CRYSTAL NAILS NO. 1 AZ USA-BAN! VÉTEK NIKI - AZ USA ARANYÉRMESE

2011-06-24

Tegnap előtt Niki meg sem állt a dobogó legfelső fokáig, sok korábbi neves nemzetközi bajnokot megelőzve! Las Vegas-ban French Twist kategóriában 1.helyezett lett a Crystal nails USA Inc. képviseletében!

 


Tegnap előtt Niki meg sem állt a dobogó legfelső fokáig, sok korábbi neves nemzetközi bajnokot megelőzve!
Las Vegas-ban French Twist kategóriában 1. helyezett lett a Crystal Nails USA Inc. képviseletében!


"A French Twist kategóriában, amiben indultam, 1 kezet kellett a helyszínen megépíteni 1 óra 45perc alatt. A köröm megépítéséhez csak Clear, Cover, White és Light Pink anyag használata volt megengedett. Díszítésnél síkbeli díszítést lehetett csak alkalmazni. Én Crystal Nails (CN) Cover Pink X-el készítettem el a körömágy-meghosszabbítását, amit CN Dark Pinkkel fedtem. A szabadszélhez a CN Cover Pinky port, valamint a 131-es Snow Crystal port használtam. Végül az egészet CN Odorless Clearrel, majd Top Shine-al borítottam. Díszítéshez a 900-as és a 905-ös Giga Pigment zseléket használtam.
I LOVE GIGA ZSELÉ :)"
Gartulálunk Niki!

Az USA ARANYÉRMES MŰKÖRÖMÉPÍTŐJÉTŐL a nyári hőségben MOST -40%-al csökkentett hűsítő áron tanulhatsz.
(Stájer-Vétek Niki képzése mellett még 2 másik kedvezményes tanfolyamot is elvégezhetsz ld. a mukorom-tanfolyam.com weboldalon)
SZÍNES ZSELÉS ÉS FESTŐ ZSELÉS NAIL ART képzés
Stájer-Vétek Nikolett Országos Zselés Bajnok bemutatja és begyakoroltatja a minőségi színes zselés díszítés lehetőségeit (kb. 300 szín, 8 felületi hatás) és technikáit (tűs-, ecsetes-, narancsfapálcás díszítési módok, FESTZSELÉS virágok). Könnyen megtanulható, tartós és szép minták, alkalmi díszítések zselével. Niki, aki jobb agyféltekés tanfolyamot végzett, belőled is felszínre hozza díszítő- és rajzképességedet. A képzésre - ha van - P ecset, 0 ecset, Barbara ecset, 3D ecset, színes zselék, illetve minden olyan anyag és eszköz, amit építéshez használsz. Bármely kellék megvásárolható az oktatás helyszínén lévő üzletünkben oktató segítségével.

Az egész napos képzés díja:
9.800 Ft.+25% ÁFA helyett 5.800.-+25% ÁFA
2011. július 12. - Jelentkezés

 

Kapcsolódó Műkörmös versenysikerek