HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Jön! Körömhajó 2013. szeptember 8.***** Vadonatúj érkezések: 3 hiánypótló ONE STEP CrystaLac szín; Megérkezett a CrystaLac királynői kollekciója: Queen's Collection ***** CrystaLac KISOKOS ***** TOP10 Körömtorta ***** Indul a Miss Nails and Face International Nemzetközi Stílusverseny! ***** Online Köröm Magazin: Beszámoló: Megválasztották Miss Mézédes-t
A nemrégiben a Crystal Nails által kifejlesztett forradalmian új ONE STEP CrystaLac-ok megjelenése óta nagyon sokan kérték a rózsaszín és piros színek bővítését: Most megérkeztek hiánypótló élénk- és meggypiros, illetve babarózsaszín árnyalatok, mindannyiunk örömére.

Egy készletbe válogatta össze Neked kedvenc CrystaLac színeit a 2013-as Szépségkirálynő választás győztese, Rákosi Annamária. Miss World Hungary a fehér mellé öt bájos, igazán finom árnyalatot választott, melyek akár hétköznapokra, akár valamilyen alkalomra is tökéletesek. Egy biztos: vendéged jó sokáig fog töprengeni azon, melyik színre is szavazzon.

A Királynő választása – nemcsak királynőknek!

A közelmúltban tették közzé a cégek tavalyi árbevételét tartalmazó e-beszámolókat
(e-beszamolo.kim.gov.hu). Ezek alapján rajzolódott ki az alábbi TOP10 körömtorta – a 10 általunk ismert legnagyobb műköröm-forgalmazó közzétett árbevétel adatai alapján.
Ezt az eredményt alapanyagaink utánozhatatlan minőségének, folyamatos fejlesztéseinknek, újításainknak és természetesen vásárlóink lojalitásának köszönhetjük.
ÉS TERMÉSZETESEN NEKED IS KÖSZÖNJÜK!

Hétvégén megválasztották Miss Mézédes-t Medgyesegyházán. A 13 döntősből ezúttal egy hajdúszoboszlói lány fejére került a korona, aki a két udvarhölgyével együtt értékes Crystal Nails ajándékcsomagot kapott.

A szépségek a koktélruhán és a fürdőruhán kívül az új 2013-as Crystal Nails Szépségkirálynő topban is felvonultak a zsűritagok előtt. A bírák legszebbek legszebbikének, azaz Miss Mézédesnek végül a hajdúszoboszlói Kálvári Múzsát választották. Második Körözsi Szilvia, harmadik pedig Mészáros Rafaella – békéscsabai lányok – lettek.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com