HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!

Tartalom: Június 1-jén KÖRMÖSNAP! **** Körmösnapon debütáló újdonságok és Nyár Extra katalógus **** Megjelenik a Crystal Nails Nagykatalógus 2014/2015 **** A Körmösnapon megjelenő ÚJDONSÁGOK **** 2 AJÁNDÉK - Minden Körmösnapi látogatónak! **** Körmösnapi VÁSÁR **** AKADÉMIA - Csúcsképzés Nemzetközi Bajnok Oktatókkal **** Külföldi vendégelőadó! **** Konzultációs Műköröm WORKSHOPOK **** Crystal Hungarian NailArt Cup 2014 **** PEDIKŰRNAP **** LuXLash 3D Szempillahosszabbítás - III. Szakmai Nap **** Körmösnapi SHOW **** Online KörömMagazin: Beszámoló: Véget ért a második Alapozó Körömtábor **** Beauty UK: 4 Crystal Nails érem Birminghamből, Méhész Alexandrától **** Európa-Bajnokságra kvalifikált a Crystal Nails görög versenyzője

Mi már készen állunk, hogy az ország legnagyobb körmös rendezvényén, a KÖRMÖSNAP-on új fejlesztésekkel, fantasztikusabbnál fantasztikusabb, vadító nyári színekkel – ONE STEP CrystaLac-ban, klasszikus CrystaLac-ban, fixálásmentes Royal Gel-ben, színes zselében és színes porcelánban –, látványos, szalonmunkára szabott csúcsképzéssel, fergeteges akciókkal és két ajándékkal kényeztessünk Téged június 1-jén, azaz VASÁRNAP! A sok-sok friss szakmai tudást és ismeretet Konzultációs Műköröm Workshopok garantálják. Találkozhatsz Nemzetközi Bajnok oktatókkal, akiket bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban faggathatod; megnézheted közelebbről az új színeket. Bepillanthatsz egy „rokonszakmába”, a 3D szempillahosszabbításba és a külön rendezvényen, a Pedikűrnapon a szezon lábápolási trendjeibe pedikűr oktatók előadásain és Crystal SPA termékeken keresztül. A bemutatók szüneteiben sztárfellépőkkel várunk – érkezik az Eurovíziós Dalfesztivál 2014 5. helyezettje, Kállay-Saunders András és a Topflyers All-Stars Cheerleading csapata.

Most még élvezetesebb Körmösnap! Óriás LED-es kivetítéssel a még tökéletesebb látványért!

A most vasárnapi KÖRMÖSNAPON megjelenő új Crystal Nails 2014 Nyár Extra katalógusból kiollóztuk Neked a Körmösnapon debütáló újdonságainkat.
Ez mind-mind Rád vár most vasárnap!
(Az újdonságok képeit nem tudod rájuk kattintva kinagyítani, mert csak a Körmösnapon mutatkoznak majd be.)
MEGJELENIK a Körmösnapra a várva várt
Crystal Nails NAGYKATALÓGUS 2014/2015,
rengeteg új szakmai információval és az összes elérhető Crystal Nails alapanyaggal, termékkel és fejlesztéssel.

Gyere és lapozz bele elsők között!
Ne feledd a Körmösnapra a bejárat a Marczibányi tér felől lehetséges. A parkolásra a legkényelmesebb a Margit híd pesti vagy budai hídfője, ahonnan villamossal (4-6-os) a Széna téri (Mammut központ) megállótól a Lövöház utcán lehet besétálni a Millenáris B csarnokba.

A helyszínen Crystal hossteszeink és a körömfutárok készséggel segítenek a tájékozódásban.
Az alábbi mindössze 1,5 perces videóban a 2013 őszi KÖRMÖSNAP hangulatából kaphatsz ízelítőt, ami most garantáltan még fantasztikusabb lesz!

Ne feledd, június 1-jén Téged is szeretettel várunk 10 órától, a Millenáris B épületében!
 
