1.

Alapréteget építek, a szabadszélen a 401-es és az 588-as brillant porból átmenetet készítek, egy kevés lila opálkővel megbolondítom.

2.

A köröm becsiszolt és finomra mattított felületére Barbara 1 ecsettel felfestem a virágok alapját, aminél nagyon fontos, hogy lehelet vékonyan kerüljön fel. Ilyenkor a legvilágosabb színt használom, amit a Giga Pigment 904-es lila és a Giga fehér zselé kikeverésével értem el.

3.

A szirmok belső részét a következő színmélységgel elkezdem sötétíteni (Giga 913). Itt még minimálisabb anyagmennyiséget használok úgy, hogy belülről kifelé haladva az ecsetemmel ütögető mozdulatokkal egy átmenetet hozzak létre.

4.

A szirmok belső részét még tovább sötétítem, ugyanúgy, ahogy azt az előzőnél tettem 012, 913 és a 911-es Giga zselével.

5.

A szirmokat Giga fehér zselé, vagy Mega White zselékkel világosítom kívülről, amit egy 0-ás ecsettel készítek el. Ilyenkor kicsit még akár formálhatjuk is a virágainkat.

6.

Ugyanezzel az eljárással leveleket is festhetünk a virágaink köré, én erre világos zöldként a 906 és a Giga fehér, sötét színként a 906 és a 010-es zselék keverékét használtam, a levelek szélét pedig ugyancsak Giga fehérrel világosítottam. Végül a virágok belső és külső részét is akrilfestékkel emelem ki, festhetünk Giga sárgával bibéket is. A Top Shine kötése után apró pöttyökkel egészítettem még ki.

7.

Finish kép.

Vissza