KÖRMÖSNAP -  2015. MÁJUS 17.

A körmös szakma legnagyobb rendezvénye

Szeretettel meghívunk az ország legnagyobb műkörmös rendezvényére a KÖRMÖSNAP-ra. Május 17-én vasárnap, új helyszínen, a Várkert Bazárban (1013 Budapest, Ybl Miklós tér), délelőtt 10 órától nemzetközi bajnok oktatókkal, meghívott sztárvendégekkel és karibi hangulattal várunk! ;)

Technikai fortélyok, díszítő ötletek, mindez egy egész napos akadémiai előadássorozat keretén belül, ahol elsajátíthatod a szakmai újdonságokat, praktikákat, melyek a szalonodban is könnyen kivitelezhetőek.

A RENDEZVÉNY INGYENES!
MEGHÍVÓT NEM kell hoznod.

Ne felejtsd el meghívni az ismerőseidet az eseményre.


ÚJ HELYSZÍNEN várunk, ahová így jutsz el:
Tömegközlekedéssel

A Várkert Bazár megközelítése a 16-os autóbusszal:
A 16-os autóbusz a Deák Ferenc tér és a Széll Kálmán tér között közlekedik a Budai Várnegyeden keresztül. Az autóbusz Clark Ádám téri megállójától néhány perc sétával elérhető a Várkert Bazár.

A Várkert Bazár megközelítése a Déli Pályaudvar felől:
M2-es metróval 2 megálló a Batthyány térig, majd 86-os busszal,19-es villamossal a Várkert Bazár megállóig.

A Várkert Bazár megközelítése a Keleti Pályaudvar felől:
M2-es metróval 5 megálló a Batthyány térig, majd 86-os busszal, 19-es villamossal a Várkert Bazár megállóig.

A Várkert Bazár megközelítése a Nyugati Pályaudvar felől:
M3-as metróval 2 megálló a Deák Ferenc térig, majd 105-ös busszal 3 megálló a Clark Ádám térig. A tértől 1-2 perc sétával jut el a bejáratig.

A Várkert Bazár megközelítése hajóval:
A 11-es jelzésű, a Kopaszi-gát és Újpest, Árpád híd között közlekedő hajóval a Várkert Bazár megállóig.

Autóval


A Margit híd, budai hídfő felől az Árpád fejedelem úton és az Angelo Rotta rakparton keresztül haladjon a Sztehlo Gábor rakpart felé. A rakparton haladjon tovább a Fő utca felé a Clark Ádám térig.

Az Erzsébet híd, budai hídfőtől haladjon nyugat felé, majd haladjon egyenesen az Attila útra, forduljon jobbra az Attila úton maradva, majd haladjon egyenesen az Apród utca felé. Forduljon balra, a Döbrentei utcára, haladjon egyenesen az Ybl Miklós tér irányába. A Lánchíd utcába behajtani tilos.
 

Korábbi rendezvények