A LEGEK KÖRÖMHAJÓJA - beszámoló

2010-09-08

Négy dolog miatt is a legek hajója lett az elmúlt vasárnapi Körömhajó. Soha nem volt még ennyi látogató, 1600 fő, ami duplán jó hír, hiszen a Körömhajó látogatói mind szakmabeliek.

Négy dolog miatt is a legek hajója lett az elmúlt vasárnapi Körömhajó. Soha nem volt még ennyi látogató, 1600 fő, ami duplán jó hír, hiszen a Körömhajó látogatói mind szakmabeliek. (Az adatot egy független matróz számlálóval mérte a bejáratnál). A másik leg egy olyan sztárvendég, akit még eddig nem sikerült elhozni Magyarországra: a világ legtöbb körmös szakmai címének birtokosa, Tom Holcomb, 12-szeres világbajnok. Tom nem csak az általa bemutatott munkával, de sugárzó szakmai szellemiségével is patetikus hangulatot teremtett; búcsúzásakor vastapsot kapott, amitől könnybe is lábadt a szeme. Tomban egy különleges embert ismertünk meg: semmi sztárallűr, semmi távolságtartás; csak egy kedves, mosolygós ember vérprofi szakmai magabiztossággal.

A harmadik leg a Körömshow-ban fellépő dívák (Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi), trend-ruhák, körmök száma volt. Érdekes és tanulságos volt már most a tél ruha- és köröm divatjába kukkantani, a sok modellt és 3 celebet közelről látni. A Sugarbird őszi trendkollekciójához készített Crystal Nails körmökkel léptek színpadra a dívák: Sylvi a legújabb gold glamour collection színekből az új prizma-fénytörés technológiával színjátszóvá tett fekete multidimenziós lakkot választotta fekete, csipkés ruhájához, a párizsi kifutók téli glamour ragyogásához hangolva. Regina az új lenövésmentes francia körömerősítést próbált ki, Linda pedig az októberben piacra kerülő Gel-Lac, azaz zselés lakkozást választotta. Izgalmas volt az a 3 egyedi, színesebb ruhaköltemény, amit a Sugarbird kifejezetten a Crystal Nails számára erre a napra tervezett és varrt meg; az első olyan ruhák amik a műkörömhöz készültek, és nem fordítva.

A negyedik leg a Körömhajón debütáló őszi-téli újdonságok sokfélesége volt. 3 magyar nemzetközi bajnokunk és díszítő bajnokaink is kitettek magukért. Most bebizonyosodott, hogy nem csak a tavasz lehet a nagy megújulások évszakja.
Köszönjük a látogatást, viszlát egy hónap múlva a KÖRMÖSNAPON!
((További képek a crystalnails.hu-ra hamarosan töltődnek))

Kapcsolódó Friss műköröm hírek

MEGJELENT! 2024/25 NAGYKATALÓGUS

2024-03-03

MEGJELENT a Crystal Nails 2024/25 Nagykatalógus! Az összes elérhető Crystal Nails...

Részletek

MEGJELENT! CRYSTAL NAILS OKTATÁSI KÉZIKÖNYV 2024 TAVASZ

2024-03-03

Lapozz bele a Crystal Nails 2024 TAVASZ Online Oktatási kézikönyvbe és fedezd fel...

Részletek

MEGJELENT! 2024 TAVASZ/NYÁR katalógus

2024-03-03

Merülj el velünk az tavaszi-nyári szezon csodás trendszíneiben! Várnak a vadonatúj...

Részletek