Tip box 3D fantázia verseny - részvételi feltételek

2012-09-28

2. 3D Fantázia – Az elbírálás fő szempontja: a kidolgozottság

Téma: A ’80-as évek csillogó retró világa, ABBA-s stílusban

Korábbi versenyeken részt vett munkák, vagy azok elemeinek másolása NEM megengedett!

A fődíj: 400 ezer Ft értékű termékcsomag!

Eredményhirdetés, díjazás:

- Eredményhirdetésre a 2012. október 28-án megrendezendő KÖRMÖSNAP keretén belül kerül sor. Ezen kívül a nyertesek nevei és munkái a kiállítást követően a Crystal Nails honlapjára is felkerülnek. 

- A versenyen témánként az első három helyezett kerül díjazásra.

Díjak:

A verseny összdíjazása 1.100.000 Ft értékű termékcsomag:

  • I. helyezések díja: Crystal Nails Tip-Box arany kupa és oklevél, valamint 400ezer Ft értékű termékcsomag.
  • II. helyezések díja: 100 ezer Ft értékű Crystal Nails termékcsomag: Crystal Nails Tip-Box ezüst kupa és oklevél.
  • III. helyezések díja: 50 ezer Ft értékű Crystal Nails termékcsomag: Crystal Nails Tip-Box bronz kupa és oklevél.

A Crystal Nails fenntartja a jogot a meghirdetett időpontok és feltételek megváltoztatására. Az esetleges változtatásokat, módosításokat a www.crystalnails.hu oldalon, illetve a www.mukorom.hu oldalon teszi közzé.

A részvétel feltételei, a verseny lebonyolítása:

1. A munkákat a megadott témában 10 db egymás mellé rögzített (összeragasztott) szalon tipre kell elkészíteni. A tipek legyenek különböző méretűek. Az egy méretű tipekből álló munkák pontlevonással értékelendők. A tip box készülhet natúr, átlátszó és fehér tipekből egyaránt. Ezek a speciális tipek megvásárolhatók a webáruházunkban www.mukorom-alapanyagok.com és a József körút 44. szám alatti áruházon keresztül is.

2. A tipeket egy arra alkalmas portfólió dobozban kell elhozni.

3. Egy munkán kizárólag egy személy dolgozhat és ebből adódóan egy alkotás csak egy névhez tartozhat.

4. Egy témához egy személy csak egy munkát nevezhet, így ha mindkét témára nevez valaki, akkor maximum két munkát küldhet el a versenyre.

5. A munkákat személyesen kell eljuttatni 2012. OKTÓBER 28-án 09:00 órától 10:00 óráig a Millenáris Park Jövő Házába KÖRMÖSNAP Tip Box versenyterületre.

6. A Nevezési Lapnak legkésőbb 2012. OKTÓBER 22-ig kell beérkeznie az iskola@elitecosmetix.com címre.

7. A munkákban a szállítás és/vagy a kiállítás során keletkezett esetleges károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

8. A munkákat a versenyzők az eredményhirdetést követően visszakapják (kivéve mindkét kategóra 1-3 helyezettje), azok a kiállítás helyszínén átvehetők.

9. A nevezés akkor érvényes, ha a tipek mellett (az elkészített munkával együtt, annak mellékleteként) a jelentkező újra benyújtja a maradéktalanul kitöltött Nevezési Lapot, mely letölthető a honlapról (ezen tájékoztató alján: ”Nevezési Lap kitöltése”) avagy e-mailben is igényelhető az iskola@elitecosmetix.com címen keresztül.

10. Bármilyen kiegészítő elem felhasználható pl: strassz, háló, toll, stb… de a felhasznált kiegészítő elemek mennyisége nem haladhatja meg a 10%-ot. Nem megengedett: matrica, szalvéta, textil. Kereskedelmi forgalomban kapható figurák használata TILOS! A versenyző a versenyből kizárható! A zsűrinek jogában áll a versenyzőt behívni és bármelyik elemet a helyszínen elkészíttetni vele. Ezért anyagokat, eszközöket minden versenyző hozzon magával. A díszítés magassága 15 cm lehet, oldal irányban 2 cm.

11. Minden munkához a leadáskor csatolni kell egy leírást, ami tartalmazza, az elkészített munka rövid, maximum 10-12 soros bemutatását. A leírás ne kézírással készüljön! A leíráson név, egyéb személyes adat nem szerepelhet. A leírás terjedjen ki az anyaghasználatra, a díszítésre, az alkalmazott technikára, színekre, illetve arra, hogy mennyi időt töltött a munka elkészítésével. Szerepeljen benne, hogy a téma kidolgozásában mi inspirálta.

12. Nevezési díj nincs, a részvétel INGYENES.

13. A versenyre kizárólag Crystal Nails anyagok felhasználása megengedett.


A KIÍRÁSSAL kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail címre várjuk: marketing@elitecosmetix.com.

A LEADÁSSAL kapcsolatos kérdések esetén hívd Misi Angelikát a 06 70 774-2611-es telefonszámon.

 

Kapcsolódó Műkörmös versenysikerek