HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: MEGJELENT a Crystal Nails OKTATÁSI KATALÓGUS 2014-2015 ***** Vadonatúj profi technikai és díszítő továbbképzések az új Oktatási katalógus 2014-2015-ből – a Crystal Nails – Elite KörmösAkadémián ***** Tájékozódj naponta frissülő képzési naptárunkból! ***** Havi AKCIÓ - július ***** Nyári NailArt vásár - MEGHOSSZABBÍTVA! ***** Beauty Xpress! – hívd bizalommal Körömfutárunkat! ***** Online Köröm Magazin: USA siker: Dupla Crystal Nails arany Las Vegasból! ***** Crystal Nails érmek a Szigetszentmiklósi Szépségfesztiválról ***** Beauty Macedonia 2014: a Crystal Nails bemutatta legújabb, nyári trendszíneit
MEGJELENT
a Crystal Nails OKTATÁSI KATALÓGUS 2014-2015,
közel 100 oldalon, új profi technikai és díszítő továbbképzésekkel, új mintákkal és technikákkal bővített tanfolyamokkal, illetve frissített tananyaggal illetve hasznos, továbbképzésekkel kapcsolatos információkkal.

Ne feledd, a vendégek a legjobban képzett és a legtrendibb körmöket készítő szakembereket keresik; hogy új technikákat és díszítéseket tudj nekik mutatni, lapozz bele Oktatási katalógusunkba vagy töltsd le az internetről IDE kattintva!
Tanfolyam időpontok és jelentkezés:
www.mukorom-tanfolyam.com, illetve a képekre kattintva!

Naponta frissülő
továbbképzési naptárunkat keresd a
www.mukorom.hu vagy a
www.mukorom-tanfolyam.com oldalon!

Ha jelentkezni szeretnél vagy csak bővebb információra vágysz, kattints az adott képzésre!

Fogadd szeretettel az alábbi júliusi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció JÚLIUS 2-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).
Builder Clear I. - 15ml -15%
Erős tapadású, átlátszó építő.
Sűrűségének köszönhetően könnyedén formálható. Átlátszó, jégkék színe miatt színélénkítő hatás jellemzi. Alapozó zselét nem igénylő, egyfázisú zselé. Kötésidő: 3 perc.
Praktika: lámpázás után ennek a zselének kicsit vastagabb a ragacsos rétege; ha fehér építőt teszel rá, előtte ecsettel töröld le a ragacsot, így a fehér nem csúszik meg.
-15% 15ml 2.980,- helyett 2.533,-
Crystal Nails Master porcelánpor Light Pink 25ml/17g -20%
Gyakorlottaknak és versenyzőknek: krémes állagú, kicsit gyorsabb kötésű porok. 6 különböző rózsaszín árnyalat a vendég igényéhez igazítható szép francia körmökért.
-20% 25ml/17g 1.980,- helyett 1.584,-
Top Shine (Holo Red és Holo Gold) 15ml -20%
Fixálás-mentes átlátszó csúcsfény
Bármely zselére vagy porcelánra alkalmazható, rendkívül magas fényű, lágy, ecsetes átlátszó fényzselé.
Kiemelkedően jó minőségű.
A hirtelen kötés miatt vékonyan kell kenni.
A TOP SHINE a Crystal Nails védjegye. Csak a Crystal Nails TOP SHINE zselék eredetiek.
-20% 15ml 3.500,- helyett 2.800,-
Summer Hot Brilliant színes porcelán készlet -25%
A 2012-es divat szerint még inkább felkapott erőteljes, csillámos színes porcelánok "forró" nyári válogatása FlyBrill Holo és Brilliant porokból. Káprázatos csillogás egy készletben, nagyon jó áron!
A készlet tartalma: 132, 214, 215, 533, 556, 560, 571, 585, 586, 615, 616 és 619-es színes porcelánok.
-25% 12x3,5g 8.910,- helyett 6.683,-
Flash klasszikus CrystaLac készlet -25%
Az ősz-tél trendszínében finoman felvillanó Flash hatás, klasszikus CrystaLac-ban megjelent hat szikrázó, szuperdivatos árnyalatát sokkal kedvezőbb áron megszerezheted, készletben.
A készlet tartalma: 250, 251, 252, 253, 254 és 255-ös klasszikus CrystaLac.
-25% 6x4ml 8.460,- helyett 6.345,-
Color2Color készlet GL6 – G6 szín (Lángoló vörös) -20%
A legfelkapottabb, GL6 Lángoló vörös CrystaLac színből és azonos, csúcsminőségű tartós körömlakkból összeállított készlet. Lakkozd lábkörmödet vagy tűntesd el lenövésed akár nyaralásod alatt, a tengerparton.
4ml CrystaLac + 8ml körömlakk készletben
-20% 2090,- helyett 1.672,-
CN Aquarell ecset -15%
Különleges anyagú és formájú szőrével az aquarell festést sokkal könnyebbé teszi.
-15% 1.950,- helyett 1.658,-
CN Salon Drill csiszológép -20%

