2017-07-24

A nyár pontosan az az évszak, amely a vendégünk körmét (annak színét) a leginkább megviseli. Hogy ezt elkerüljük, íme néhány praktika.

Színtuning

Ha a színek élénkségét szeretnéd növelni (ezáltal a fakulást késleltetni), használj Color Up! Base Gel-t. A lágyabb állagú, fehér színű, rugalmas, erős tapadású alapozó zselét kifejezetten 3 STEP CrystaLac alá fejlesztettük ki, így a szín alá kenve extra élénkséget ad nekik.


FElválás

A sós víz nagyon megviseli, nemcsak a bőrt, hanem a körmöket is. Ha szeretnéd a géllakkok tartósságát növelni alkalmazz egy réteg Easy Off Hardener Gel-es megerősítést vagy használd zselés építéshez a rugalmas és leoldható Cool Builder Gel termékcsalád bármely tagját. A még erősebb tapadás érdekében pedig használj Builder Base Gel-t!
 
 
Szárazság
 
A sós víz nemcsak felválást okozhat, de nagyon ki is szárítja a bőrt. Ez ellen pedig tökéletes megoldást nyújt a Cuticule Oil körömbőr vitalizáló olaj és az Almond Oil mandulaolaj, mely 99%-os tisztaságú mandulaolaj a bőr puhítására. A mandula ráadásul hideratáló és ápoló tulajdonságairól ismert. Puhává teszi a körömbőrt és gyorsan fel is szívódik.
 
+1 fakulás
 
Nyáron az átlagosnál magasabb az UV sugárzás, ahogy a ruhák színét kiszívja a nap, úgy a köröm színe is elváltozhat. Ugyan a Crystal Nails fedőfényei tartalmaznak UV szűrőt, ha a vendég egész nap a medence vagy a tenger partján napozik, a géllakk színe bizony fakulni fog. Erre jobb, ha még akkor felhívod a figyelmét mielőtt elbúcsúzik tőled.

Kapcsolódó Friss műköröm hírek

Crystal Nails KÖRÖMHAJÓ – 2018. ősz

2018-08-06

Szeretettel meghívunk a Crystal Nails KÖRÖMHAJÓ 2018. őszi trendalkotó szakmai...

Részletek

Crystal Nails Körömtábor 2018.

2018-06-14

Crystal Nails Körömtábor Fekete Zsuzsival, Sebestyén Ágival, Drozdik Melindával...

Részletek