is kényelmes, nem párásodik, s a belégzéskor nem csupán a portól , hanem a baciktól is véd.  A lelked karbantartása is könnyű rutinfeladat lesz, ha a munkától bár leterhelt, de egészséges testben élsz. Azért nem árt, ha a lelki egyensúlyod érdekében megteszed azt, hogy nem veszed magadra a vendégeid panasz és stressz áradatát. 

A testi-lelki feltankolás után tankold fel a környezeted is, hiszen az is lehet, hogy hosszú munkanapok telnek majd el úgy, hogy nem látod a napközbeni kinti világot. Szerezz be olyan dolgokat, amikből akkor is erőt meríthetsz, amikor már szinte sehonnan. Ez lehet egy cserép mikulás virág, vagy karácsonyi kaktusz, de akár illat mécsesek, aroma olajok, bármi, ami kellemesen hat az érzékszerveidre. A túlélő csoki helyett, de akár mellé is, rejts el a fiókodban egy-két mandarint vagy almát. El sem hiszed, milyen jól jön majd az ötödik vendég előtt, egy kis lábmozgatás közben.

Műkörmösként nagyon alaposan fel kell készülnöd az ünnepi hajtásra. Lapozd végig a téli katalógust, vagy nézd meg a neten, mi az, amit feltétlenül be kell szerezned. Ami alap: legyen vésztartalékod előkészítő folyadékokból, reszelőkből, fertőtlenítőből, fényzseléből és építő anyagokból. A havi tervezésnél tudnod kell, hogy mennyi sablon fog elfogyni és mik azok a trend színek, amik nélkül nem érdemes nekilendülni a karácsonyi hajtásnak. Fontos, hogy ott legyen a noteszedben a körmös futárod telefonszáma, ha véletlenül bármiből kifogytál, az szívesen a helyedbe visz bármit. A piros mellett idén nagy sláger az összes mély sötét tónusú szín, egészen a végletekig. Mivel hosszadalmas díszítésekre nem biztos, hogy időd lesz, érdemes inkább a strassz kövek irányába terelni a díszítést, amihez biztos alapot ad a kőragasztó zselé, azaz a Gem Glue Gel. Csillogjon, ragyogjon, vagy legyen matt a visszafogott elegáns kedvenc - feltétlen legyen mindkét fedőzseléből a készletedben. Gondolj már most a  szilveszteri parádézásra, legyen csillámos fényzseléd is, azoknak, akiknek egy köröm maga az egyéniségük ékszere! Az idei ünnepi szezon körme lehet  pazar, tündöklő, színjátszó, fénylő, vagy matt, a legfontosabb, hogy tankolj fel!

Sikeres ünnepi hatást mindenkinek!


Kapcsolódó Szakcikkek, publikációk

Portalanítás

A műkörmös szakma innovációjával egyidejűleg előtérbe került az egyre körültekintőbb és...

Részletek

A hagyomány folytatódik a legújabb trendekkel – Crystal Nails Körömtábor Fekete Zsuzsival

2018-07-02

Szeptemberben a Crystal Nails ismét megrendezi a szakma egyik legrangosabb eseményét, a...

Részletek