NYÁRI ÚJDONSÁGOK, TORTA ÉS BULI: FERGETEGES SZÜLETÉSNAPI KÖRMÖSNAP

A születésnapi KÖRMÖSNAP „ajtajára” már a nyitás után egy órával ki lehetett volna tenni a „Megtelt” táblát, annyian voltak kíváncsiak a legújabb nyári újdonságokra és fejlesztésekre, az új nyár extra katalógusra, a külföldön élő Crystal Nails-esek tapasztalataira, Nemzetközi Bajnok oktatók előadásaira. A nap végén mindenki a Crystal Nails-szel ünnepelt: tortáztunk és buliztunk a Fiesta és Zozo dalaira.


A látványos és érdekes szakmai előadásokon bemutatkoznak a legújabb technikai fortélyok, díszítő ötletek, tippek és trükkök a szalonmunkához. A Crystal Nails-szel ünnepelnek a 2013-as tavasz-nyári újdonságok és debütálnak a nyár extra új fejlesztései és újdonságai is – többek között az új neon akril és neon sparkling színes zselé színek, az új Full Diamond zselé és porcelán színek és a NYÁR EXTRA katalógus.
Bejáratig kígyózó sort kellett végigállniuk azoknak, akik óriási kedvezménnyel akartak vásárolni: az óriási érdeklődés miatt gyorsan elkapkodtak nem egy újdonságot, terméket és akciós műköröm alapanyagot.
Rengetegen tolongtak a Konzultációs Műköröm Workshopok asztalainál, ahol mindenki feltette kérdéseit a Crystal Nails Nemzetközi Bajnok oktatóinak. Az érdeklődők kipróbálták az új Royal Gel színeket, illetve élesben tesztelték az új CrystaLac színeket és az új NailArt CrystaLac-okat, melyekkel álom a díszítés.
Külön teremben – a Pedikűrnapon – pedikűrös bajnokaink mutatták meg az új CrystaLac színeket lábon és az új Color2Color készleteket. A látogatók ízelítőt kaphattak a Pedikűrnap pedikűrös praktikák a szalonban, nyári lábápolás Crystal SPA termékekkel, valamint frissítő maszkok és masszázsok.
Tömve volt a LuXLash 3D Szempillahosszabbítás Szakmai Nap terme is, ahol 3 szakoktatót lehetett gyakorlat közben figyelemmel kísérni, így mindenki alaposan bepillanthatott ebbe a körmösök által is végezhető szakmába.
Az „ünnepelt” – a Gyermeknapra való tekintettel – a gyerkőcöket is szívesen látta: külön kuckóban, szakképzett felügyelők foglalkoztak velük.
Sokan szorítottak a megújult Crystal Hungarian NailArt Cup 2013 szalonverseny résztvevőinek, akiknek egyik kézen öt előre megépített körmöt a helyszínen Royal Gel-lel kellett dekorálni, a másik kézen természetes, natúr (saját) körmöt borítani, illetve díszíteni CrystaLac-kal. A feladatot mindannyian ügyesen megoldották; gyönyörű munkák születtek. A három fős zsűri – Stájer-Vétek Niki, Váradi „Twixi” Szabina és Sebestyén Ági – végül első helyezettnek Bakos Erikát, másodiknak Machon Melindát, harmadiknak Tóth Évát hirdette ki.
A Körmösnapot végül óriási, ezerszeletes torta, két ajándék – Neon Sparkling színes zselé és One Step CrystaLac minden körmös látogatónak – és hatalmas party zárta: a 10 éves Crystal Nails-t a Fiesta és Zozó dalaival köszöntöttük fel.
Köszönjük Mindenkinek, aki velünk ünnepelt!

Korábbi rendezvények