HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails 2014 Ősz/Tél újdonságai ***** ÚJ! Profi továbbképzések 2014 ősz/tél ***** Online körömmagazin: Trendajánló 2014/2015 ősz-tél ***** Trend: Körömhöz a rúzst ***** Trend: NailArt & Make-up ***** Crystal Nails Step by Step: Őszi divathatások ***** Beszámoló! Körömhajó 2014 ősz: „Supernova-őrület”, 1400 trendkövető körmös, Csináld magad készletek és 2014 ősz-tél divatszínei, illetve újdonságai

Köszöntsd Te is a borongós-esős évszakot 2014 ősz-téli szezon legdivatosabb trendszíneivel, melyek a hétvégi óriási érdeklődés közepette mutatkoztak be az őszi KÖRÖMHAJÓ-n – üzleteinkben mostantól beszerezhető a Crystal Nails 2014 őszi-téli katalógussal együtt. A KÖRÖMHAJÓ-n az érdeklődés és a forradalmi, világon egyedülálló fejlesztések ezúttal is bombaként robbantak: ha nem tudtál eljönni, ne bánkódj, most alaposan áttanulmányozhatod őket; varázsold el vendégeid a az új trendszínekkel, újdonságokkal, fejlesztésekkel és alapanyagokkal.

(Az újdonságokat már beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).)

A 2014 őszi-téli trendszíneiről, hatásairól és mintáiról, a szezont meghatározó színcsoportokról (Sangria, Cognac és Méregzöld) a hírlevél alsó részében – profi továbbképzésekkel, step by step-ek, divattippekkel és sminkpraktikákkal együtt – olvashatsz!

A Crystal Nails Elite Körmösakadémia legújabb profi továbbképzéseire a képekre kattintva jelentkezhetsz!

 

 

A 2014 őszi-téli szezon három meghatározó divatszíne a Sangria, a Cognac és a Méregzöld. Természetesen a legnagyobb divatházak trendszínei a Crystal Nails palettáján is megtalálhatók: Klasszikus CrystaLac-ban, Royal Gel-ben és színes zselében. Ehhez görgess vissza a hírlevél elejére!

 

 

A 2014 őszi-téli szezon három meghatározó divatszíne a Sangria, a Cognac és a Méregzöld. Természetesen a legnagyobb divatházak trendszínei a Crystal Nails palettáján is megtalálhatók: Klasszikus CrystaLac-ban, Royal Gel-ben és színes zselében. Ehhez görgess vissza a hírlevél elejére!

 

 

Galaktikus űrutazásra invitálta a rendezvényre a borús időjárás ellenére kilátogató körmösöket a Crystal Nails. A hétvégi trendalkotó KÖRÖMHAJÓ-n ugyanis a 2014 őszi-téli trendszínek mellett bemutatkozott a szezon legütősebb fejlesztése, az új Supernova dekorációs zselé, 5 fantasztikus színben – néhány óra alatt el is kapkodták –, illetve a Galactic Builder Gel építő zselé. Debütáltak az új klasszikus = 3 STEP CrystaLac-ok, színazonos üvegben. A 12 gyönyörű szín mellett 3 meglévő, ONE STEP CrystaLac szín is új ruhát kapott. A külföldi sztárvendég ezúttal Olaszországból – olimpiai bronzérmes Ursula Sadko –, illetve Horvátországból – többszörös horvát díszítő bajnok Ivana Kardum – érkezett. A Nemzetközi Bajnok előadók látványos technikai és díszítő előadásai, valamint a Supernova-őrület mellett a legnagyobb sikert a „Csináld magad” készletek aratták: bárki összeállíthatta kedvenc színeiből saját Royal Gel vagy ONE STEP CrystaLac készletét.
A fergeteges hangulatról Körömshow-ban fellépő Táncpalánták Mozgásművészeti Egyesület növendékei mellett Vastag Csaba gondoskodott.
Az őszi Körömhajóról még több képet találsz IDE kattintva.

 

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com