HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails 2016 tavasz-nyári szezon újdonságai ***** Megjelent! Crystal Nails 2016 tavasz-nyári katalógus, Nagykatalógus 2016/2017 és Oktatási katalógus 2016! ***** Új profi továbbképzések új anyagokkal 2016 tavasz/nyár ***** Trendszínek, trendhatások és díszítések, nemcsak menyasszonyi körmökhöz 2016 tavasz/nyár ***** Képes beszámoló! Körömhajó 2016 tavasz: Fullhajó: több mint 1600-an hajóztatok velünk!

Üdvözöld velünk a napsütéses tavaszt a 2016 tavasz-nyári szezon legdivatosabb trendszíneivel, melyek óriási érdeklődés mellett – több mint 1500 körmös előtt – mutatkoztak be a tavasz-nyári Körömhajón; az újdonságok mostantól üzleteinkben is beszerezhetők a Crystal Nails 2016 tavasz-nyári katalógussal és a Crystal Nails 2016/2017 Nagykatalógusával együtt.
A Körömhajón ezúttal minden eddiginél nagyobb érdeklődés közepette debütáltak és a vadonatúj fejlesztések, egy teljesen új díszítő-zselé típus, a Lace Gel csipke zselé, valamint az év legütősebb trendszínei.

Ha nem tudtál eljönni, ne bánkódj, most alaposan áttanulmányozhatod őket; nyűgözd le vendégeid az új trendszínekkel, újdonságokkal, fejlesztésekkel és alapanyagokkal.

Az újdonságokat már beszerezheted József körúti üzletünkben, Westendben található üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).
A 2015 tavasz-nyári trendszíneiről a szezont meghatározó színcsoportokról (Rózsakvarc, Derűskék, Jegeskávé, Fiesta-piros) a hírlevél alsó részében – profi továbbképzésekkel, step by step-pel, tavasz-nyár trendhatásaival, szakmai cikkel – olvashatsz!

A Crystal Nails 2016 tavasz-nyári katalógusa, a szezon legbrutálisabb trendszíneivel, újdonságaival, termékeivel és alapanyagaival. Legfrissebb profi továbbképzésekkel, hasznos információkkal, 2016 tavasz-nyári trendajánlóval, step by step-pel.

A katalógust beszerezheted József körúti üzletünkben, Westendben található üzletünkben, viszonteladóinknál és területi képviselőinknél (Körömfutár), vagy akár a képre kattintva le is töltheted.
Lapozz bele Te is!

Körömhajón debütált a Crystal Nails Nagykatalógus 2016/2017! Soha nem volt még ilyen informatív: az összes elérhető Crystal Nails alapanyag, termék és fejlesztés mellett rengeteg táblázat, kisokos, rétegrend, tipp és egyéb hasznos információ, melyet szalonmunkád megkönnyítésére tettünk bele.

A katalógust beszerezheted József körúti üzletünkben, Westendben található üzletünkben, viszonteladóinknál és területi képviselőinknél (Körömfutár), vagy képre kattintva le is töltheted.

A 280 oldalas, 500 Forint értékű katalógus szakmabelieknek ingyenesen beszerezhető. Az esetleges postázási költséget (a nagy súly miatt) nem tudjuk átvállalni, de ha a webáruházban (www.crystalnails.hu/bolt) terméket rendelsz, amellé INGYEN betesszük Neked.

Megjelent a Crystal Nails Oktatási katalógus 2016: közel 100 oldalon, új profi technikai és díszítő továbbképzésekkel, megújult képanyaggal, új mintákkal, több tanfolyamnál frissített tananyaggal, illetve hasznos, továbbképzésekkel kapcsolatos plusz információkkal.

Ne feledd, a vendégek a legjobban képzett és a legtrendibb körmöket készítő szakembereket keresik!

Ahhoz, hogy új technikákat és díszítéseket tudj nekik mutatni, pillants bele oktatási katalógusunkba a képre kattintva!

Még több profi továbbképzésért, díszítő és technikai tanfolyamokért lapozz bele új Crystal Nails
Oktatási katalógus 2016-ba, vagy kattints IDE!

A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Crystal Nails  |  Műköröm alapanyagok  |  Műköröm.hu  |  Elite Körmösakadémia  |  Körömfutár  |  Továbbképzési naptár

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com