HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: JÖN! Crystal Hungarian Nailart Cup ***** JÖN! Körömtábor alapozó II. és emelt szintű ***** Online Köröm Magazin: Színek és csillagjegyek - Válassz színt vendégednek a horószkópja szerint! ***** Beszámoló: Ilyen volt Körömtábor alapozó I. ***** Litván kiállításon a Crystal Nails ***** Stiletto ezüst Csehországból: Interbeauty Prága ***** Trend of beauty - Crystal Nails arany épített zselében; LuXLash bronz szempillában
További részletek a versenykiírásban, melyet ITT érsz el!
A nevezési lapot IDE kattintva töltheted le!
Idilli környezetben, a Balaton partján szalonra szabott oktatással várnak Nemzetközi Bajnok oktatóink az Alapozó II. Körömtáborba. Habár az Alapozó I. még csak most ért véget, az óriási érdeklődésre – 42 résztvevő! – való tekintettel újabb tábort hirdetünk. Ha az elsőről lemaradtál, akkor
most itt a lehetőség!
• 4 csillagos wellness hotel, közvetlen a Balaton partján
• angol nyelvű tolmács
• a legjobb tanuló ingyen vehet részt az
Emelt szintű Körömtáborban, augusztus végén
Ha a családod miatt habozol, hozd őket is magaddal!
Az Alapozó II. Körömtáborra és az Emelt szintű Körömtáborra a képekre kattintva jelentkezhetsz!
Vasárnap véget ért az idei első Körömtábor, amelynek ezúttal két különlegessége is volt. Az egyik, hogy napközis jellegéből adódóan Budapesten, a József utcai oktatóteremben tartották, a másik pedig, hogy az oktatásanyagot – építést és díszítést egyaránt – teljes mértékben szalonra szabták a Crystal Nails Nemzetközi Bajnok oktatói.

A 5 nap intenzív tanulással telt Alapozó Körömtábor résztvevői rengeteg tanulással, szalonra szabott oktatással és fantasztikus élményekkel gazdagodtak.
Az első napon, rögtön a megnyitó után Kovács Gabó anyagismerettel kezdett, majd a hivatalos CrystaLac és ONE STEP CrystaLac technikába vezette be a „táborlakókat”. Skribanekné Emese az új Tigrisszem CrystaLac-okat és az új Chro°Me CrystaLac-okat mutatta be, majd magyarázta el használatukat.
A második napon az építésé volt a főszerep: Fekete Zsuzsi szalon mandulát és pipe-ot, Gabó kocka formát épített porcelánból. Emellett 5-szörös USA Bajnok oktatónk még egy töltést is bemutatott.
Zseléből épített gótikus mandulát épített Vigh Mari, valamint Marilyn formát pedig Gabó. A nap végül vizsgával zárult az eddig elsajátított ismeretekből.
A tábor negyedik és ötödik napján Vétek Niki és Sebestyén Ági mutattak be szalondíszítéseket: One Move és akrilfestés, zselés festés, 3D porcelán és 3D zselé fortélyait sajátíthatták el a résztvevők.
A táborban még jelen volt és a tanulóknak sokat segített Kakasné Drazdó Zsuzsi is
Az utolsó napon, azaz vasárnap a „lakók” számot adtak tudásukról. A teszt eredménye és a vizsgán készült díszítő munkák alapján 8 résztvevő szalon designer, 22 pedig szalon technikus oklevelet vehetett át. 12-en részvételi oklevéllel ugyan, de - az összes táborozóval együtt - számos olyan ismerettel lettek gazdagabbak, melyet mindennapos szalonmunkájuk során hasznosítani tudnak majd.
Négyen különdíjat is kaptak: a Legjobb Építő – legtöbb pontot szerezte építésben – Ignácz Fruzsina, a Legjobb Díszítő – legtöbb pontot szerezte díszítésben – Karina Perematko lett. Díjazták a Legnagyobb Partyarcot is: Gál Katalin volt a legaktívabb, minden programból és buliból jócskán kivette a részét. Különleges különdíj járt a Legszínesebb Anyagfelhasználónak; Karina Perematko bemutatta, hogyan kell Spray Preppel tornacsukát tisztítani. Aki pedig pontszámai alapján a legjobb tanuló lett, így ingyenesen elvégezheti az Emelt szintű Körömtábort, az Nógrádi Nikolett. Találkozunk augusztus végén, Balatonon.
Az Emelt szintű Körömtáborra IDE kattintva Te is jelentkezhetsz!
Szépségipari kiállítást rendeztek Vilniusban április első hétvégéjén. A 21. Nemzetközi Szépségipari Kiállítás – Cinderella 2014 elnevezésű rendezvényen a Crystal Nails is bemutatkozott.
A litvánok nagy érdeklődéssel és még nagyobb örömmel fogadták az újításban élen járó körmös céget: sokan megjegyezték, végre Litvániában is bevásárolhatnak a bajnokok alapanyagából, azaz a Crystal Nails termékeiből.
Ezüstérmet szerzett a Crystal Nails cseh versenyzője, Jolana Talasova az áprilisi Interbeauty Prága rendezvényen szervezett Stiletto építő-díszítő versenyen.
A csipke beépítéssel és szórógyöngyökkel díszített Stiletto egészen a dobogó második helyére repítette Jolanát, a cseh származású körmöst. A rendezvényen természetesen, nemcsak a versenyben képviseltette magát a Crystal Nails, hanem kiállítóként is: impozáns standdal, az új 2014-es tavasz-nyári színekkel és forradalmian új hatásokkal várta a látogatókat. Ezek közül is a legnépszerűbbnek a világon egyedülálló, króm hatású Chro°Me CrystaLac bizonyult.
A graz-i Trend Of Beauty kiállításon rendezett körmös versenyen épített zselé kategóriában Várhegyi Wéber Letti ezúttal is maga mögé utasította a mezőnyt francia körmeivel.
Fekete Zsuzsi egykori tanítványa harmadszor szerzett aranyérmet; munkája a zsűri elmondása szerint magasan a legjobb volt. Vigh Margó szempillahosszabbító versenyen indult, ahol LuXLash termékeivel épített pillaszettjével bronzérmet szerzett.
Az eredményekhez szívből gratulálunk!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com