HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails 2014 tavasz-nyári szezont "megrengető" újdonságai, új színei és forradalmi fejlesztései ***** MEGJELENT!!! Crystal Nails 2014 Tavasz-Nyár katalógus ***** Online Köröm Magazin: (Köröm) Trendajánló 2014 tavasz-nyár ***** 2014 tavasz-nyár legvadabb divathatásai: Króm és Tigrisszem - Chro°Me CrystaLac és Tiger Eye CrystaLac **** Beszámoló: króm hatás, tigrisszem effekt és 2014 tavasz/nyár divatszínei teltház előtt mutatkoztak be a tavaszi Körömhajón **** Beszámoló: Crystour 2013/2014 tél - 10 vidéki helyszínen, közel 800 szakmai látogató **** Szabolcs Kupa 2014: Crystal Nails érmek Nyíregyházáról ***** Elképesztő éremeső: a Crystal Nails csapata 20 érmet nyert a Nailympics Rome 2014-en ***** Tizenegy dobogós helyezés Londonból: a Crystal Nails angliai csapata - Méhész Alexandrával egyetemben - tarolt a londoni Professional Beauty-n *****
Mondjunk búcsút az idei, enyhe télnek és csalogassuk elő a tavaszt 2014 tavasz-nyár legdivatosabb trendszíneivel; a szezon meghatározó árnyalatai, újdonságai, fejlesztései soha nem látott érdeklődés közepette debütáltak a hétvégi KÖRÖMHAJÓ-n – üzleteinkben mostantól beszerezhető a Crystal Nails 2014 tavasz-nyári katalógussal együtt. A KÖRÖMHAJÓ-n az érdeklődés (közel 2000 látogató) és a forradalmi, világon egyedülálló fejlesztések hatalmasat „durrantak”: ha nem tudtál eljönni, ne bánkódj, most alaposan áttanulmányozhatod őket; varázsold el vendégeid a forradalmi újításokkal, az új trendszínekkel, újdonságokkal, fejlesztésekkel és alapanyagokkal.

(Az újdonságokat már beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél
(Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).)

A 2014 tavasz-nyári trendszíneiről, hatásairól és mintáiról, a szezont meghatározó színcsoportokról (Ragyogó Orchidea, Krémes Karamell és Korall Piros) a hírlevél alsó részében található Online Köröm Magazin Trendajánló rovatában olvashatsz! Ott azt is megtudhatod, és arról, melyik színt és hatást ajánld tavasszal vendégeidnek!.
MEGJELENT!!!
A Crystal Nails 2014 tavasz-nyári katalógusa, a szezon legmeghatározóbb trendszíneivel, új fejlesztésekkel, újdonságokkal, termékekkel és alapanyagokkal, új továbbképzésekkel, illetve rengeteg új szakmai információval.
A katalógust beszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől (körömfutár), vagy akár IDE kattintva le is töltheted.
A 2014 tavasz-nyári szezon három meghatározó divatszíne a Ragyogó Orchidea, a Krémes Karamell és a Korall Piros. Természetesen a legnagyobb divatházak trendszínei a Crystal Nails palettáján is megtalálhatók: ONE STEP CrystaLac-ban, klasszikus CrystaLac-ban, Royal Gel-ben, színes zselében és színes porcelánban. Ehhez görgess vissza a hírlevél elejére!
Nincs lehetetlen! – ez volt a jelszó a Crystal Nails trendalkotó rendezvényén, azaz a tavaszi Körömhajón. A Crystal Nails ugyanis olyat alkotott, ami eddig nem volt. Bemutatta világon egyedülálló fejlesztését, a króm hatású CrystaLac-ot, azaz a Chro°Me CrystaLac-ot. Debütált még a Tigrisszem CrystaLac, 2014 tavasz trendszínei, számtalan újdonság és alapanyag.

