HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Foci a körmökön! ***** ... akiket hidegen hagy a foci világbajnokság - Crystal Nails TREND 2014 nyár ***** JÖN! Crystal Nails Oktatási Katalógus 2014-2015 **** Vár a Balaton! Gyere velünk az emelt szintű Körömtáborba! ***** Csatlakozz Te is a Crystal Referenciaszalon-programhoz! Legyél Te is Referencia szalon tulajdonos! ***** Megújult! Crystal Card Hűségprogram – kártyarendszerben ***** Online Köröm Magazin: Nyári Tedd! - Ne tedd! Körmösöknek ***** Lemaradtál? Ne aggódj! Legújabb 2014 nyári újdonságaink és trendszíneink még egyszer!
Minden bizonnyal Neked is akad mostanság olyan vendéged, aki nézi figyelemmel kíséri a futball világbajnokságot, vagy egyenesen „VB-lázban ég”. Akad olyan, aki csak árnyalatban választ kedvenc csapata mezszínéhez hasonlót. Van aki odáig merészkedik, hogy a zászlót is a körmére festeti?
A foci vb miatt ezúttal egy rajongói körmökből álló montázst állítottunk Neked össze!
Természetesen azokra a vendégeidre is gondoltunk, akiket maximálisan hidegen hagy a foci világbajnokság. Mutasd meg nekik, legújabb, Crystal Nails 2014 nyári színeiből összeállított trendanyagunkat, hogy könnyebben ki tudják majd választani kedvenc színüket a nyaralásra.
Kattints alábbi másfél perces videónkra, melyből ízelítőt kaphatsz a Körömtábor hangulatából! Ha extrém formákat, extrém hosszban tanulnál, akkor jelentkezz az Emelt szintű Körömtáborba!
 
A forró nyári melegben sok mindenre oda kell figyelnünk; például hajunk, bőrünk, szemünk védelmére, megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra, leégés elkerülésére, és még sorolhatnánk. A lista hosszú és a műköröm alapanyagok is szerepelnek rajta. Hogy egészen pontosan mire is kell ügyelned, az kiderül cikkünkből…
Ha lemaradtál előző hírlevelünkben az újdonságokról és 2014 nyár legforróbb trendszíneiről,
ne aggódj, most megismételjük.

A termékeket a József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
és a webáruházunkban is megvásárolhatod!
Lepd meg vendégeid a nyár legvadabb színeivel!
Szerezd be őket még ma, mert a legjobbakat hamar elkapkodják!

MEGJELENT!!!

A Crystal Nails 2014 Nyár Extra katalógusa, benne a nyarat felforrósító trendszínek, újdonságok, termékek, illetve rengeteg új szakmai információval.

A katalógust beszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől (körömfutár), vagy akár IDE kattintva le is töltheted.
 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com