HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
 
Tartalom: Legújabb 2012-es továbbképzések, Havi akció április, Köröm Magazin I/2., Újabb Crystal Nails dobogós hely Prágában
 
 
(ÁPRILIS 4-től 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és Webáruházainkban (a képekre kattintva oda jutsz).
 
 
 

Crystal Nails körömlakkok-91 színben

A csúcsminőséghez vezető fejlesztés eredményeképpen a Crystal Nails körömlakk az
optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében CSÍKOZÁS- ÉS FOLTMENTESEN, egyenletesen, könnyedén kenhető. Ugyanezt a célt szolgálja a 440 szálas finom ecset és a kézreálló, egyedien bordázott ezüst kupak. A körömlakk hosszan tartó (ún. long lasting) formulájának köszönheten maximális KOPÁSÁLLÓSÁGGAL rendelkezik, melynek következményeképp az egyedi, pezsgő színek akár 5 napig is elégedetté teszik vendégeidet. A kecses, szemet vonzó üvegekbe dekor, irizáló gyémántporos, francia, hologramos, folyékony kristályos és az új króm színek kerültek. Manikűrözésnél a termék proteinnel ERŐSÍTI a vendég körmeit.

890 Ft helyett 757 Ft (Decor, Diamond, French színek)
1.400 Ft helyett 1.190 Ft (Króm, Holoprism, Liquid Crystal, Gold Glamour színek)

 
 
 

Íves-egyenes zebra körömreszelők (kivéve kék 150/150)

Klasszikus profi sláger zebra reszelő (Japán papíros)

Első használat előtt az új reszelők éleit ne felejtsd el kicsit letompítani egy elhasznált másik reszelőn.


330 Ft helyett 281 Ft

 
 
 

Crystal Nails Opál - 19 színben

A SZÍNJÁTSZÓ DRÁGAKŐ HATÁS
Szintetikus OPÁL őrlemények, a nagyértékű ékszerek hatását idéző, üvegszerű, szivárványosan színjátszó hatású díszek, melyek drágakövekké változtatják a körmöket is. Sissy királynő kedvenc ékszerei a körmök patinájáért. A HATÁS ÖSSZETÉVESZTHETETLEN!

1.880 Ft helyett 1.504 Ft

 
 
 

C-ív megtartó csipesz

Gyakori probléma versenyeken, de akár a szalonban is, hogy a szépen meghajlított műköröm visszarúgja magát, így kevésbé lesz íves. Ezt akadályozza meg ez a kis szerkezet. Főleg zselés hajlításnál nélkülözhetetlen.

1.400 Ft helyett 980 Ft

 
 
 

Teafa Olaj 15ml

Bőrpuhító, tápláló és revitalizáló olaj. Különösen hatékony, ha a cuticulába masszírozzuk, ekkor a műköröm alatt is táplálja a saját körmöt. A körömépítésnél használt vegyi anyagokat is semlegesíti.

1.270 Ft helyett 953 Ft

 
 
 

SZÍNES SZIMPLA ÉS DUPLA MANIKŰR TIP

A tavasz-nyár színeivel. A dupla tipek a segéd-tip segítségével könnyedén felhelyezhetőek. A szimpla tipeket a segéd-tip hiányában ujjal, vagy csipesszel rá kell szorítani a körömre. Lila és pirosas-rózsaszín.

140 db-os dupla tip box

Színes Szimpla manikűr tip - 1.900 Ft helyett 1.330 Ft
Színes Dupla manikűr tip - 2.900 Ft helyett 2.030 Ft

 
 
 

Vízálló munkaterítő 30x40 cm 50db

A hagyományos papírterítőnél sokkal tartósabb, többször felhasználható, igényesebb kinézetű. Vízhatlan, így nem ereszti át az asztalra lecsöppenő anyagokat. Kifejezetten körmösöknek fejlesztve. 50 darabos csomagban.