Hogy a családod többi tagja se unatkozzon addig, amíg Te a Körmösnapon tájékozódsz a legfrissebb újdonságokról és közelebbről is megvizsgálod a legújabb trendszíneket - nemzetközi bajnok előadók tolmácsolásában -, kipróbálsz ezt-azt a Konzultációs Műköröm Workshop asztalainál, bevásárolsz az akciós termékekből, szeretettel ajánlunk kísérőid figyelmébe két budapesti programot.

Gourmet Fesztivál
A Körmösnap szomszédságában! A Millenárison ismét felsorakoznak majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. Idén a rakott krumpli minél változatosabb elkészítése foglalkoztatja majd a saját fogásaik bemutatása mellett a séfeket. Bemutatkoznak a hazánkban működő, legjobb külföldi konyhát vivő éttermek, s teret kap a minőségi street food is.
Helyszín: Millenáris
Jegyár: 3 300 Ft

Bóbita családi nap
A családoké lesz a II. János Pál pápa tér június első vasárnapján.Színvonalas programokkal nyitja meg kapuit a Bóbita Családi Nap Józsefvárosban, június 1-jén, vasárnap délelőtt 10 órától.
Helyszín: Budapest, VIII. ker. II. János Pál Pápa tér.
A rendezvényre a belépés díjtalan!
A hatalmas érdeklődésre és létszámra való tekintettel meg kellett ismételni a Budapesten, április közepén megrendezett Alapozó Körömtábort. A „második felvonás”, azaz az Alapozó II. Körömtábor – az elsőhöz hasonlóan – szalonra szabott építő és díszítő oktatásanyaggal várta a táborlakókat.
Az öt nap intenzív tanulással telt Alapozó II. Körömtáborban a hirtelen jött nagy meleg
és szikrázó napsütés ellenére a táborlakók nagyrészt csak az ablakból nézték a Balatont, hiszen azért érkeztek, hogy szalonra szabott formákat és díszítéseket Nemzetközi Bajnok oktatóktól elsajátítsanak.
Az újdonsült Szalon designerek és Szalon technikusok rendkívül élvezték az oktatást és a tábori hangulatot: sokan már a végén, az ünnepélyes oklevél átadást követően jelentkeztek az Emelt szintű Körömtáborra, melyet két meghívott vendégoktatóval – Újvári Barbarával és Újvári Krisztinával – ugyanitt, augusztus 23-30. között tartanak meg.

További információ és jelentkezés
az Emelt szintű Körömtábora IDE kattintva.
Négy érmet – két arany, egy ezüst és egy bronz – gyűjtött be négy különböző kategóriában Méhész Alexandra a birminghami Beauty UK 2014 versenyen. Ráadásul az ezüstérmet abban a kategóriában nyerte, amelyre a verseny napján nevezett…
Top Tech Competition Nails kategóriában francia versenykörmöt kellett építenie 2 és fél óra alatt. Szandra először indult zselével, ami az eredményén „nem látszik”: a dobogó első helyére állhatott fel. Top Tech Stiletto Nails kategóriában szintén aranyérmet akasztottak a nyakába. Itt is öt körmöt kellett megépíteni 2 és fél óra alatt. Oktatónk porcelánnal dolgozott, hagyományos Pink&White stílusban. A verseny napján, mindenféle felkészülés nélkül nevezett Freestyle NailArt Challenge kategóriában, ahol öt körmöt az építés mellett díszíteni is kellett, melyre 90 perc állt rendelkezésre. Szandra a Full Diamond – FD1 és FD8 – színeket használta, melyeket a zsűri ezüstéremmel jutalmazott. A negyedik kategória, melyben elindult, a Salon Nails volt. A feladat 10 köröm megépítése zseléből, 90 perc alatt. Ebben a versenyszámban Olimpiai Bajnok oktatónk a harmadik helyen végzett.
Az eredményekhez szívből gratulálunk!
Mina Roustemi május eleji, görög Nail Design kupán aranyérmet szerzett. A Crystal Nails versenyzője ezzel a győzelemmel kvalifikálta magát a 2014-es őszi münchen-i Európa-bajnokságra.
Győzelméhez szívből gratulálunk!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com