Beszorító-gyűrűs műköröm csiszológép fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedál-kapcsolóval.

-20% 21.900,- helyett 17.520,-
CN csiszolófej, gyémánt pedi henger és gyémánt henger -25%
 
Gyémánt henger -25% 1.700,- helyett 1.275,-
Gyémánt pedi henger -25% 1.750,- helyett 1.313,-
Crystal Nails kulcstartó, króm szív -20%
Angyalszárnyas Crystal Nails logóval ellátott, dizájn szív formájú kulcstartó. Erős fémkarikája nem fog eldeformálódni, elgörbülni. Bátran fűzd rá üzleted és lakásod kulcsait. Ajándéknak is tökéletes!
-20% 900,- helyett 720,-
Crystal Nails mini ventilátor -20%
Működés közben LED-ek segítségével „I Love Nails” és „Crystal Nails” futófényt jelenít meg.
-20% 1.480,- helyett 1.184,-
Az óriási sikerre való tekintettel a díszítő akció MEGHOSSZABBÍTOTTUK!
Július 31-ig, illetve a készlet erejéig több száz féle NailArt-ot szerezhetsz be József körút 44. alatti üzletben és webáruházunkban (a képre kattintva oda jutsz)!

Szemezgess és tankolj fel Te is!
Nem kell kimozdulnod otthonodból ahhoz, ha kedvenc Crystal Nails termékeidet beszerezd: Körömfutárainknál minden szükséges alapanyagot és eszközt megvásárolhatsz az ország egész területén, katalógusáron és plusz költségek felszámítása nélkül!
A futárfiúk tájékoztatnak téged a legfrissebb trendekről és technikákról, az aktuális rendezvényekről, de szükség esetén szaktanácsokkal is ellátnak. Természetesen a Crystal Nails legfrissebb havi akciós termékeit is beszerezheted tőlük.
Körömfutárod elérhetőségeiről IDE kattintva tájékozódhatsz!
Kovács Gabó ARANYÉRMET szerzett az IBS Las Vegas kiállításon rendezett Nailpro Cup versenyen Extreme Stiletto (veterán) kategóriában!

Emellett a szintén Crystal Nails színeiben induló Julissa Garcia nyakába is ARANYÉRMET akasztottak, Extreme Stiletto (kezdő) kategóriában!
Szívből gratulálunk!
A Szigetszentmiklósi Szépségfesztiválon ezúttal is ünnepelhettünk Crystal Nails érmeket.
Horváth Cintia zselés építő profi kategóriában második, míg Stiletto építő-díszítő profiban harmadik helyezést ért el. Szabó Károly János díszítő kategóriában ezüstérmet, Medereczky Andreaprofi francia körömépítő porcelán kategóriában bronzérmet szerzett. A versenyen Halász Virág is részt vett: Olimpiai Bajnok oktatónk ezúttal azonban nem a versenyzők, hanem a zsűri táborát erősítette.
Az eredményekhez szívből gratulálunk!
A legújabb 2014 nyári Crystal Nails színes zselé, porcelán, klasszikus CrystaLac és ONE STEP CrystaLac trendszínek mutatkoztak be többek között a Beauty Macedonia 2014 kiállítás
Crystal Nails standjánál.

A rengeteg szakmai érdeklődőnek Krizsán Renáta mellett Christina Oikonomou és a Nail Design Görög Kupa győztese, Mina Rustem, valamint Sebestyén Ágnes tartott technikai bemutatót: gótikus mandula, Stiletto és francia kocka építését és díszítési lehetőségeit csodálhatták meg a látogatók.
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com