Hogyan legyek - sikeres -

2016-09-21

Instagram, biztos hallottál már róla, hogy még nem merészkedtél odáig, hogy letöltsd? Pedig nem származik hátrányod belőle, csak előnyöd vagy még több vendéged. Hogy miben különbözik a facebook-tól? Itt nem az ismerődök képeit láthatod, hanem azokét, akiket "bekövetsz". Ez lehet bárki...ráadásul itt nem kell ismerned az illetőt...

MI? Az instagram egy több mint 300 millió felhasználót számláló közösségi hálózat, mely okostelefonon történő fényképek és videók megosztásáról szól. Az instagramon a felhasználók 90%-a 18-35 év közötti, ami tökéletes célközönség neked.

HOGYAN? Először is töltsd le! Hozz létre profilt. Szerkeszd meg az adatlapod. Itt kevesebb infót tudsz megadni magadról, mint a facebook-on, de hisz’ tudod… A kevesebb, néha több! Add meg elérhetőségeid, szalonod elérhetőségeit és hajrá!

HOL? Bárhol készüljön el vendéged körméről készült fotója, posztold. Ha nem te fotózod, kérd meg, készítsen képet, bármerre jár és töltse fel. Az elégedett vendégfotó nem manipulált, nem a te kérésedre készül, és a legtutibb reklámod. Csak ne felejtsen el megjelölni téged egy hastag-gel.

MIVEL? Hastag-gel. Ez az az izé, ami a kettőskereszt (#) jel után, szóköz nélkül következik. Csinálj minél többet egy-egy kép alá. Hastag-eld a színt, például: #1S40 a felhasznált terméket #coolgel és a márkát: #crystalnailshungary, illetve a neved vagy szalonod nevét. Így, ha rákeresnek, mindig megtalálják a legfrissebb fotókat munkáidról.

MIT? A fotón szerepeljen köröm, termék. Plusz, ha gondolod, valami cukiság. Az mindig vonzza a „szíveket”. Hogy az micsoda? Itt ugyebár nem lájk gomb van. Itt a szívre tudsz kattintani, ha bejön, amit látsz. Ja és még egy jó tanács. Ne mindig ugyanarról a színről vagy technikáról tölts fel képet. Nehogy még valaki azt gondolja, te csupán ennyit tudsz.

MIKOR? Tök mindegy. Csak posztold! Az instagramnál bármely kép, bármikor visszakereshető. Ráadásul könnyebben és gyorsabban, mint facebook-on. Csak végigpörgeted azt az oldalt, amire kíváncsi vagy. És „lájkolod”. Ismeretlenül. Akárcsak új vendégeid, akiknek a jelenlegik ajánlottak téged.

MITŐL? Semmi gond, ha nem te vagy a világ legtökéletesebb fotósa, vagy a fények nem megfelelők. Esetleg a telefonod nem a legprofibb fényképezőgéppel felszerelt. Az instagram rengeteg extrát kínál a felület (szűrők és beállítási lehetőségek), hogy még a nem éppen ideális fényviszonyoknál készített körömképeket is feltuningolhasd, ezáltal több „rajongót” szerezhess magadnak.

MIÉRT? Hát, egyértelműen azért, hogy több vendéged legyen. Hiszen a sok „lájk”, még több követőt hozhat, akik között pedig tutira lesznek olyanok, akiknek vendéged ajánlott. És az biztos, hogy az egyik jól sikerült képnél rád írnak majd: „Szia! Instán láttam a gyönyörűséges munkáid. Nincs véletlenül szabad időpontod?”

Kapcsolódó Friss műköröm hírek

MEGJELENT! 2024/25 NAGYKATALÓGUS

2024-03-03

MEGJELENT a Crystal Nails 2024/25 Nagykatalógus! Az összes elérhető Crystal Nails...

Részletek

MEGJELENT! CRYSTAL NAILS OKTATÁSI KÉZIKÖNYV 2024 TAVASZ

2024-03-03

Lapozz bele a Crystal Nails 2024 TAVASZ Online Oktatási kézikönyvbe és fedezd fel...

Részletek

MEGJELENT! 2024 TAVASZ/NYÁR katalógus

2024-03-03

Merülj el velünk az tavaszi-nyári szezon csodás trendszíneiben! Várnak a vadonatúj...

Részletek