HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails évnyitó újdonságai! ***** Téli szívmelengető tanfolyam akciók! ***** Új díszítő továbbképzések! Csak egyszeri alkalom! ***** Alapozó és emelt szintű Körömtábor - 2 tábor, 2 helyszín ***** Pontjóváírás Referenciaszalonosoknak ***** Nem találod kedvenc Crystal Nails hírleveled gmail postafiókodban? Van megoldás! ***** Folytatódik a Crystour: februári állomások ****** Online Köröm Magazin: Szakmai cikk: Tanfolyamok útvesztőjében ***** Beszámoló: II. Oktatóképző és Szintfelmérő Tanfolyam ***** „Elindult” a Crystour! – Sopronban és Gyöngyösön jártunk ***** Átadták az Elite KörmösAkadémia Oktató- és Vizsgaközpont új, Salétrom utcai oktatótermeit ***** Elite Körmöskadémia Mosonmagyaróvár - Ünnepélyes megnyitó és szakmai nap
Habár még csak január van, a Crystal Nails már a szerelmesek napjára és a farsangi, karneváli mulatságokra gondol.
Crystal Nails Be my Valentine! – Valentin-napi, szezonális készlet színes zselében, színes porcelánban, Royal Gel-ben és klasszikus CrystaLac-ban. A limitált kiadású készletek mindegyikébe a három meglévő, vendégkedvenc szín mellé egy vadonatúj „szerelmes” szín, a „Red Diamond” is bekerült.
Mi ezzel kedveskedünk Nektek és vendégeiteknek Valentin-napra!


Be my Valentine! – Valentin-napi színes zselé készlet
37, 555, FD9 + „Red Diamond”
6.600,- 4x5ml
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 1.650,-/db!


Be my Valentine! – Valentin-napi színes porcelán készlet
559, 620, FD6 + „Red Diamond”
2.970,- 4x3,5g
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 743,-/db!

Be my Valentine! – Valentin-napi Royal Gel készlet
R16, R31, R45 + „Red Diamond”
6.600,- 4x4,5ml
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 1.650,-/db!

Be my Valentine! – Valentin-napi klasszikus CrystaLac készlet
2, 71, 102 + „Red Diamond”
5.640,- 4x4ml
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 1.410,-/db!
Crystal Nails Carnevale di Venezia – karneváli, szezonális készlet színes zselében, színes porcelánban, Royal Gel-ben és klasszikus CrystaLac-ban.  A limitált kiadású színes zselé, a Royal Gel és a klasszikus CrystaLac dobozokba három meglévő, csillogó farsangi szín mellé egy igazi „karneváli” árnyalatot, a vadonatúj, „Blue Diamond” színt tettünk. A karneváli készletekkel igazi Velencei karneváli hangulat költözik szalonodba!
A színes porcelán készlet dobozába MEGLEPETÉS került!


Az ÚJ „Blue Diamond” SZÍNt – színes zselében, Royal Gel-ben és klasszikus CrystaLac-ban – önállóan nem, CSAK KÉSZLETBEN tudod beszerezni!



Carnevale di Venezia – karneváli színes zselé készlet
21, 534, 625 + „Blue Diamond”
6.600,- 4x5ml
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 1.650,-/db!

Carnevale di Venezia – karneváli színes porcelán készlet
400, 401, 559, FD5
2.970,- 4x3,5g
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 743,-/db!

Carnevale di Venezia – karneváli Royal Gel készlet
33, 34, 39 + „Blue Diamond”
6.600,- 4x4,5ml
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 1.650,-/db!

Carnevale di Venezia – karneváli klasszikus CrystaLac készlet
103, 108, 300 + „Blue Diamond”
5.640,- 4x4ml
(3-at fizetsz, 4-et kapsz!)
Csak 1.410,-/db!

Február 14. – a Szerelmesek napja. Ilyenkor mindenki igyekszik valamivel meglepni azt, akit szeret. Az apró figyelmességnek a vendég is örül: ebből is érzi, fontos Neked. Dobd fel a körmét édes-bájos Valentin-napi matricával!
360,-/db

Kecses, nyaknál hajlítható, modern dizájnú asztali lámpa. Asztallaphoz rögzíthető, így nem mozog, nem dől el munka közben.
Energiatakarékos LED technológiával.
11.950,-
Magas minőségű, kellemes tapintású, enyhén púderezett gumikesztyű. XS, S, M, L, XL méretekben. 100 db-os adagolós dobozban.
1.980,-
Jelentkezz minél hamarabb, a tanfolyamok képére kattintva, mert a létszámok korlátozottak!
Idén két Körömtábort szervezünk:
egy alapozót és egy emelt szintűt. Az alapozó táborban szalonra szabott oktatásanyaggal várunk: szalonformákat, szalonban gyorsan és egyszerűen elkészíthető díszítéseket tanulhatsz.
Az emelt szintű táborban még több tudás vár: extrém formákkal és díszítésekkel készülnek bajnok oktatóink, illetve meghívott vendégoktatóink!

Életre szóló szakmai tudás és élmény – ez a Körömtábor!
 
