HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Megérkezett! ONE STEP CrystaLac ***** Megjelent: Cyrstal Nails Nagykatalógus 2013/2014 ***** Megújult! Crystal Referenciaszalon-program mostantól különleges támogatással! ***** Júniustól megújult hűségprogram - még több kedvezménnyel ***** BestNails - mukorom.hu okostelefonra fejlesztve *****
Elindult! mukorom.tv - a körmös videócsatorna ***** Superbrands lettünk!
Megérkezett! Az első szállítmányt már a Körmösnapon elkapkodták, de örömmel jelentjük, újra kapható az ÚJ ONE STEP CRYSTALAC!!

VÉGRE-VÉGRE! MEGJELENT a várva várt Crystal Nails NAGYKATALÓGUS 2013/2014, rengeteg új szakmai információval és az összes elérhető Crystal Nails termékkel és fejlesztéssel, illetve profi továbbképzésekkel, workshopokkal, oktatásokkal.

Az 500 Forint értékű katalógus szakmabelieknek ingyenesen beszerezhető körúti üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől. Az esetleges postázási költséget (a nagy súly miatt) nem tudjuk ingyen átvállalni, de ha a webáruházunkban (www.crystalnails.hu/bolt) terméket rendelsz, amellé ingyen betesszük.
Már most is belelapozhatsz, ha letöltöd az internetről, IDE kattintva!

Soha ennyi információt még nem tartalmazott; 200 oldal!
Szakmabelieknek kötelező olvasmány!

Az Elite Cosmetix – Crystal Nails Referenciaszalon Programmal szeretné honorálni a továbbképzésein, rendezvényein karbantartott szakértelmet és a márkahűséget. A megkülönböztetett figyelmet ÚJ Arany Hűségkártya kibocsátásával is jelezzük az Elite Cosmetix – Crystal Nails referenciaszalon tulajdonosok fele, amellyel extra kedvezmények is igénybe vehetők.
MIÉRT ÉRDEMES REFERENCIASZALONNÁ VÁLNI?

mert… 2013-tól rendszeresen 50 pontot írunk jóvá a referencia szalonprogramban résztvevőknek
(melyet a feltételek teljesülése eseten félévente újra megkapsz, azaz évente 100 hűségpontot, ami 300.000 Ft vásárlásnak felel meg!)

mert… havonta más-más termékeket szerezhetsz meg kedvezőbb pontértéken (csak a referencia
szalon programban résztvevőknek) (ÚJ)

mert… egy budapesti továbbképzésünket jelképes, 50 hűségpontért végezheted el minden évben, egy másik képzést pedig féláron! (a tanfolyami helyek számának és a jelentkezési határidők figyelembevételével) (ÚJ)

mert… minden évben, születésnapod alkalmából megajándékozunk 15 hűségponttal (ÚJ)

mert… szalonod felkerül a mukorom.hu-ra, mely oldalt a Google keresője a “műköröm” és “műkörmös” szavakra az első helyen hozza! (NAPONTA RENGETEGEN KERESNEK MŰKÖRMÖST A MUKOROM.HU-N!) Az Elite Körmös referenciaszalonoknak külön, kiemelt helyet biztosítunk a honlapon, ami egy nagyon értékes reklám. (A mukorom.hu látogatottsága napi 8-9.000 fő, melynek kb. 40%-a új látogató, es egy látogató átlagban 16 oldalt néz meg a honlapon).

mert… saját honlapot is szerkeszthetsz a kormosszalon.hu kiemelt felületén.

mert… a Körömszalonkereső Crystal Phone okostelefon alkalmazásnak köszönhetően szalonodat, a műkörmöst kereső nők egy pillanat alatt megtalálják!

mert… Elite Cosmetix – Crystal Nails Referencia Szalon táblát/matricát helyezhetsz el üzleteden és négy posztert is ajándékba kapsz a programhoz való csatlakozáskor.
Reklámozzuk a leendő és meglevő vendégeid felé a Crystal Nails-t (televízió, média, magazinok: Cosmopolitan, Marie Claire, Maxima, internet), hogy presztízs legyen egy képzett körmös Elite Szalonjában, a fejlesztések élvonalába tartozó Crystal Nails-szel készült körmöket kapni.

AMIT KÉRÜNK:

1. Minőségi szolgáltatást a vendégek felé, amelyeket rendszeres, képzésen való részvétellel erősítesz meg. Tartós műkörmöket, kedves kiszolgálást (ezt kapcsolattartó területi képviselőnk, illetve
a vendégek esetleges visszajelzései alapján kísérjük figyelemmel).

2. Trendiséget – a továbbképzéseinken való részvétellel: referencia szalonna váláskor két tucat meglévő továbbképzésünk közül legalább 5-ön való részvétel igazolásával (a programba belépés időpontjában elég 2 elvégzett képzés igazolása, ha további 3-ra elő vagy jegyezve és az előleget is befizetted rájuk), a jövőben induló képzéseink közül pedig félévente legalább egy egész napos képzésen való részvétel. (A Körömtáborban való részvétel – legalább technikusi szinten –
megfeleltethető 4 továbbképzésnek.

