KÖRMÖSNAP BESZÁMOLÓ

2010-10-05

A Crystal Nails rendezvényektől megszokott színvonal fogadta a műkörömépítés iránt érdeklődőket az elmúlt szombaton a KÖRMÖSNAPON


A Crystal Nails rendezvényektől megszokott színvonal fogadta a műkörömépítés iránt érdeklődőket az elmúlt szombaton a KÖRMÖSNAPON. Az eddigiekhez hasonlóan rengeteg műkörmös és műköröm kedvelő látogatott ki a rendezvényre, melynek ezúttal a tágas Jövő Háza adott otthont. A nagyszínpadon egész nap akadémiai bemutatóka tartott 4 nemzetközi bajnokunk (a 2010-es Világbajnok, Malekné Vígh Mária, a 2009-es Körömolimpia abszolút győztese, Kovács Gabó és a két új olimpiai bajnok). A szeptemberi KÖRÖMHAJÓ az újdonságoké volt, most a KÖRMÖSNAP a tanulásé: a szalonok munkáját segítő technikai és díszítő tréningek voltak láthatók. A vásártéri akcióknak is nagy sikere volt. A rendezvényen ünnepeltük meg a két héttel korábban megrendezett Körömolimpián fantasztikus sikereket elért műkörmösöket, közöttük a két újdonsült Olimpiai Aranyérmessel, Fekete Zsuzsival és Váradi Szabina Twixivel. Az alábbi 2 perces videóval ünnepeltük a Bajnokokat, mely nagyon érzelmesre sikerült, többüknek könnyes lett a szeme. Nézd meg Te is: kattints ide.
 

A KÖRMÖSNAPON zajlott a két kategóriában meghirdetett Tip-Box verseny, 500.000-500.000 forint értékű fődíjakkal. Nem volt egyszerű dolga a zsűrinek, hiszen Tip-Box versenyre talán még soha nem érkezett be ennyi munka! Így a kategóriánként három dobogóson kívül mindegyik kategóriában egy-egy különdíjat is kiosztott a zsűri. A hihetetlen magas összdíjazású versenyen nem csak a dobogós helyezettek, hanem mind a 80 induló kapott ajándékba egy 4.000 Ft értékű DVD-t, mely szintén eltér a korábban megszokott versenyektől.

A GYŐZTESEK:
1. ketgeória: Tip box zselé/porci/akril mix
I. helyezett: Podoba Anita cím: Ősz Tip Box zselé/porci/akril mix
II. helyezett: Kissné Kupi Mónika cím: Tündér világ Tip Box zselé/porci/akril mix
III. helyezett: Sebők Hajnalka cím: Avatar Tip Box zselé/porci/akril mix

Különdíj: Tóth Gabriella cím: A film története

2.ketgória: Tip Box 3D fantázia
I. helyezett: Kakasné Drazdó Zsuzsanna cím: Jézus születése Tip Box 3D fantázia
II. helyezett: Hahn Bernadett cím: Egy szombat este fekete fehérben Tip Box 3D fantázia
III. helyezett: Tifrea Raluca cím: Tündér szerelem Tip Box 3D fantázia

Különdíj: Mészárosné Farkas Andrea cím: Salvador DALI: montázs

Gratulálunk a nyerteseknek!

A Crystal Nails csapata a KÖRMÖSNAP estéjén a mellrák elleni összefogás keretében rózsaszín kitűzőkkel végigsétált a rózsaszínre kivilágított Lánchídon, az Egészség Hídján.

Kapcsolódó Friss műköröm hírek

MEGJELENT! 2024/25 NAGYKATALÓGUS

2024-03-03

MEGJELENT a Crystal Nails 2024/25 Nagykatalógus! Az összes elérhető Crystal Nails...

Részletek

MEGJELENT! CRYSTAL NAILS OKTATÁSI KÉZIKÖNYV 2024 TAVASZ

2024-03-03

Lapozz bele a Crystal Nails 2024 TAVASZ Online Oktatási kézikönyvbe és fedezd fel...

Részletek

MEGJELENT! 2024 TAVASZ/NYÁR katalógus

2024-03-03

Merülj el velünk az tavaszi-nyári szezon csodás trendszíneiben! Várnak a vadonatúj...

Részletek