Kedvenc Crystal Nails hírleveled általában laptopról olvasod? Akkor bizonyára Neked is feltűnt, hogy a gmail a közelmúltban három részre osztotta postafiókod, így a hírlevél nem az Elsődleges leveleid közé, hanem a Promócióba kerül. Emiatt könnyen előfordulhat, hogy elkerüli a figyelmed.

Szerencsére van megoldás ez ellen: Kattints az egér jobb gombjával levelünkre és válaszd az „Áthelyezés másik lapra” – „Elsődleges” parancsot. Így biztosan észreveszed a Crystal Nails hírlevelét és nem maradsz le a havi akciókról, legújabb fejlesztésekről, technikákról és újdonságokról.
Februárban az ország öt különböző pontján találkozhatsz Nemzetközi Bajnok oktatóinkkal, nézheted meg látványos szakmai előadásaikat, akciósan szerezhetsz be Crystal Nails termékeket és még ajándékot is kapsz.

Februárban a következő 5 helyszínen várunk:

Salgótarján
02.01. szombat (oktatók: Malekné Vigh Mária és Skribanekné Emese)

Pécs

02.09. vasárnap (oktatók: Kovács Gabó és Stájer-Vétek Nikolett)

Miskolc
02.16. vasárnap (oktatók: Fekete Zsuzsanna, Stájer-Vétek Nikolett és Skribanekné Gulybán Emese)

Győr
02.22. szombat (oktatók: Fekete Zsuzsanna és Stájer-Vétek Nikolett)

Zalaegerszeg
02.23. vasárnap (oktatók: Dobson Zsuzsanna és Magyarosi Barbi)

Bővebb információkért kattints a városok neveire!
Összesen huszonegy Nemzetközi Mester oktatót „avatott” a Crystal Nails január elején, a négy naposra bővített, második alkalommal megrendezett Oktatóképző és Szintfelmérő Tanfolyam zárónapján.

Az oktatást ötszörös USA Bajnok, világbajnok Kovács Gabó és Világbajnoki Díszítő Ezüstérmes Sebestyén Ágnes tartotta. A képzésen porcelán- és zselé építésből, valamint díszítésből kellett vizsgát tenni a huszonöt résztvevőnek. Az elmélet mellett gyakorlatban is bővelkedő oktatóképző és szintfelmérő végén huszonegyen térhettek haza Nemzetközi Mester oklevéllel. Négy Abszolút Mestert is ünnepeltünk: ők voltak azok, akik mindhárom vizsgát mester szinten teljesítették.

A kiváló eredményekhez szívből gratulálunk mindenkinek!
Dobson Zsuzsanna és Skribanekné Emese a színpadon felejtett zongorán egy négykezest is előadhatott volna, de ők inkább - a vendégek legnagyobb örömére - maradtak a szakmájuknál. Zsuzsi fixálásmentes Royal Gel-ekkel készült "Lollipop-motívuma" és Emese CoverPRO, lenövésmentes géllakkozási technikából tartott bemutatója aratta a legnagyobb sikert a "Hűség városában", Sopronban.

Egy hétre rá a gyöngyösi Malom étterem is megtelt körmösökkel: Kovács Gabó, Sebestyén Ági és Kakasné Zsuzsi bemutatójára sok körmös érkezett. Ezen a Crystouron Gabó a tökéletesen megépített mandulaformákért – szupersűrű Rocky Cover HardGel-ből és reszeléskönnyített Easy Powder porcelánporokból –, Ági és Zsuzsi pedig a káprázatos Royal Gel és aquarell díszítésekért felelt. A körmöskofferból az arany színű transzferfólia is előkerült: Gabó bemutatta, hogyan lesz egy 287-es Flash színes zselés szabadszélű gótikus mandulából káprázatos farsangi köröm.
Új oktatótermekkel bővült a Crystal Nails Elite KörmösAkadémia® Oktató- és Vizsgaközpont.
A négy új, szépen berendezett oktatóterem ünnepélyes megnyitásán – Jákob Zoltán a Crystal Nails alapítóján és Misi Angelika a cég vezetőjén kívül – részt vettek még a Crystal Nails vidéki franchise partnerei, valamint OKJ-s és Nemzetközi Bajnok Oktatói. Az Ipartestületet Balogh Lajosné képviselte.
A szalagot – az egyik kereskedelmi csatorna kameráinak kereszttüzében – az OKJ-s szakágvezető, Marnitzné Gál Enikő vágta át.
A nyolc éve alapított Crystal Nails Elite KörmösAkadémia® ma már piacvezető Oktató- és Vizsgaközpont: évente közel 1000 tanuló kapja meg OKJ-s Műkörömépítő és Kézápoló, illetve Lábápoló képesítését.
Február 2-án nyitja meg hivatalosan is kapuit a mosonmagyaróvári Elite KörmösAkadémia. Az ünnepélyes megnyitón Dobson Zsuzsanna és Váradi Szabina „Twixi” tartanak bemutató: Zsuzsi Marilyn formát épít az új szupersűrű Rocky Cover HardGel-lel, Twixi pedig téli színbe öltöztetett virágokat mutat akrillal, aquarellel és fixálásmentes Royal Gel-lel.

További információ a 06 70 364-9380-as telefonszámon!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com