HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: BEMUTATJUK: A 2014 tavasz-nyári trendek szerinti Crystal Nails KÖRÖM VARIÁCIÓK A TE SZALONODBA! ***** Bemutatkozó videó: Royal Gel ***** Csatlakozz! Legfrissebb körmös videók és step by step-ek a Crystal Nails youtube csatornáján, a mukormos-ön ***** Online Köröm Magazin: Crystal Nails sikerek Düsseldorfban: Világbajnoki arany zselében; Világbajnoki bronz porcelánban ***** Kézműves Kupa 2014: Crystal Nails sikerek Miskolcról ****** 7 Crystal Nails érem a Zágrábi kiállításról ***** Crystal Nails körmök a Miss Colours kerekesszékes szépségversenyen ***** 3 Crystal Nails érem Zalaegerszegről ***** HA LEMARADTÁL VOLNA: A Crystal Nails legújabb, 2014 tavasz-nyári újdonságai - még egyszer! ***** Megjelent a Crystal Nails 2014 Tavasz-Nyár katalógusa

Az alábbi 1 perces videóban bemutatkozik az egy rétegben is kiválóan fedő, fixálásmentes Royal Gel, mely tökéletes választás felületi díszítéshez, de akár One Move egy mozdulat festéshez is.

Ez a FASHION video mintegy 18 óra alatt készült ,
11 öltözék, 11, frizura, 11 féle smink és köröm látható mindössze 1 percben.

A videó bemutatja azt a tradíciót, trendet és fejlődést, amit a Royal Gel hozott a köröm szakmában.
A videó főszereplője a Group'N'Swing énekesnője Mihályi Réka, a ruhákat olyan neves hazai tervezők kölcsönözték, mint a Daalarna, vagy a Sugarbird.

 
Csatlakozz a Crystal Nails műkörmös csatornájához a mukormos-höz!
Így bármikor lépj fel a youtube.com-ra, legújabb technikákról, díszítésekről feltöltött körmös videókat és step by step-eket azonnal látni fogod!
Világbajnoki arannyal és bronzéremmel tért haza a Crystal Nails két oktatója: Drozdik Melinda zselé kategóriában a dobogó legfelső, Halász Virág porcelán kategóriában a dobogó a harmadik fokára állhatott fel a düsseldorfi Világbajnokságon.
A lányoknak a 2010-ben zselé kategóriában Világbajnoki aranyérmet szerzett Malekné Vigh Mária személyesen, a helyszínen gratulált. Oktatóink Düsseldorfban ismét bizonyították
a Crystal Nails világbajnokok műkörömalapanyaga.
Szívből gratulálunk a kiváló eredményhez!
Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Kézműves Kupát Miskolcon. A fodrászok és kozmetikusok mellett – a hagyományokhoz híven – műkörmösök is összemérték tudásukat.
Nincs olyan verseny, ahol ne képviselné versenyző a Crystal Nails színeit. Nem volt ez másként Miskolcon sem, ahol a Kézműves Kupán több kategóriában is indultak körmöseink. Az indulók között szép számmal voltak olyan tanulók is, akiket a Crystal Nails miskolci partnere, Skribanekné Gulybán Emese készített fel.
Íme az eredmények, melyekhez ezúton is gratulálunk:
Kakasné Drazdó Zsuzsanna
2. hely díszítő – Tiétek a pálya kategória
(egy kozmetikus, egy fodrász, egy körmös)

Maszlag Mária
2. hely díszítő – „Barokk menyasszony”

Balázsi Szilvia
3. hely zselés építés

Ignácz Fruzsina
5. hely porcelán építés

Horváth Cintia
4. hely Stiletto építő-díszítő profi
Skribanekné Gulybán Emese tanulói:
Építő-díszítő Stiletto felnőtt:
1. hely Kis-Orosz Ágnes
2. hely Lukács Petra

Tanuló porcelán építő:

1. hely: Mezey-Molnár Anett
3. hely: Szabó Szandra

Tanuló zselés építő:
3. hely: Mezey-Molnár Anett
A március elején megrendezett Zágrábi kiállítás körmös megmérettetésén a Crystal Nails horvát csapata – négy versenyző – hét érmet gyűjtött be.
Kezdők között, Pink&White zselé kategóriában indult Marina Đurđević és Tea Cmrečnjak; előbbi második, míg utóbbi harmadik helyen végzett. Ivana Kardum két kategóriában indult: Pink&White zselében, profik között ezüstöt, flat Tip-Boxban bronzérmet szerzett. Renata Šviglin is indult profi Pink&White kategóriában, illetve 3D Fantasy-ban; mindkettőben aranyat nyert. Ezzel az eredménnyel összetettben is első helyen végzett.
Szívből gratulálunk!
EREDMÉNYEK:
Renata Šviglin
I. hely: 3D Fantasy
I. hely: Pink&White akril, profi kategória
(ezzel összetettben is első helyen végzett)
Ivana Kardum
II. hely: Pink&White zselé, profi kategória
III. hely: Tip-Box NailArt, flat
Marina Đurđević
II. hely: Pink&White zselé, kezdő kategória
Tea Cmrečnjak
III. hely: Pink&White zselé, kezdő kategória
Crystal Nails körmöket kapott a Miss Colours kerekesszékes szépségverseny nyolc döntőse. A francia manikűrt, valamint a Crystal Nails Hard Laquer körömlakkozást OKJ-s tanulóink készítették el a résztvevőknek.
Harmadik alkalommal rendezték meg a Miss Colours kerekesszékes szépségversenyt. A nemzetközi verseny döntőjébe 8 lány került: egy bolíviai, egy ukrán, egy bosnyák, két román és három magyar. A döntősök körmeit a Crystal Nails OKJ-s tanulói – Kiss Fanni, Baluha Dóra, Mézes Mónika, Berki Brigitta, Nagy Brigitta, Orosz Betti – lakkozták: a résztvevő hölgyek francia manikűrt vagy akár hét napig tartós Hard Laquer körömlakkozást kaptak.
Három érmet gyűjtött a Zalaegerszegi Országos Építő és Díszítő Versenyen Horváthné Tóth Veronika.
A Crystal Nails színeiben induló körmös építő kategóriában aranyat, díszítőben bronzot szerzett. Eredményével így összetettben is az első helyen végzett.
A szép eredményhez szívből gratulálunk!
Ha lemaradtál előző hírlevelünkben a Crystal Nails 2014 tavasz-nyári trendszíneiről, újdonságairól és fejlesztéseiről, ne aggódj, most megismételjük. Hiszen ezek az újdonságok annyira jelentősek, hogy a következő fél évet teljes mértékben meghatározzák!
A termékeket a József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél és a webáruházunkban (a képekre kattintva odajutsz) is megvásárolhatod!
Szerezd be kedvenceidet még ma, mert a legjobbakat hamar elkapkodják!
MEGJELENT!!!
A Crystal Nails 2014 tavasz-nyári katalógusa, a szezon legmeghatározóbb trendszíneivel, új fejlesztésekkel, újdonságokkal, termékekkel és alapanyagokkal, új továbbképzésekkel, illetve rengeteg új szakmai információval.
A katalógust beszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől (körömfutár), vagy akár IDE kattintva le is töltheted.
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com