Műkörmös tavasz: nagytakarítás kívül-belül: 2.rész

2019-03-29

A megújulás - Mivel a műkörmösök nagy része nő, így talán nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk: mi nők, nagyon is szeretünk megújulni.

A belső biológiai óránk ezt a megújulási szándékot bölcs és jó okkal tavaszra teszi, hiszen ilyenkor kell megszabadulnunk az előző télen ránk rakódott mentális és fizikális fáradtságtól.

A szerencsés kolléganők nem sikítanak fel a mérlegre állva, azonban többségük sajnos egy-két plusz kilót is magáénak tudhat így tavasszal. Ez az ülőmunka első fizikális hozadéka, amit bizony kordában kell tartanunk, s gondot kell fordítanunk rá. (Az ülőmunka egyéb káros hatásainak kikerüléséről hamarosan egy önálló cikkben foglalkozunk majd.) 

Mindenkinek megvan a saját, jól bevált súlyfosztó módszere. Akinek nincs, az is igen könnyen találhat módot a súlycsökkentésre. A legfontosabb, hogy igyál elegendő folyadékot és mozogj naponta aktívan legalább fél órát. Időben ennél több azonban már remek dolog ahhoz, hogy csökkenjen a súlyod, főleg, ha a bevitt táplálékot is figyeled. Nem mindenki teheti meg, hogy edzőterembe járjon, ezért használj ki minden lehetőséget a mozgásra. Az otthoni torna egy youtube videóval, vagy könnyű kocogás heti háromszor semmilyen befektetést nem igényel, emellé igyenesen letölthető applikációkkal még a bevitt táplálékod kalóriáit is figyelemmel tudod kíséni. Az akaratod pedig olyan flow élménnyel gazdagít, ami igazán büszkévé tesz majd. 

A fentiek alapján könnyen kijelenthetjük, hogy nem kötelező a túlsúlyos műkörmösök táborát gyarapítanod, számtalan ingyenes lehetőséged van a megújulásra és a fitt, jó hangulatú, energikus életre.

Kapcsolódó Class Of Crystal Nails

Tiszta eszköz, nyugodt vendég

2022-01-25

Bizonyára te is emlékszel arra az okj-s tanórádra, amikor a fertőtlenítésről tanultál.

Részletek

Melyik ecsetet válasszam?

2021-11-22

Egy műkörömépítőnek munkája során rengeteg különböző ecsetre van szüksége. Legnagyobb...

Részletek

Hogyan igazodjunk el az erősítő Base Gel-ek világában?

2021-09-13

Akit régóta a szakmában van már, tudja, hogy az elmúlt évek során teljesen átalakult a...

Részletek