1.270 Ft helyett 889 Ft

 
 
 

Crystal Nails póló piros

Női divat pólók 4 méretben (S, M, L, XL)


2.980 Ft helyett 1.997 Ft


 
 
 

ÚJRA KAPHATÓ:
a nagyon népszerű, 100 db-os szálmentes törlő, csak a Crystaltól

Nem papírból, hanem finom műszálas szövetből. Teljesen szálmentes. Gabó kedvence.

480 Ft

 
 

MEGJELENT A VADONATÚJ HŰSÉGFÜZET, rengeteg új termékkel
(pl. a lenti új Crystal Fashion termékekkel) kiegészülve. PONTCSÖKKENÉSEKKEL! Pontjaidért ezentúl még többet kapsz, muszáj beszerezned!

Részletek>>

 
 

 

MEGJELENT a Crystal Nails 2012-es óriás katalógusa, a legújabb trendekkel, A LEGÚJABB CRYSTAL TERMÉKEKKEL, rengeteg új szakmai információval és az összes elérhető Crystal Nails termékkel és oktatással, új továbbképzésekkel. Szakmabelieknek kötelező olvasmány!

 
 

Szépségszakma - Önképzés egy életen át

A szépségiparban mindig minden változik, talán nincs még egy olyan területe az életnek, ahol ennyire fontos lenne a folyamatos megújulás. A trend egy-egy új szezon beköszöntével is mindig átformálódik. Új körömformák válnak népszerűvé, folyamatosan újabbnál újabb technikák születnek, melyek rohanvást kerülnek be a köztudatba. A szalonokban is ezeket keresik a vendégek, és azokat a szakembereket, akik el tudják készíteni számukra a legtrendibb körmöket.
Neked is lehetőséged van arra, hogy folyamatos önképzéssel lépést tarts a körömdivat folytonosan változó irányzataival. A Crystal Körmös Akadémián 10 nemzetközi bajnok és ugyanennyi magasan képzett és világot látott oktatónk segít Neked abban, hogy elsajátítsd a legújabb technikákat és tökéletesítsd tudásodat. 2012-ben több mint 30 különböző professzionális technikai és díszítő szakmai továbbképzést kínálunk. Tanfolyamaink a körmös szakma és a divat fejlődését folyamatosan követik, ezért megfelelnek a legaktuálisabb trendnek. A www.mukorom.hu és a www.crystalnails.hu oldalakon mindig megtalálod a legfrissebb oktatásokat az adott hónapra és napra lebontva. Az online Továbbképzési naptár segít, hogy megtaláld a számodra legérdekesebb képzéseket és ha folyamatosan figyelemmel követed, biztosan nem maradsz le a legújabb oktatásokról. A Crystal Nails-szel nemcsak trendi vagy, hanem továbbképzéseinek köszönhetően szakmailag is állandóan megújulsz!

 
 

Március 31-én, a prágai Interbeauty nemzetközi Stiletto építő és díszítő versenyen ért el dobogós helyezést Kovács Gabó, a Crystal Nails világ- és olimpiai bajnoka. A 3. helyre azért is lehetünk büszkék, hiszen Gabó eddigi sikereit építésben érte el, most viszont első díszítő nemzetközi versenyén rögtön a dobogóra jutott. A versenykiírás szerint 3-5 cm hosszú körmöt kellett készíteni, bármilyen szabadon választott díszítéssel. A versenyzőknek három órájuk volt arra, hogy a helyszínen az otthon elkészített kéz mellé az azzal leginkább megegyező díszítést készítsék el. Gabó a világbajnok Crystal Nails alapanyagokkal dolgozott, a dobogós körmök díszítésében 2012 új trendi színei dominálnak. A zsűri Gabó munkájának a harmadik helyet ítélte oda, melyhez ezúton is gratulálunk!

Gabó díszítéshez kapcsolódó továbbképzését itt találod:
PORCELÁN DÍSZÍTŐ FOGÁSOK- ALAPTANFOLYAM

 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Műköröm alapanyagok | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu | Továbbképzési naptár  
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com