HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: 2 órás ingyenes workshop - Bevetésen az újdonságok és új hatások ***** Így használd a Chro°Me CrystaLac-ot! ***** Jön! Konzultációs Crystal Nails workshopok országszerte ***** Vadonatúj tavaszi Crystal Nails továbbképzések ***** Új, "húsvéti" továbbképzés! Csak egyszeri alkalom! ***** JÖN! Crystal Nails körmös „tehetséggondozó program ***** Tájékozódj naponta frissülő képzési naptárunkból! ***** Tanfolyam akció ***** JÖN! Körömtábor - alapozó II. és emelt szintű ***** Havi akció - április ***** Online Köröm Magazin: Crystal Nails a Több mint testőr-ben! ***** Crystal Nails aranyérem Párizsból ***** Gyere a Crystal Nails József körúti üzletébe metróval!
Az alábbi videó, mindössze 3 perces videóból megtudhatod, hogyan használd helyesen
a Tigrisszem CrystaLac-okat.

A következő, csupán 3 perces videóban az új, egyedi Chro°Me CrystaLac géllakkozási
technikát ismerheted meg lépésről lépésre.

Szalonban dolgozó tehetséges, Crystal Nails termékeket használó körmösöknek, a Crystal Nails színeiben induló lelkes és szép eredményeket elérő versenyzőknek hirdetünk alkalmi tanfolyamokat, alkalmi jelleggel. Ezzel is szeretnénk segíteni a Crystal Nails körmös tehetségeit.
Öt tanfolyamot hirdetünk meg most, melyek időpontjairól és a pontos tematikáról tájékozódj itt: www.mukorom-tanfolyam.com
A naponta frissülő továbbképzési naptárunkat keresd a mukorom.hu-n. Ha jelentkezni szeretnél vagy csak bővebb információra vágysz, kattints az adott képzésre.
Szeretettel várunk képzéseinken, hiszen tudod, a szépségszakmában nincs megállás:
a vendégek mindig a legjobban képzett és legújabb technikákat ismerő, illetve legmenőbb díszítéseket készítő szakembereket keresik.
Fogadd szeretettel az alábbi áprilisi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció ÁPRILIS 2-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél

(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).
Crystal Nails Cover Pink X 50ml -25%
Közepes sűrűségű, a másik Cover Pink-nél kicsit melegebb rózsaszín építő zselé. Tökéletesen fed, a hátsó bőrredőnél szépen elvékonyítható, elmosható.

-25% 50ml 7.500,- helyett 5.625,-
Crystal Nails Master porcelánpor Light Pink 40ml/28g -20%
Gyakorlottaknak és versenyzőknek: krémes állagú, kicsit gyorsabb kötésű por, világos rózsaszín színben. A vendég igényéhez igazítható szép francia körmökért.
-20% 40ml 2.770,- helyett 2.216,-
Tubusos aquarell krémfestékek, 8ml -20%
Összes szín, KIVÉVE: Xtreme Aquarell krémfestékek

Az aquarell festés (áttetsző, elmosott, gyakran egymásba nyúló minták) készítése körmökön is divattá válik. Ahhoz azonban, hogy ez szép és látványos is legyen, elengedhetetlen a profi, nem fakuló, élénk minőségi festékek használata. Az új fejlesztésű Crystal Nails Aquarell festékekkel készülő körmök sokkal színgazdagabbak, fényesebbek, professzionálisabbak. A különbséget mindenki azonnal észreveszi.
-20% 8ml – 890,- helyett 712,-
CN 3 Gel zselés ferde szőrű ecset -15%
Mosolyvonal kihúzáshoz és Brilliant díszítéshez.
-15% 1.780,- helyett 1.513,-
Travel Drill csiszológép -20%
Hiperkönnyű fejű csiswzológép – optimális 15.000-es fordulaton, szabályozás nélkül.
-20% 13.700,- helyett 10.960,-
Fémeszköz készlet, ezüst színű -25%
Rozsdamentes acélból készült hajlító csipesz, bőrfeltoló-kaparó, díszítőtű-pontozó, keverő spatula, íves vágóélű tipvágó, bőrvágó- és körömvágó olló, reszelő és ecset tartó fülek (a képen látható reszelő és ecsetek nélkül). Mindez ezüst színű textilbőr boxban, a fémeszközök számára mágnes betétekkel.
-25% 13.700,- helyett 10.275,-
CN varrott textilbőr ecsettartó, piros -20%
Nagyon dizájnos, igényes, szép eszköz, 20 ecset számára kiképzett gumiszorítókkal és zsebbel. Kipotyogás-gátló füllel. Piros színben.
-20% 2.400,- helyett 1.920,-
Crystal Fashion karórák – japán szerkezettel, 4 féle színben -20%
Divatos Crystal Nails fém-logós óra Red Mandarin, a krémrózsaszín, a fuchsia és egy hófehér színekben. Japán belső mozgató szerkezettel. A szilikon szíj sötétben világít. Ha ezeken a vidám színű órákon figyeled a körömépítés sebességét, gyorsabbnak fog tűnni. Matt fém díszdobozban.
-20% 5.400,- helyett 4.320,-
Crystal Fashion angyalszárnyas felső, fehér és fekete színekben -15%
A "Szépségkirálynő 2013" 12 döntősének angyalszárnyas pólója. Fekete és fehér színekben. S, M, L, XL méretekben.
-15% 3.900,- helyett 3.315,-
 
A Crystal Nails Elite Körmösakadémia új oktatótermeinek ünnepélyes átadásán a tv2 stábja is jelen volt: a műsorvezetőt, Vámos Erikát a híres fuvolaművész, Horgas Eszter is elkísérte.
A műsorban a művészetek – zene – és a műkörmös szakma párhuzamait boncolgatták. Abban mindketten egyetértettek, hogy ugyanannyi gyakorlás szükséges egy zenemű megfelelő prezentálásához, mint egy tökéletes köröm „megkomponálásához”. Horgas Eszter egyébként rajong a műkörmökért; érdeklődve hallgatta a CrystaLac géllakkozási technikákról és legújabb trendszínekről szóló információkat.

Sebestyén Ági számos ország körmös versenyzőjét maga mögé utasítva hozta el az aranyérmet a párizsi Nemzetközi Építő- és Díszítő Versenyről, melynek témája – „Tavaszi virágok” – különösen passzolt Világbajnoki Díszítő Ezüstérmes oktatónkhoz.
A párizsi Nemzetközi Építő- és Díszítő Versenyen a körömformát nem határozták meg, Ágit „csupán” az idő szorította: 3 órája volt 10 köröm megépítésére és díszítésére. Emellett a modell külsejének természetesen passzolnia kellett körmeihez, vagyis a „Tavaszi virágok” témához.
Az aranyérem nem hiába került Ági nyakába: a téma maximálisan passzolt oktatónkhoz, hiszen saját bevallása szerint modelljén minden meglévő továbbképzésének anyagát „fel tudta használni”.

Gyere az új 4-es metróval – Rákóczi téri megálló – a Crystal Nails József körúti üzletébe, hogy beszerezd vendéged kedvenc 2014 tavasz-nyári trendszíneit, vagy technikai és díszítő továbbképzéseink valamelyikére!
Csupán pár száz méterre vagyunk a Rákóczi téri metrómegállótól! :)
 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com