HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Vadonatúj érkezések: 3 új ONE STEP CrystaLac és két új Chameleon készlet **** Jön! Körömhajó - 2014. szeptember 14. **** Nyári színkoktél - színválogatás Neked és vendégeidnek **** Havi akció - augusztus **** Videó: Már csak Te hiányzol! Emelt szintű Körömtábor 2014 **** Online Körömmagazin **** Videó: A Mestertolvaj - Lehetetlen küldetés **** Crystal Nails-nél végzett műkörmös Magyarország Szépe - a legszebb magyar lány 1 milliós reklámszerződés és ígéretes karrier előtt áll **** Beszámoló: Crystour első állomás - A "Királyok Városa", Székesfehérvár

 

Fogadd szeretettel az alábbi augusztusi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció AUGUSZTUS 6-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).

CN Cover Pink Extra 50 ml építő zselé 50ml

Körömágyhosszabbító
Legújabb összetétel!

Optimális szín, az Xtreme Cover Pink építő zseléhez hasonló összetétel és kezesség (az anyag összetartja magát, nem folyik). Színe a barnásabb és rózsaszín tónusok között van. Nagyon jól fed, a hátsó bőrredőnél szépen elvékonyítható, elmosható.

 

-20%

7.500,- helyett 6.000,-


CN Cover Pink Pinky építő porcelán por
40 ml/28 gr

Gyakorlottaknak és versenyzőknek: krémes állagú, kicsit gyorsabb kötésű porok. 6 különböző rózsaszín árnyalat a vendég igényéhez igazítható szép francia körmökért.
Életteli rózsaszín (enyhén fedő)


-15%

2.770,- helyett 2.354,-


Base Gel 15ml

UNIVERSAL Tapadózselé!


Extrém erős tapadású, egyedi Crystal Nails fejlesztésű zselé, mely alaprétegként kenve a saját körömbe polimer gyökeret ereszt, így bombabiztos tapadást biztosít. Kiváló minden Crystal építő zselé alá (pl. problémás vendégeknél, hajlítás biztosításához stb.) és CrystaLac alá (Clear alap helyett).
Különlegessége, hogy francia műköröm utántöltéskor, ha ezzel a tapadózselével alapozunk, nem engedi megcsúszni a rá kerülő Cover és fehér zselét. Segítségével még a kezdők is búcsút inthetnek az összes tapadási problémának.

 

-10%

3.500,- helyett 3.150,-


CN Színes zselék 5ml

10 üdítő-ragyogó nyári szín, 6 féle hatás


-20%

2.200,- helyett 1.760,-

 


Mega White Film Gel 15 ml

Ezt a minden eddiginél fehérebb, lágy ecsetes zselét a vakítóan fehér francia körömvég kialakításához és vékony, felületi díszítésekhez fejlesztették ki. Ezzel a rendkívül jó fedőképességű zselével - ahogy a neve is sugallja -, filmréteg-vékonyságban kell dolgozni a kész műköröm felületén, lakkozásszerűen, 2 rétegben. Kötésidő: 4 perc.


-15%

2.980,- helyett 2.533,-


NailArt CrystaLac készlet 5x4ml

Felturbózott pigmenttartalmú, tűhegyes, szuperprecíz ecsetes díszítő CrystaLac-jainkból öt darabos válogatást készítettünk. A dobozba a két alapszín – fekete és a fehér – mellett három bájos nyárias NailArt CrystaLac színt raktunk.
A készlet tartalma 5x3 ml NailArt Crystalac (1, 2, 5, 11, 12 színek)
5db-os készlet – 6.900 forint
Csak 1.380 forint/db!
3,5-et fizetsz 5-öt kapsz!


-15%

6.900,- helyett 5.865,-


Crystal Fashion bőrkoffer - fekete kígyó

Lélegzetelállító dizájn, ami miatt a körmösöket irigyli majd minden nő. Lekerekítéssel csinosított, fekete kígyóbőr és gepárdszőr mintázatú textilbőr borítású Crystal Nails körmös bőröndök. A dupla zipzáras felhajtható fül alatt klasszikus, jól pakolható, kihajtható fiókos körmös polcrendszer húzódik meg, mely akár ki is vehető. Crystal Nails-es kettő az egyben táska: kívül a divat, belül a szakma.

-25%

16.500,- helyett 12.375,-


CN alagút UV lámpa

Alagút UV lámpa - 4 dupla csöves (4*9W), körbetükrös, időkapcsolós. A hasonló típusoknál szebb kivitelben, ventillátorral. Nagyon megbízható kivitelű.

 

-20%

15.900,- helyett 12.720,-


CN Törölköző pink

Crystal Nails frottír törölköző 100% pamut. Finom puha anyagú, melyen kevésbé látszik a körömpor.

-20%

1.580,- helyett 1.264,-


CN CoverPro ecset

A lekerekített fejű CoverPRO ecsetet külön a technikához fejlesztettük ki.


-10%

2.700,- helyett 2.430,-


CN 2013-as szépségkirálynő felső rózsaszín,
S, M, L, XL méretekben

Trendi rózsaszín Crystal Fashion pamut top, szárnyas logóval. Légy Te is Szépségkirálynő!

 

-15%

3.980,- helyett 3.383,-


Az alábbi fél perces videóra kattintva megtudhatod, Bajnok Oktatóinknak ki hiányzik még a Körömtáborból!

További információ és jelentkezés: IDE KATTINTVA

Késő este van és épp most van szükséged kedvenc színedre? Az üzlet már rég bezárt és Neked ebben a pillanatban fogyott el a likvided? Na, azért a József körúti üzletbe ne törj be! És a raktárba se próbálj meg besurranni! Helyette van egy kiváló ötletünk, nézd csak meg az egy perces videót!

Megtelt a „Trónterem” az egyik impozáns székesfehérvári hotelben múlt vasárnap. A Crystour állomására – Kóbori Juca és Méhész Alexa előadására ezúttal is rengeteg szakember és érdeklődő volt kíváncsi.

Kóbori Juca porcelánból, míg Méhész Alexa zseléből épített körmöket a Crystour első állomásán, Székesfehérváron. Természetesen maradt elég idő díszítésre is: Finn Olimpiai Bajnokunk beépített díszítéseket mutatott, míg a friss USA Bajnok felületen mutatott „csodákat”. Az érdeklődők emellett színátmenetes klasszikus CrystaLac-ozást, ONE STEP CrystaLac-ozást is láttak, valamint Alexa a transzferfólia használatát mutatta be, Juca pedig ez idő alatt egy gyönyörű gyűrűt készített.

Találkozunk a Crystour következő állomásán, Miskolcon, augusztus 16-án!

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com