1.

Az alaposan előkészített körömre, a tapadáselősegítő (EZ-bond és EZ-primer) felvitele és száradása után, hegyes formájú alapot építek. Ha hegyes körmöt építünk, természetesen már a sablont is úgy formázzuk meg. Az EzFlow piros, csillogó narancs, pink

2.

Az alapra lehelet vékonyan fekete porcelánból ágacskákat festünk. Természetesen ehhez már kisebb ecsetre van szükségünk, jelen esetben a Crystal Nails 4-es méretű hegyes díszítő ecsetét használtam.

3.

Az ágakra méregzöld porcelánból levélkéket építünk. Ezt már kicsit vastagabban, hogy látható legyen a térhatás.

4.

Befedem a teljes felületet au ÚJ Crystal Nails clear porcelánjával, közben kialakítva a köröm C-ívét. Ügyeljünk arra, hogy a mintázat mindenhol tökéletesen fedve legyen, hogy reszelés során ne érjük el annak a szintjét.

5.

Becsiszoljuk, finomítjuk a munkát, kialakítjuk a végleges format.

6.

Polírozzuk fényesre! Ehhez tökéletes eszköz az EZ-flow szarvasbőr polír és a hozzátartozó csodafény (Miracle Shine), amellyel pillanatok alatt extra magas fény varázsolható a körömre, s egy hónap alatt sem mattul el.

7.

A polírozott felületre domború kis orchideaszerű virágokat építettem, fehér és lila színekkel, de természetesen a szín változtatható tetszés szerint.

8.

Extra: - Ha valami nagyon különlegeset akarunk, feltehetünk a vendég ujjára egy fémkörmöt, ami rendkívül egyedi és szinte vonzza a tekintetet. - Ha a vendég számára zavaró lenne a kidomborodó mintázat, akár be is építhetjük a virágokat, a clearrel t

9.

FINISH KÉP!!!

Vissza