HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails nyarat felforrósító újdonságai! ***** Megjelent! Crystal Nails 2014 Nyár EXTRA katalógus ***** Megjelent Crystal Nails Nagykatalógus 2014/2015 ***** Havi AKCIÓ - június ***** Nyári NailArt vásár! Csak júniusban! ***** Online Köröm Magazin: 2014 nyár trendszínei és dívat stílusai - vendéged körmein! ***** Beszámoló: Nyárforrósító divatszínek és újdonságok, Nyár EXTRA katalógus és Crystal Nails Nagykatalógus - Ez volt a tavaszi Körmösnap!
2014 nyári szezon legforróbb újdonságai mutatkoztak be a hétvégi KÖRMÖSNAPON – üzleteinkben Te is beszerezheted a Crystal Nails 2014 Nyár Extra katalógussal együtt! Ha a legújabb katalógust – az új színeket is beleértve – inkább otthonról böngésznéd, csak lejjebb kell görgetned. És még egy nagyon jó hírünk van! :) Megjelent a közel 200 oldalas Crystal Nails Körömkatalógus 2014/15!
(A nyári újdonságokat már beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).)

A 2014 nyár trendszíneiről és hatásairól, a szezont meghatározó színcsoportokról (Pöttyös és Vintage stílus, Csábító menta és Vakító neon) a hírlevél alsó részében található Online Köröm Magazin Trendajánló rovatában olvashatsz!
MEGJELENT!!!

A Crystal Nails 2014 Nyár Extra katalógusa, benne a nyarat felforrósító trendszínek, újdonságok, termékek, illetve rengeteg új szakmai információval.

A katalógust beszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől (körömfutár), vagy akár IDE kattintva le is töltheted.
VÉGRE-VÉGRE!

Körmösnapon debütált a Crystal Nails NAGYKATALÓGUS 2014/2015, rengeteg új szakmai információval és az összes elérhető Crystal Nails alapanyaggal, termékkel és fejlesztéssel.

A katalógust beszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől (körömfutár), vagy akár IDE kattintva bele is lapozhatsz.
A közel 200 oldalas, 500 Forint értékű katalógus szakmabelieknek ingyenesen beszerezhető József körúti üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől. Az esetleges postázási költséget (a nagy súly miatt) nem tudjuk ingyen átvállalni, de ha a webáruházunkban (www.crystalnails.hu/bolt) terméket rendelsz, amellé ingyen betesszük.
Szakmabelieknek kötelező olvasmány!
Fogadd szeretettel az alábbi júniusi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció JÚNIUS 3-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).
Builder Pink II. 15ml -20%
Átlátszó lágy építő
Rendkívül magas fényű, víztiszta egyfázisú építő zselé, amely önmagától tükörsimára és fényesre terül el, így rétegezésnél, utántöltésnél, illetve TIP-en akár meg is spórolhatjuk a formára reszelést. Díszek beépítésekor vagy felületi díszítéshez is használható. Különleges, nem égető szisztémával készült. Savmentes. Kötésidő: UV lámpában
2-3 perc, LED lámpában 15 másodperc
-20% 15ml 2.980,- helyett 2.384,-
Antifungal Pedi Gel 15ml -20%
Gombaölő zselé
Gombaölő építő zselé körömkorrekcióhoz, köröm pótláshoz lábon és kézen. Nagyon különleges alapanyag, meglepően jól formázható, nem folyik el. Színe áttetsző barackos hatású. A kifejezetten körömgombák ellen hatékony Chlotrimazol tartalmával a bőrrel és körömmel érintkezve megakadályozza a gomba továbbszaporodását.
-20% 15ml 3.950,- helyett 3.160,-
Full Diamond klasszikus CrystaLac készlet 6x4ml -15%
Hat káprázatos Full Diamond CrystaLac szín (F1, F2, F3, F4, F5, F6), minden eddiginél erősebb csillámló hatással.
4,5-et fizetsz, 6-ot kapsz! (1.880 Forint helyett 1.410 Forint/darab)
-15% 8.460,- helyett 7.191,-
Crystal Nails dekor körömlakkok
2+1 akció
- 2db 15ml-es vásárlása esetén egy 15ml-es színt adunk AJÁNDÉKba
Így 1db CSAK 593,-!
A csúcsminőséghez vezető fejlesztés eredményeképpen a Crystal Nails körömlakk az optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében CSÍKOZÁS- ÉS FOLTMENTESEN, egyenletesen, könnyedén kenhető. A körömlakk HOSSZAN TARTÓ (ún. long lasting) formulájának köszönhetően maximális KOPÁSÁLLÓSÁGGAL rendelkezik, melynek következményeképp az egyedi, pezsgő színek akár 5 napig is elégedetté teszik vendégeidet.
Az akció az alábbi 22 féle 15ml-s Dekor körömlakk színre érvényes:
003, 004, 005, 006, 018, 023, 026, 033, 035, 039, 040, 050, 051, 057, 059, 061, 062, 063, 064, 065, 066, 067
CN reszelő, íves, ultra profi -15%
100/180-as erősségű.
-15% 335,- helyett 285,-
CN zselés díszítő ecset, hosszú -20%
 
