HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Évzáró ÚJDONSÁGOK!: 5 Új Brill hatású klasszikus CrystaLac szín ***** Új hatás ONE STEP CrystaLacban - Metál ***** C-ív megtartó clips ***** Megérkeztek! Crystal Nails karácsonyi ajándékcsomagok ***** Kifutó AKCIÓ: -40% ***** Karácsonyi ajándék a hűségprogram résztvevőinek ***** Januárban találkozunk: A CRYSTOUR 2014-ben folytatódik! ***** PÁLYÁZAT: Légy Te 2014 egyik sztárkörmöse! ***** 10 évet együtt töltöttük - a Karácsonyt is együtt ünnepeljük! ****** Online Köröm Magazin: Irány Düsseldorf: Zselében és porcelánban is bajnok a Crystal Nails ***** Crystal Nails csipkés topban pózolt Békéscsaba Szépe és Békés Megye Szépe ***** Fergeteges hangulatú díjátadó és Crystal Nails születésnap Olaszországban ***** Crystal Nails körmös nap "Horvát módra"
Öt új Brill hatású klasszikus CrystaLac szín. Azoknak is bátran ajánlhatod, akik valami ütősre, valami igazán dögösre vágynak és még nem döntötték el, milyen körmökkel búcsúztatják az évet a szilveszteri party-n. 2013-as év utolsó nagy (szín)durranásai, klasszikus CrystaLac-ban.

Új hatás ONE STEP CrystaLac-ban! Metál effekt; ami jövőre hatalmas divat lesz! Öt ONE STEP CrystaLac szín, amely már bemutatkozott a Körmösnapon, de - mivel pontosan olyanok, mint gyermekkorunk selyemcukorkái - azonnal elkapkodták: vitték, mint a cukrot. :)
Az öt új szín dögös, mert metál, mégis „ennivaló”.

Hogy az épített köröm szép íves legyen, hajlítanod kell. Ehhez tökéletes segítség ez a fémből készült C-ív megtartó clips. Segítségével a vendég körme kecses, szépen ívelt formájú lesz.
480,-/db

Mindjárt Karácsony és még mindig nincs meg a "tökéletes ajándék"? Ne gondolkodj tovább! Van 4 jó ötletünk!

Az ajándékcsomagokat beszerezheted üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (a képre kattintva oda jutsz).

Xtreme Rapid LED+CCFL UV lámpa 15W Kompakt kombinált, gyöngyházfényű lámpa normál szalonmunkához. Benne 24 db LED és egy CCFL UV spirálcső. (Ezt a most kifutó lámpát váltotta le nemrég a jóval erősebb kötési teljesítményű Dual UV/LED lámpa.)

-40% 19.800,- helyett 11.880,-


A lámpát beszerezheted üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (a képre kattintva oda jutsz).
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.
A szeretet ünnepe alkalmából a 10 éves Crystal Nails is gondol „hűséges” körmöseire. A Crystal Hűségprogram résztvevőit megajándékozza:
10 Hűségpontot ír jóvá minden Crystal Card tulajdonosnak!
Köszönjük, hogy Magyarország kedvenc köröm márkáját választod szalonmunkádhoz!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Crystal Nails!

Januárban az ország négy különböző pontján találkozhatsz Nemzetközi Bajnok oktatóinkkal, nézheted meg látványos szakmai előadásaikat, akciósan szerezhetsz be Crystal Nails termékeket és még ajándékot is kapsz.

