1.

Előkészítem a saját körmöt és a biztos tapadás érdekében elôször Nail Prepet, majd savas Primert és utoljára savmentes Primert használok. Felteszem a meghosszabbított pillangó sablont stiletto formában.

2.

Odorless Clear porcelán porból vékony, átlátszó szabadszélt Készítek, majd erre Cover Pink-bôl egy körömágy-hosszabbítást, amit Dark Pinkkel vonok be. Meghajlítom a körmöt és utána megreszelem Xtreme 180/180-as reszelővel a mosolyvonalat.

3.

A 62-es számú Giga Pigment-porcelánnal megfestem a szabadszélt és a köröm csúcsához új, világos lila opál köveket építek be.

4.

Odorless Clear porral borítom a körmöt.

5.

150/150-es Xtreme-reszelővel megformázom a körmöt.

6.

One Move fehér akril festékkel és „P” ecsettel megfestem a rózsaszirmok kontúr vonalát.

7.

Giga Pigment-zselékből 905, 912, 913, 914 egy szép kis mályvás színt keverek, amit Mega White-zselével világosítok. Barbara Classic-ecsettel egyenként megfestem a szirmokat nagyon vékonyan használva az anyagot és 30 másodperces villám köttetést csinálok.

8.

A virág belsejét az eredetileg kikevert színnel árnyékolom és ezt is kis időre lámpába helyezem. Ahol a virág a legsötétebb, oda még rakok 912-es Giga Pigment-zselét és megköttetem.

9.

A virág külsejét Mega White-al és „0”-ás ecsettel kontúrozom, amit elmosok a virág belseje felé.

10.

906 és 909-es Giga Pigment-zselébôl kikeverek egy világos zöld színt, amihez hozzá keverek egy kicsit a virágok színéből, majd ezzel a színnel festem meg a virág leveleit.

11.

One Move oliva zöld és sötétbarna akril festékkel és „P” ecsettel kikontúrozom a leveleket és vékony vonalakkal egészítem ki még a mintámat. Befejezésként Top Shine fényzselét használok, amit 3 percig köttetek.

12.

FINISH KÉP!!!

Vissza