-20% 1.270,- helyett 1.016,-
Kétkezes UV lámpa -20%
6 dupla csöves (6x7W), légbefúvásos, körbetükrös UV lámpa időprogramozással, modern formatervezéssel. 4 darab tartalék UV csövet ajándékba (8.000 Ft értékben) adunk.
-20% 26.800,- helyett 21.440,-
CN napellenző -25%

Kevésbé melegszik fel autód, ha belülről a szélvédőre rakod ezt az impozáns, Kovács Gabó porcelán Stiletto-jával díszített Crystal Nails-es napellenzőt.

-25% 1.980,- helyett 1.485,-
CN autóillatósítók -20%
Igazi Crystal Nails fanatikusoknak nem hiányozhat az autójából a visszapillantó tükörre függeszthető illatosító, melyet hat féle fantasztikus illatban szerezhetsz be: vanília, málna, kókusz, zöldalma, partytime és newcar.
Válaszd ki a kedvenced Te is!
-20% 340,- helyett 272,-
A díszítő akció a József körút 44. alatti üzletben és ezúttal a webáruházban is érvényes (a készlet erejéig vagy június 30-ig)!
Egy évben egyszer!
Az idei nyár a pöttyöktől lesz „hangos”. Pöttyözz Te is akár Royal Gel-lel, akár NailArt CrystaLac-okkal. Próbáld ki a másik trendstílust; készíts Vintage-mintákat – úgymint tyúkláb, apró virágok, csipke vagy újságoldal –, hogy vendéged a legdivatosabb díszítésekkel hódíthasson. Izgalmas és egyben abszolút divatszín a csábító menta: használd az új 98-as színes porcelánport, vagy a 115-ös klasszikus CrystaLac-ot. Még mindig hódít a neon! Vendéged keze vibrálni fog akár új 270-es színes zselére, akár az új 149-es klasszikus CrystaLac-ra voksol.

Megteltek a széksorok a tavaszi Körmösnapon, ami nem csoda, hiszen mindenki az új, nyár forrósító trendszínekre és újdonságokra, az új nyár extra katalógusra, az új Crystal Nails Nagykatalógusra, valamint Nemzetközi Bajnok oktatók előadásaira volt kíváncsi.


A látványos és érdekes szakmai előadásokon bemutatkoztak a legújabb technikai fortélyok, díszítő ötletek, tippek és trükkök a szalonmunkához. A Crystal Nails színpadán bemutatkoztak 2014 nyár legütősebb trendszínei és újdonságai is – többek között az új Silk Candy színes zselé színek, az új Konfetti effekt klasszikus CrystaLac-ok, új ONE STEP CrystaLac, színes porcelán, valamint Royal Gel trendszínek, a NYÁR EXTRA katalógus és a Crystal Nails Körömkatalógus 2014/15.

Az érdeklődés természetesen nemcsak az újdonságokra volt nagy; gyorsan elkapkodták a Körmösnapi vásár akciós műköröm alapanyagait is.
Rengetegen tolongtak a Konzultációs Műköröm Workshopok asztalainál, ahol mindenki feltette kérdéseit a Crystal Nails Nemzetközi Bajnok oktatóinak. Az érdeklődők kipróbálták az új Royal Gel, színes zselé és színes porcelán színeket, illetve élesben tesztelték az új ONE STEP CrystaLac és klasszikus CrystaLac színeket, valamint megnézhették közelebbről az új Rocky Cover LightGel-t is.
Külön teremben – a Pedikűrnapon – pedikűrös bajnokaink mutatták meg az új CrystaLac színeket lábon és az új Color2Color készleteket.
Nagy sikere volt a LuXLash 3D Szempillahosszabbítás III. Szakmai Napnak is, ahol az új 4d Volume technikával lehetett közelebbről is megismerkedni.

Sokan szorítottak a megújult Crystal Hungarian NailArt Cup 2014 duettverseny résztvevőinek. Az építő és díszítő versenyzőből álló duó Pin up Girl – Amerika háziasszonya témában alkotott. A zsűri – Sergey Lavrukhinnal az élen – a következő eredményt hirdette ki: aranyérmet Horváth Cintia (épített) - Maszlag Mária (díszített), ezüstérmet Gócza Veronika (épített) - Kovács Barbara (díszített), bronzérmet Sikari Edina (épített) - Machon Melinda (díszített) nyakába akasztottak.
A Körmösnapot mindemellett Kállay-Saunders András, a Top Flyers All-Stars Cheerleading csapata, illetve két ajándék – Rocky Cover LightGel és NailArt CrystaLac minden körmös látogatónak – tette még felejthetetlenebbé.

Köszönjük Mindenkinek, aki eljött!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com