3. Legalább 90%-ban csak Crystal Nails műköröm alapanyagok (zselék, porcelánok) használata, félévente legalább néhány új trendszín beszerzése, minimum 50%-ban professzionális eszközeink
(sablon, ecsetek) használata (területi képviselő tudja igazolni).

4. Kéthavonta legalább egy általad készített, friss műköröm fotó feltöltése a www.mukorom.hu weboldalra. A programra jelentkezni a www.mukorom.hu-n vagy területi képviselőinknél lehet.
10 éves a Crystal Nails! Ajándék az ünnepelttől: sok-sok új termék és -10% pontcsökkenés minden régi és új termékre a Hűségfüzetben!

KÖZKÍVÁNATRA A RÉGI HŰSÉGPONT MATRICÁK BEVÁLTÁSÁT JÚNIUS 30-IG MEGHOSSZABBÍTOTTUK! A régi matricákat átválthatod az új elektronikus hűségpontokra a Hűségprogramban resztvevő szaküzletekben, a területi képviselőknél és József körúti üzletünkben

Megújult a Crystal Nails közkedvelt, visszatérő törzsvásárlói hűségének viszonzásaképpen elindított Hűségpontgyűjtő programja 2013 márciusától: a Hűségfüzetet egy igényes plasztik kártya, a Crystal Card váltotta fel. Matricák helyett ezentúl hűségpontokat gyűjthetsz, melyeket a Hűségfüzetben lévő sikertermékekre az igényes, névre szóló plasztik kártyád, a CRYSTAL CARD segítségével válthatod be.

Mert a Crystal Nails jutalmazza a hűséged…

Tudnivalók pontról pontra:

• A Crystal Hűségpontgyűjtő kártyát minden vásárlás alkalmával hozd magaddal!

• A kártyát minden fizetés előtt kell átadnod a pénztárnál/körömfutárnak/viszonteladónak!

• A pontokat beválthatod a Hűségprogramban resztvevő szaküzletekben, a területi képviselőknél es webáruházunkban, a Hűségfüzetben található Crystal Nails sikertermékekre, műkörmös kiegészítőkre.

• Minden levásárolt 3.000 forint után 1 pontot írunk jóvá a kártyádon.

• Aktuális pontegyenlegedről a www.crystalnails.hu/husegprogram menüpont alatt tájékozódhatsz.

Minden 3.000 forint vásárlás = 1 hűségpont
A budapesti továbbképzésekért is pontot kapsz: az egésznapos továbbképzésekért 6 pontot, a Körömtáborért 50 pontot.

Nincs még Crystal Card-od?
Regisztrálj! www.crystalnails.hu/husegprogram

A Hűségpontgyűjtő programmal kapcsolatos részleteket, feltételeket megtalálod a www.crystalnails.hu/husegprogram oldalon.
Itt nézheted meg a folyamatosan frissülő, pontjaidért megszerezhető sikertermékek listáját is, valamint a pontegyenleged (az első feltöltéstől).

A mukorom.hu, azaz a körmös trend- es tudásportál telefonos applikációs változata. Műkörmök menüpont alatt körmökről készült képeket találsz. A formákat, díszítéseket látva inspirálódhatsz; így vendéged mindig újabb és újabb mintákkal lepheted meg.

Kereshetsz a mukorom.hu oldalon regisztrált körmösök között is, név szerint: oldalukon megnézheted munkáikat, vagy akár üzenhetsz is nekik. Emellett, ha már regisztráltál az oldalon, könnyen és gyorsan töltheted fel körömfotóidat. Szemezgethetsz a legfrissebb profi továbbképzések között. Böngészhetsz a webáruházban, ahol megrendelheted 2013 nyár legújabb trendszíneit, illetve kedvenc Crystal Nails termékeid.

A Bestnails alkalmazás letöltéséhez csupán annyit kell beírnod az App Store vagy a Play Áruház keresőjébe, hogy: BESTNAILS (szóköz nélkül!)

 

Elindult a mukorom.tv, a körmös videócsatorna, ahol rengeteg szakmai videót, step by step-et, díszítéseket, technikákat és trendeket találsz.

Nincs más dolgod, mint beütni a böngésződbe:
www.mukorom.tv vagy kattints a TV képernyőre!

És máris több száz körmös videó közül válogathatsz!

 
Bekerült a legjobb üzleti márkák közé az Elite Cosmetix. A Business Superbrands program keretében minden évben független szakértői bizottság értékeli a legelismertebb vállalatokat, melyek a saját területükön kitűnő hírnevet szereztek.

A Business Superbrands kitüntető cím megerősítése annak, hogy az Elite Cosmetix a dinamikusan fejlődő, vezető márkák közé tartozik, amelynek megbízhatósága és elismertsége folyamatosan növekszik. Az Elite Cosmetixhez kapcsolt és elismert értékek kézzelfogható előnyt jelentenek azon szakemberek számára, akik minket választanak – magyar és nemzetközi piacon egyaránt.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com