A KÖRÖMHAJÓ már 9 óra előtt megnyitotta kapuit azok előtt, akik elsők között szerették volna beszerezni a legújabb alapanyagokat, trendszíneket és fejlesztéseket. Kovács Gabó előadásában mutatkozott be a világon egyedülálló, forradalmian új fejlesztésű Chro°Me CrystaLac: két hétig tartós, króm körmök, egyedi géllakkozási technikával, kizárólag a saját fedőrétegével, a Chro°Me Top-pal. A Tigrisszem CrystaLac egy vadonatúj fejlesztés, melynél a szupererős tigrisszem vagy a ponthegyű mágnes hozza elő a tigrisszem hatást: a csík vándorol, ha vendéged forgatja a körmét. Az új hatások mellet bemutatkozott a 2014 tavasz-nyári szezon három meghatározó divatszíne a Ragyogó Orchidea, a Krémes Karamell és a Korall Piros. Természetesen a legnagyobb divatházak trendszínei a Crystal Nails palettáján is megtalálhatók ONE STEP CrystaLac-ban, klasszikus CrystaLac-ban, Royal Gel-ben, színes zselében és színes porcelánban.
Az új fejlesztések, alapanyagok és termékek is nagy sikert arattak: volt, amit alig néhány óra leforgása alatt elkapkodtak. A külföldi sztárvendég ezúttal Olaszországból érkezett. Patrizia Martucci Olimpiai és Olasz Bajnok nápolyi gerlepárt készített akrillal és aquarellel. Idén sem maradt el a Körömshow: ezúttal Mihályi Réka és Gájer Bálint, valamint a Group’N’Swing zenekar műsora kápráztatta el a résztvevőket. A színpadon feltűnt még Benk Dénes is: a humorista szinte elhalmozta kérdéseivel Nemzetközi Bajnok oktatóinkat. A konzultációs Crystal Spa Workshopban, a Konzultációs Műköröm Workshopban és a Kevésbé Gyakorlott Körmösök Workshopján bajnok oktatóink vártak minden érdeklődőt és válaszoltak a feltett kérdésekre. A körmösök a rengeteg újdonság, információ, élmény és szakmai tudás mellett két ajándékkal búcsúztak a hajótól: mindenki egy fixálásmentes, leoldható Super Shine CrystaLac-ot és egy NailArt körömdíszt vihetett haza. A tavaszi Körömhajóról még több képet találsz IDE kattintva.
2013/2014 telén minden eddiginél több – 10 vidéki helyszínen – tartottak szakmai bemutatót Nemzetközi Bajnok oktatóink. A közel 800 látogató különböző technikai fogásokat, különféle körömformák hivatalos megépítésének technikáját, különlegesebbnél különlegesebb díszítési ötleteket leshetett el. Az érdeklődők akciós áron szerezhettek be egyes Crystal Nails termékeket és a nap végén ajándékot is kaptak: a rengeteg szakmai információ és szalonpraktika mellett mindenki egy szupersűrű Rocky Cover HardGel-t is hazavihetett.
Természetesen a Crystal Nails sem hiányozhatott a hétvégi, Nyíregyházán megrendezett Szabolcs Kupáról: Balázsi Szilvia felnőtt – zselé műkörömépítő kategóriában aranyat, Csikós-Nagy Bianka pedig ezüstérmet szerzett.
Az eredményekhez szívből gratulálunk!
A Crystal Nails a Nailympics Rome 2014 versenyen 20 érmet gyűjtött be.
A Nailympics Rome 2014 megmérettetésen, a három divízió mellett ezúttal tanuló kategóriában is összemérhették tudásuk a vállalkozó szellemű körmösök; itt a Crystal Nails olasz delegációja hét érmet szerzett. Ehhez még első divízióban kettő, másodikban öt, a harmadikban pedig szintén kettő dobogós helyezést gyűjtöttek be. Az olaszok mellett Halász Virág is indult az itáliai megmérettetésen: divízió 3-ban épített porcelán kategóriában bronzérmet, Stiletto-ban ezüstöt, French Twist-ben pedig aranyérmet szerzett.
A 12 versenyzőből álló Crystal Nails csapat így összesen 20 érmet nyert.
Patrizia Martucci
3. Mix Media Box

Tanuló kategória

Federica Colaci
1. Tip-overlay porcelán
1. Tip-overlay zselé
3. NailArt Embelishment díszítő

Alice Giannino
1. NailArt Embelishment díszítő
2. Tip zselé

Sabrina Mammone
1. Soak-off

Marianna Gattabuia
3. Soak-off
1st.division

Valeria Vacovà
3. Épített

Mary Capeccio
2. Soak-off

2nd. division

Francesca Ricci
1. Stiletto
1. Zselés építés
1. French Twist
3. Porcelán építés

Laura Rossin
3. Stiletto
3rd. division

Virág Halász
1. French Twist
2. Stiletto
3. Porcelán építés

Irene Merlo
2. Zselés építés

Corinne Di Battista
2. French Twist
Február utolsó hétvégéjén rendezték meg Londonban a Professional Beauty szépségipari kiállítást, melyen természetesen körmös versenyt is szerveztek. Méhész Alexandra, aki a tavalyi Körömtábor óta - ahol egyedüliként lett Elite Mester - és aki Londonban Olimpiai Bajnoki aranyat nyert, 3 hét kemény felkészülés után 5 kategóriába adta be nevezését.

Pink&White-ban, Nail Masters-ben - öt különböző, előre megadott formát kellett francia véggel megépíteni -, illetve Nail Art Masters-ben - ennél szintén előre megadott kritériumok alapján, öt különböző formát kellett építeni színes véggel és különböző módon díszíteni - aranyat szerzett. Showcase - tip-box - és One Stroke - Egy Mozdulat festés - kategóriákban ezüstérmet akasztottak a nyakába. Összesített pontszámai alapján elhozta a két hatalmas, International Nail Master és International Nail Art Master trófeákat is.
Szandra mellett Karina Perematko, Catriona Elliott és Agnieszka Anna Ceesay is a Crystal Nails színeiben indultak. Karina Salon Nails kategóriában első, míg Catriona harmadik helyen végzett. Agnieszka Showcase-ben a dobogó első fokára, One Stroke-ban a harmadikra állhatott fel.

Szívből gratulálunk!
EREDMÉNYEK:

Méhész Alexandra
Pink&White: 1. hely
Nail Masters: 1. hely
Nail Art Masters: 1. hely
Showcase: 2. hely
One Stroke: 2. hely
Összesített pontok alapján:
International Nail Master
International Nail Art Master
Karina Perematko
Salon Nails: 1. hely

Catriona Elliott
Salon Nails: 3. hely

Agnieszka Anna Ceesay
Showcase: 1. hely
One Stroke: 3. hely
 
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com