Karácsonyi marketing műkörmösöknek

2019-12-13

Javában benne vagy a karácsonyi hajrában, így az első és legfontosabb tudnivalód: maradj egészséges! Csakis egészséges és kiegyensúlyozott szolgáltató tud örülni minden egyes vendégének, s derűs lenni akkor is, ha tulajdonképpen futószalagon gyártja a piros csillámos hópihés körmöket.

 

Az egészséged megtartásához szedj vitaminokat, igyál elegendő folyadékot, szellőztess gyakran és viselj higiéniai védőmaszkot. Ha szeretnéd a vendégeidet meglepni valami aprósággal, de időd sem volt készülni rá, akkor tedd kedvezővé számukra a szolgáltatásod. Adj valami pluszt, például egy kézmasszázst vagy a kézbőrnek megfelelő mélytápláló krémezést. Az állandó vendégeid nem feltétlen örülnek egy karácsonyfadísznek, de mindenkinek kedvére van egy kis kényeztetés.

Tedd ünnepivé a környezetet, ahol dolgozol. A karácsonyi hangulat mindenkit boldoggá tesz. Ha minden vendéged körméről készítesz fotót, tedd ünnepi keretbe és posztonként köszönd meg az egész éves látogatásukat. Nyilván ettől nem lesz több bevételed, de a vendégeid tudni fogják, hogy számon tartod őket. A bőrápoló SPA termékeid közül ajánlj bátran a vendégeidnek megvásárlásra is, nincs olyan család, ahol ne jönne jól egy kéz- és testbalzsam, egy bőrápoló testvaj vagy egy lábmelegítő balzsam. Ezek legyenek ott a polcodon, az asztalodon, hiszen ami csábító a szemnek, az könnyebben eladható.

Készíts ajándékutalványt, hidd el, ennek is igen nagy keletje van. Sosem tudhatod, hogy mikor toppan be egy vendéged családtagja, aki a tanácstalanságában akár fél éves műköröm szolgáltatást is kifizet előre neked. Mindezekről rendszeresen posztolj ünnepi hangulatú tartalmakat a közösségi oldaladon, tudasd a vendégeiddel, hogy az ünnepi készülődésben nálad milyen plusz szolgáltatást és/vagy termékeket vehetnek igénybe!

Ne felejts el kitenni az asztalra édesség kínálót, hiszen ez az időszak mindenhol erről szól: akár egy szőnyegboltban is csokoládéval és kávéval kedveskednek a betérő vásárlóknak. Miért ne tehetnéd ezt te is, hiszen nálad akár két órát is ott töltenek a vendégeid. Ha sok vendéged van, s szeretnéd elkerülni az üresjáratokat, minden este a munkád befejeztekor küldj a másnapi vendégeidnek értesítő üzenetet, miszerint másnap időpontra várod őt. Egyben megírhatod neki azt is, különleges, ünnepi kézbalzsamozással várod, hiszen a nők nagyon szeretnek mindenféle kényeztetést ajándékba kapni. Sőt, ezáltal a betérő vendégeidet is maradásra tudod ösztönözni, ami állandó bevételnövekedést jelent majd az új évben számodra.

 

Kapcsolódó Class Of Crystal Nails

Tiszta eszköz, nyugodt vendég

2022-01-25

Bizonyára te is emlékszel arra az okj-s tanórádra, amikor a fertőtlenítésről tanultál.

Részletek

Melyik ecsetet válasszam?

2021-11-22

Egy műkörömépítőnek munkája során rengeteg különböző ecsetre van szüksége. Legnagyobb...

Részletek

Hogyan igazodjunk el az erősítő Base Gel-ek világában?

2021-09-13

Akit régóta a szakmában van már, tudja, hogy az elmúlt évek során teljesen átalakult a...

Részletek