HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
 

- ISMÉT MAGYAROK AZ ÉLEN - CRYSTAL EUROPEAN NAIL CUP BESZÁMOLÓ
- 8 NEMZETKÖZI BAJNOK ELŐSZÖR EGYÜTT KÖRÖMHAJÓN!
- BÉKÉS SZÉPE VÁLASZTÁS- CRYSTAL NAILS KORONÁZÁS
- MEGÚJULT A CRYSTAL NAILS HONLAPJA

BESZÁMOLÓ A CRYSTAL EUROPEAN NAIL CUP-RÓL

Idén augusztus 7-én került megrendezésre a világ legmagasabb díjazású versenye (3000 Eurós fődíjakkal), a Crystal European Nail Cup. Építő - és díszítő kategóriákban 21-21 versenyző érkezett Európa számos országából, akik a nevezési feltételeknek megfelelően már valamilyen országos vagy nemzetközi körömversenyen, bármilyen kategóriában első, második vagy harmadik helyezést értek el.

A Crystal Európa Kupa idei építő verseny kiírása szerint egyik kézen körömágy-hosszabbított francia körmöt, a másik kézen pirosra lakkozott clear alapkörmöt kellett építeni. A díszítő verseny témája: Gésa-a japán kultúra és hagyományok őrzője.

Az verseny eredménye:
ÉPÍTŐ KATEGÓRIA:
I. helyezett: Ildiko Marczinek (Italia)
II. helyezett: Kóbori Judit - Crystal Nails Magyarország
III. helyezett: Kun Zsuzsanna - Crystal Nails Magyarország

DÍSZÍTŐ KATEGÓRIA:
I. helyezett: Sebestyén Ágnes - Crystal Nails Magyarország
II. helyezett: Podoba Anita
III. helyezett: Szabó Nikolett

Gratulálunk!



A Crystal European Nail Cupról videó összefoglalót is készítettünk. Érdemes megnézni a 3 perces videót, amiben nem csak a győztesek, hanem a zsűri is megszólalnak.


A LEGÚJABB DÍSZÍTŐ EURÓPA BAJNOK ÉS ÉPÍTŐ EZÜSTÉRMES IS BEMUTATÓZIK A KÖRÖMHAJÓN! SEBESTYÉN ÁGIVAL, a Crystal Európa Kupa Díszítő Bajnokával és KÓBORI JUCÁVAL, a Crystal Európa Kupa Ezüstérmesével legközelebb a Körömhajón, szeptember 11-én találkozhatsz. Részletes meghívóért kattints a képre.


A Crystal European Nail Cup fotógaléria

8 NEMZETKÖZI BAJNOK ELŐSZÖR EGYÜTT:
A KÖRÖMHAJÓN szeptember 11-én!

Két hét múlva, szeptember 11-én a Körömhajón a 2011 ősz/tél trendeket, új technikákat és alapanyagokat 8 nemzetközi versenyt nyert bajnok mutatja be. Az alábbi videóban a TV2 rövid összefoglalóját nézheted meg a tavaszi Körömhajóról, melyben a Bajnokok a sikerük titkáról beszélnek.




BÉKÉS SZÉPE VÁLASZTÁS- CRYSTAL NAILS KORONÁZÁS

Augusztus 20-án a Crystal Nails volt a fő támogatója a Békés Megye Szépe - Miss Alpok Adria Szépségverseny Megyei Döntőjének.
A szépségkirálynő jelöltek már a döntőt megelőző héten is számos programon vettek részt, többek közt ellátogattak a Békéscsabai kórház gyermekosztályára, ahova ajándékokat vittek a kis lurkóknak. A királynő jelöltek a karitatív látogatás alkalmával is a Crystal Nails-es pólóikat viselték.


Az aug. 20-i döntőn a díszmagyar - és fürdőruhás bemutatkozást megelőzően a szépségkirálynő jelöltek a Crystal Nails trendi, divatos pólóiban léptek először színpadra. Mind a 14 szépségkirálynő jelölt a Crystal Nails nagy értékű ajándékcsomagjával térhetett haza.
A zsűri elnöke Jákob Zoltán, a Crystal Nails vezetője volt, aki a koronázási ceremónián Kis Tiborral, Békéscsaba alpolgármesterével közösen tette fel a koronát Kolarovszky Evelin - Békés Megye Szépe fejére.



MEGÚJULT A CRYSTAL NAILS HONLAPJA

Te tudtad, hogy megújult a Crystal Nails honlapja?
Ha az elmúlt néhány napban böngészted a Crystal Nails honlapját, a www.crystalnails.hu-t, egy új dizájnnal, színesebb, trendibb, vidámabb hangulatú oldallal találkozhattál. Az oldal nem csak küllemében, tartalmában is bővült, átláthatóbb lett. Mostantól az eddiginél is több szakmai tartalmat, híreket, beszámolókat, step by stepeket, oktatási információkat találsz.

Kattints, böngéssz és legyél képben a Crystal Nails-el!

Üdvözlettel:
az Elite Cosmetix-Crystal Nails csapat
1085 Budapest, József krt. 44.
Üzlet tel.: (1) 334 1924, 06 (30) 846 8879
Elérhetőség:
ww.crystalnails.hu, mukorom.hu, Műköröm alapanyagok
Elite Körmösakadémia
, koromfutar.hu, Továbbképzési naptár
Facebook:
Crystal Nails Hungary a FacebookonKövess minket a Facebook-on
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com