ISMÉT TRENDALKOTÓ KÖRÖMHAJÓ

A Crystal Nails trendalkotó rendezvénye, a KÖRÖMHAJÓ idén ősszel szeptember 11-én töltött meg két rendezvényhajót, az Európa – és Zsófia hajókat. 2011/12 Ősz/tél trendalkotó szakmai rendezvényére több mint 1500 SZAKMABELI látogató volt kíváncsi.

A Crystal Nails 8 Nemzetközi Bajnokának nagyszínpadi bemutatóiban az új alapanyagok, új technikák látványos sikert aratva mutatkoztak be: A nagy divatházak legújabb színtrendjeivel teljes összhangban álló őszi/téli Crystal Nails zselék és porcelánok, Gel Lac-ok és rengeteg más újdonság. Az érkező vendégeket a bejáratnál az Új őszi/téli Körömtrend-katalógus, valamint a Crystal Nails legújabb különlegessége, a FLY-BRILL csillámzselé ajándék tégelyei várták.


A NYITOTT TÉGELYEK asztalánál mindenki közelebbről is megismerkedhetett az újdonságokkal: FLY-BRILL zselék és porcelánok, szikrázó OPÁL zselék, megújult 3D színek, a Builder Soft White New.

A MŰKÖRÖM WORKSHOP-ban folyamatosan 2 Bajnok oktató bemutatózott, akiknek nem csak a munkáját vehették szemügyre a látogatók, hanem a felmerülő szakmai kérdésekre is választ adtak.

A KÖRÖMHAJÓN az ÚJ CRYSTAL SPA termékvonal előfutáraként sokak örömére a pedikűr is nagyobb hangsúlyt kapott a PEDI WORKSHOP-ban, valamint sokak örömére a nagyszínpadon is bemutatkozott az ÚJ ANTIFUNGAL PEDI GEL.


A Zsófia hajón berendezett VÁSÁRTÉRen most nem az akcióké, hanem az újdonságoké volt a főszerep; a siker látványos volt, a sorban-állás közben sem volt idő unatkozni, hiszen itt is nagyméretű kivetítőn követhettük nyomon az előadásokat.


A KÖRÖMSHOW-DIVATBEMUTÓBAN a Főiskolák Szépe verseny döntősei mutatták meg a Bräzia őszi-téli kollekcióját, amihez a modellek a legújabb Crystal Nails trendszínekkel készült körmöket viseltek. A bemutató alatt a TV2 felfedezettjei, az April Project táncos fiúi tovább forrósították a hangulatot.

A KÖRÖMHAJÓT most is, mint minden alkalommal a TOMBOLA és az egy órás sétahajózás zárta, ahol a szakmai nap zárásaként mindenki élvezhette a csodálatos dunai panorámát.

A KÖRÖMHAJÓN - mint mindig – most is az aktuális szezon trendjein volt a hangsúly. A november 13-án megrendezésre kerülő KÖRMÖSNAPON pedig a szakmai fejlődésé, az oktatásoké lesz.

 

 

 
 


Meghívó

Körömhajó 2011 ősz Meghívó

Korábbi rendezvények