Körmösnap 2012 Tavasz

A nagyszínpadon tíz nemzetközi bajnokkal technikai és díszítő csúcsképzések zajlottak: tíz BAJNOK OKTATÓ-nk és a nap sztárvendége, az ukrán többszörös bajnok, Marina Shyvtsova közreműködésével. Marina a nagyon felkapott és megragadóan nőies díszítő technikák, a Silk Floristic, az Xpress Watercolor és a Volume Gel mixéből tartott ízelítőt előadásán.

A KÖRMÖSNAP-on debütáltak a nyári sláger termékei a Crystal Nails- től! Két új francia manikűr szín, amit már nagyon vártatok, és a most megújult francia gél lakk készlet is. Bemutatkozott a Crystal legújabb, 2012-es színtrendje-előtérben neon árnyalatokkal- zselében, porcelánban és Gél Lakkban. Teret kapott az abszolút új Magnet Gél Lakk, illetve mindegyik exkluzív Summer Hot készlet és bemutatkoztak a legújabb Crystal SPA termékek is!

A divatbemutató keretén belül léptek színpadra a Crystal Fashion kollekció új darabjai: a Crystal Fashion karórák- japán szerkezettel, legújabb felsők, telefonékszerek és a telefontokok, valamint a télen- nyáron praktikus thermo poharak is.

A vásártér egész nap nyüzsgött, rengeteg új termék talált gazdára! A nap slágerei a nyárra való tekintettel a Gél Lakkok voltak, de sok fogyott ecsetből, porcelán finomítóból és a Top Shine Gel-ből is.

Már-már törvényszerű, hogy a Pedikűrnap látogatottsága is óriási volt. Egész nap teltház volt a workshop különtermében, ahol már a nyár jegyében zajlottak az előadások, több bajnok oktatóval. Bemutatták a legfrissebb SPA termékeket és az ezen a napon megjelent Crystal SPA legújabb katalógusát is! Ugyanígy sokan voltak a LuXLash különtermében is, ahol bemutatkozott a LuXLash újdonsága, a Diva Lash, mely egymással szemben felragasztott Swarovski kövekkel teszi káprázatosan csillogóvá a pillaszálakat. A másik két különteremhez hasonlóan, a műköröm workshop is teltházas volt és csak úgy záporoztak a kérdések!


Meghívó

Körmösnap 2012 Tavasz Meghívó

Korábbi rendezvények