HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails 2015 nyári szezon legtrendibb újdonságai és legforróbb színei! ***** Megjelent! Crystal Nails 2015 Nyár Extra katalógus és LuXLash katalógus 2015-2016 ***** Képes beszámoló! Körmösnap 2015: Exkluzív környezetben, karibi hangulatban

Ünnepeld velünk a közelgő nyarat 2015 legtrendibb színeivel, melyek a hétvégén hatalmas óriási érdeklődés közepett debütáltak a Körmösnapon, egy új, exkluzív helyszínen a Várkert Bazárban. Az újdonságok mostantól üzleteinkben is beszerezhetők a Crystal Nails 2015 Nyár Extra katalógussal együtt.

A legforróbb ONE STEP Easy, ONE STEP CrystaLac, 3 STEP (klasszikus) CrystaLac, ChroMe CrystaLac, Royal Gel, színes porcelán trendszínek mellett vadonatúj anyagok is bemutatkoztak, ilyen a festőzselék új generációja, az új Art Gel, az új díszítő zselé típus, az új Baroque Gel barokk díszítő zselé. Debütált az új generációs Pink Builder Hard Gel körömágymagasító építő zselé, a tavaszi megjelenése óta óriási kedvenccé vált Cover Refill Gel 50ml-es kiszerelésben, valamint a vendégkedvenc Nougat Cover CoverPRO CrystaLac szín új, 15ml-es kiszerelésben.

Ha nem tudtál eljönni, ne szomorkodj, MOST itt a lehetőség, hogy áttanulmányozd őket; kápráztasd el vendégeid az új divatszínekkel, újdonságokkal, fejlesztésekkel és anyagokkal. Az újdonságokat már beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).

A 2015 nyár legütősebb trendszíneiről, illetve a forró nyári trendekről a hírlevél alsó részében – step by step-pel és profi továbbképzésekkel együtt – olvashatsz!

 
 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com