Crystal Nails Tip Box Versenykiírás

2011-10-04

Mutasd meg mire vagy képes! Idén november 13-án ismét megrendezésre kerül a nagyszabású KÖRMÖSNAP. Az AKADÉMIA és VÁSÁR mellett idén ismét VERSENY-t is hirdetünk, egy Tip Box Versenyt, melyen bárki részt vehet, aki eleget tesz a versenykiírásban foglalt követelményeknek.

1. Zselé/Porci/Akril mix - Az elbírálás fő szempontja: az ízléses sokszínűség.

Téma: Jövő 2050
 

2. 3D Fantázia - Az elbírálás fő szempontja: a kidolgozottság.

Téma: Ádám és Éva a Paradicsomban

Korábbi versenyeken részt vett munkák, vagy azok elemeinek másolása NEM megengedett!

A fődíj: 400-400 ezer forintértékű termékcsomag!

 A részvétel feltételei, a verseny lebonyolítása:

1, A munkákat a megadott témában 10 db egymás mellé rögzített (összeragasztott) szalon tipre (10 cm-es tipek) kell elkészíteni. A tipek legyenek különböző méretűek. Az egy méretű tipekből álló munkák pontlevonással értékelendők. A tip box készülhet natúr, átlátszó és fehér tipekből egyaránt. A tipek közötti rések kitöltése, szintbehozása (például porcelánnal) nem megengedett (Ez a kitétel csak az 1-es Zselé/Porci/Akril kategóriára vonatkozik!) Ezek a speciális tipek megvásárolhatók a webáruházunkban www.mukorom-alapanyagok.com és a József körút 44. szám alatti áruházon keresztül is.

2, A tipeket egy arra alkalmas portfólió dobozban kell elhozni.

3, Egy munkán kizárólag egy személy dolgozhat és ebből adódóan egy alkotás csak egy névhez tartozhat.

4, Egy témához egy személy csak egy munkát nevezhet, így ha mindkét témára nevez valaki, akkor maximum két munkát küldhet el a versenyre.

5, A munkákat személyesen kell eljuttatni 2011. Nov. 13-án 09:00 órától 10:00 óráig a Millenáris Park Jövő Házába KÖRMÖSNAP Tip Box versenyterületre.

6, A Nevezési Lapnak legkésőbb 2011. Nov. 7-ig kell beérkeznie az iskola@elitecosmetix.com címre.

7, A munkákban a szállítás és/vagy a kiállítás során keletkezett esetleges károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

8, A munkákat a versenyzők az eredményhirdetést követően visszakapják (kivéve mindkét kategóra 1-3 helyezettje), azok a kiállítás helyszínén átvehetők.

9, A nevezés akkor érvényes, ha a tipek mellett (az elkészített munkával együtt, annak mellékleteként) a jelentkező újra benyújtja a maradéktalanul kitöltött Nevezési Lapot, mely letölthető a honlapról (ezen tájékoztató alján: ”Nevezési Lap kitöltése”) avagy e-mailben is igényelhető az iskola@elitecosmetix.com címen keresztül.

10, Az 1-es kategóriában minden kiegészítő elem használata kizárt. Csak porcelán, zselé, akrilfesték, körömlakk, illetve ehhez hasonló anyagok használhatók. Nem használható előre legyártott, kereskedelmi forgalomban kapható díszítő elem, toll, szárított virág, nyomda, airbrush, csipke, háló, matrica, filctoll, szalvéta, gumi dísz…stb… Bármilyen nem a versenyző által készített elem felhasználása TILOS!

11, Az 1-es kategóriában háromdimenziós díszítések használata nem megengedett, a kész munka csak minimálisan domborodhat ki a síkból, legfeljebb 5 mm-re.

12, A 2-es kategóriában (3D Fantázia) bármilyen kiegészítő elem felhasználható pl: strassz, háló, toll, stb… de a felhasznált kiegészítő elemek mennyisége nem haladhatja meg a 10%-ot.

Nem megengedett: matrica, szalvéta, textil.

Kereskedelmi forgalomban kapható figurák használata TILOS! A versenyző a versenyből kizárható! A zsűrinek jogában áll a versenyzőt behívni és bármelyik elemet a helyszínen elkészíttetni vele. Ezért anyagokat, eszközöket minden versenyző hozzon magával. A díszítés magassága 15 cm lehet, oldal irányban 2 cm.

13, Nevezési díj nincs, a részvétel INGYENES.

14, A versenyre kizárólag Crystal Nails anyagok felhasználása megengedett. Bármilyen kérdés esetén, hívd Misi Angelikát a 06707742611-es telefonszámon.

 

 

Eredményhirdetés, díjazás:

 • Eredményhirdetésre a 2011.november. 13-án megrendezendő KÖRMÖSNAP keretén belül kerül sor. Ezen kívül a nyertesek nevei és munkái a kiállítást követően a Crystal Nails honlapjára is felkerülnek.

 • A versenyen témánként az első három helyezett kerül díjazásra.

 • Díjak:

  A verseny összdíjazása 1, 100. 00 forintértékű termékcsomag:

  - I. helyezések díja: Crystal Nails Tip Box arany kupa és oklevél, valamint 400 ezer forintértékű termékcsomag.

  - II. helyezések díja: 100 ezer forintértékű Crystal Nails termékcsomag: Crystal Nails Tip Box ezüst kupa és oklevél.

  - III. helyezések díja: 50 ezer forintértékű Crystal Nails termékcsomag: Crystal Nails Tip Box bronz kupa és oklevél.


A Crystal Nails fenntartja a jogot a meghirdetett időpontok és feltételek megváltoztatására. Az esetleges változtatásokat, módosításokat a www.crystalnails.hu oldalon, illetve a www.mukorom.hu oldalon teszi közzé.

 

Letölthető jelentkezési lap

Kapcsolódó Friss műköröm hírek

MEGJELENT! 2024/25 NAGYKATALÓGUS

2024-03-03

MEGJELENT a Crystal Nails 2024/25 Nagykatalógus! Az összes elérhető Crystal Nails...

Részletek

MEGJELENT! CRYSTAL NAILS OKTATÁSI KÉZIKÖNYV 2024 TAVASZ

2024-03-03

Lapozz bele a Crystal Nails 2024 TAVASZ Online Oktatási kézikönyvbe és fedezd fel...

Részletek

MEGJELENT! 2024 TAVASZ/NYÁR katalógus

2024-03-03

Merülj el velünk az tavaszi-nyári szezon csodás trendszíneiben! Várnak a vadonatúj...

Részletek