Januárban a következő 4 helyszínen várunk:

Sopron - 01.12. vasárnap (oktatók: Dobson Zsuzsanna és Skribanekné Emese)
Gyöngyös - 01.19. vasárnap (oktatók: Kovács Gabó és Sebestyén Ági)
Békéscsaba - 01.25. szombat (oktatók: Halász Virág és Skribanekné Emese)
Debrecen - 01.26. vasárnap (oktatók: Malekné Vigh Mária és Sebestyén Ági)

Tarolt a Crystal Nails a MOSZI Országos Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Ipartestület által szervezett Budapest Open 2013. Országos Műkörömépítő Versenyen: Drozdik Melinda zselé kategóriában, Halász Virág porcelánban állhatott a dobogó legfelső fokára. Virág mellett, a harmadik helyet Dobson Zsuzsanna foglalhatta el.
Melinda és Virág első helyükkel – szépséges kupáik és érmeik mellett – kvalifikálták magukat Düsseldorfba, azaz ők képviselik Magyarországot a 2014-es világbajnokságon. A három versenyző ráadásul OKJ-s szakoktató, így a leendő körmösök biztosak lehetnek abban, hogy a legjobbaktól tanulják meg a szakma alapjait. A szép sikerek mellé a Crystal Nails aznap díszítő kategóriában is elkönyvelhetett egy érmet: „Tietek a pálya” kategóriában ezüstöt szerzett Murányi Sándorné, szolnoki viszonteladónk, szilveszteri hangulatot idéző, aranyos-pezsgős munkájával.

Szívből gratulálunk az eredményekhez!

December 9-én mesteroklevelet vett át Marnitzné Gál Enikő a Crystal Nails OKJ szakág vezetője, a Kézápoló és Műkörömépítő mesteroklevelet pedig Szathmáry Felícia diplomás szakoktató. Enikő emellett a Kamara vizsgabizottságának elnöki posztját, míg Felícia a Kamara vizsgabizottságának tagságát is megkapta, mely megbízások 5 évre szólnak és feladataik között szerepel többek között a leendő mesterek vizsgáztatása is.
Szívből gratulálunk!
15 gyönyörű lány mutatta meg magát a zsűrinek bikiniben, menyasszonyi ruhában, magyaros népviseletben és Crystal Nails csipkés topban Békéscsabán.

A hölgyek közül végül Békéscsaba Szépének Kékegyi Szimonettát, Békés Megye Szépének pedig Belvon Laurát választották meg; a koronát mindkét fiatalnak a címet tavaly elnyerő szépséges elődeik adták át. A rendezvényről természetesen senki nem térhetett haza üres kézzel: minden résztvevő egy-egy Crystal Nails ajándékcsomaggal lett gazdagabb.
December 1-jén, Nápoly egyik elegáns szállodájában, hatalmas gálaesttel ünnepelte meg a Crystal Nails 10. születésnapját és sikereit az olasz piacon.

A hatalmas szakmai show, rengeteg ajándék és meglepetés mellett a sok száz résztvevőt olyan nemzetközi és olasz bajnokok bemutatói várták, mint Laura D'Avino, Simona Ganderova, Kovács Gabó, Irene Merlo, Carla Nappi és Sebestyen Ági. Az eseményen bemutatták az ismert DJ Robby Pinna és Sarah közös dalát, mely az olaszországi Crystal Nails közreműködésével készült.
Az est másik fénypontja a Miss Nails&Face kiemelt díjazású nemzetközi online stílus- és körmösverseny díjátadója volt, amelyen a Crystal Nails alapítója, Jákob Zoltán az esemény díszvendégeként személyesen adta át a nyerteseknek a kupákat és a nyereményeket.

1. helyezett: Alessandra Leone (olasz)
2. helyezett: Isabel Gesell (német)
3. helyezett: Machon Melinda (magyar)
Váradi Szabina „Twixi” és Ivana Kardum bemutatózott
az első horvátországi Crystal Nails körmös napon.
A Zágráb centrumában tartott rendezvényen emellett Crystal SPA bemutató – Petra Topolovec előadásában – is várta a vendégeket. A résztvevők, Renata Šviglin-nel a LuXLash 3D szempillahosszabbítás rejtelmeibe is bepillanthattak. A körmös nap hangulatát egy híres horvát énekesnő fellépése emelte.
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com