HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: ÚJDONSÁG! CN Adventi naptár - körmösöknek ***** ÚJDONSÁG! Crystal Nails karácsonyi ajándékcsomagok ****** MEGÉRKEZETT! Karácsonyi körömmatricák ***** MEGÉRKEZETT! Merry Crystal Nails karácsonyi reszelő ***** AKTUÁLIS! Tökéletes karácsonyi ajándék: vásárlási utalvány ****** Készülj az ünnepekre a Crystal Nails-szel! - Karácsonyi színválogatás ***** HAVI AKCIÓ - december ***** József körúti üzletünk decemberi és ünnepi nyitva tartása ****** Online Köröm Magazin: CRYSTOUR EGER: Több mint százhúsz körmös „Dobóék városában” ***** Beszámoló: I. Crystal Nails Viszonteladói Meeting ***** Crystal Nails érmek Hollandiából

Ki ne emlékezne arra, amikor még gyerekként alig várta a Karácsonyt; ami egy naponta apró csokoládékat rejtő adventi naptárral valahogy „gyorsabban” elérkezett?
A Crystal Nails gondolt a Benned lapuló gyermekre, ezért készített Neked egy igazi „körmös” Adventi naptárat! Hogy mitől „körmös”? Természetesen attól, hogy az ablakocskák nem csokit rejtenek, hanem valami egészen mást… Meglepetést, amit a szalonmunkádhoz felhasználhatsz…
Várd a Crystal Nails-szel a Karácsonyt! Merry Crystal Nails!

Közel 34.000 Ft érték (oktatás, alapanyagok, díszítő elemek), csak 8.900 Ft-ért!

Nyakunkon a Karácsony és Te nem tudod, mit kérj párodtól? Családod kérdezgeti, mivel lepjenek meg a fa alatt? Gond egy szál se’! Segít a Crystal Nails!
Összeállítottunk négy szépséges ajándékcsomagot – alap zselé, profi zselé, alap CrystaLac, profi CrystaLac –, melyben minden szükséges alapanyagot megtalálsz zselés körömépítéshez vagy CrystaLac géllakkozáshoz. És hogy mit rejtenek a csomagok? Azt nem áruljuk el! Legyen meglepetés!

Alap zselé ajándékcsomag: 29.900,-
Profi zselé ajándékcsomag: 39.900,-
Alap CrystaLac ajándékcsomag: 23.900,-
Profi CrystaLac ajándékcsomag: 32.900,-

Vidám Mikulások, bohókás rénszarvasok, mézeskalács figurák, karácsonyfák és hópelyhek – ha nincs már idő a díszítésre, mert vendéged már robogna is tovább a karácsonyi ajándékok beszerzése végett, díszítsd körmét karácsonyi matricákkal. Pinduri ünnepi hangulat, a nagy rohanásban.
A képre kattintva webáruházunkba jutsz, ahol még több új matricát - csipke, cipzár, bajusz stb. - találsz!
Van egy tuti ajándékötletünk vendégeidnek karácsonyra! Lepd meg őket egy 150/180-as szemcsézetű reszelővel – apró figyelmesség Tőled, Nekik, melyről mindig Te jutsz majd az eszükbe!
Merry Crystal Nails!

Bármilyen Elite Cosmetix által forgalmazott műköröm alapanyagra, kozmetikai krémre, szempillára, lábápoló termékre stb. beváltható utalvány.

Összeválogattuk Neked a közelgő ünnepekhez ajánlott alapanyagainkat:
igazán csillogó-ragyogó ONE STEP CrystaLac-jainkat, klasszikus CrystaLac-jainkat, fixálásmentes Royal Gel színeinket, színes zseléinket és porcelánporainkat. Ezekkel a gyönyörű színekkel ünnepi hangulatba hozhatod vendégeidet!

A színeket keresd webáruházunkban, melyhez kattints a képre!

A szeretet ünnepe, azaz a Karácsony közeledtével fogadd szeretettel az alábbi decemberi akciós termékeinket, melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció DECEMBER 4-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Elérhető üzletünkben, az akcióban résztvevő viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz).
Builder Clear I. 15ml -20%

Erős tapadású, átlátszó építő
Sűrűségének köszönhetően könnyedén formálható. Átlátszó, jégkék színe miatt színélénkítő hatás jellemzi. Alapozó zselét nem igénylő, egyfázisú zselé. Kötésidő: 3 perc.

-20% 15ml 2.980,- helyett 2.384,-
Színes zselék 5ml – 8 féle hatás, 25 szín -25%

8 féle hatás, 25 igazán ünnepi színes zselé szín, eredeti Crystal Nails csúcsminőség.
(A színeket megnézheted a nagykatalógusban illetve a webáruházban (crystalnails.hu/bolt).

25 szín: Brilliant (530, 546, 548, 560, 572, 589), Giga Pigment (G913, G916), Fly-Brill (F3, F5, F8, F11, F12, F15), 3D (804, 812, 822, 823), Sparkling (610, 611), Multi Glitter (583), Crystal Magic (255, 259), Opál (903O, 914O)

-25% 2.200,- helyett 1.650,-
French Top Gel  Barackos rózsaszín (Peach), Bézs (Beige) és Pirosas rózsaszín (Pink) 5ml, 15ml -20%
Francia felületi zselék
Ezek a színes francia zselék a zselés vagy porcelános körmöknek szép francia színeket kölcsönöznek. Alkalmazásuk vékony rétegben (nem építő zseléként) ajánlott. Top Shine-t már ne tegyünk rájuk. Kötésidő 3 perc
.
-20% 5ml 1.950,- helyett 1.560,-
-20% 15ml 2.980,- helyett 2.384,-
 
Cover Pink XX építő porcelánpor – barnább bőrtónushoz 17 g, 28 g -20%
A tökéletes körömágyhosszabbítás pora: fedő színű, mely lenövésmentessé teszi a körmöt. Javasolt kicsit szárazabban dolgozni vele.
-20% 17g 1.980,- helyett 1.584,-
-20% 28g 2.770,- helyett 2.216,-
Crystal Nails 3D Gel ecset – megújult, piros nyéllel -15%
Crystal ecset, piros, üveghatású nyéllel, jó minőségű szőrrel, kevésbé gyakorlottaknak (a korábbi műanyag nyelűek helyett). Csinos kivitel, mégis alacsony áron.
- 15% 1.880,- helyett 1.598,-
UFO lámpa -20%
Dupla csöves (2x9W), körbetükrös, modern formájú, nagy nyílású, 3 oldalon zárt. Erősebb transzformátorral (alacsonyabb hő- és zajképződés).
-20% 8.900,- helyett 7.120,-
Salon Drill csiszológép -20%
Beszorító-gyűrűs, fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedálkapcsolóval.
-20% 21.900,- helyett 17.520,-
Crystal Nails mini bőrdizájn kéztámasz lila -25%
Praktikus, csinos, bőrhatású kéztámasz. Varrott Crystal Nails felirattal.
-25% 980,- helyett 735,-
Crystal SPA kétoldalú profi sarokreszelő -25%
Ergonomikus nyél és profibb, két oldalon két különböző érdességű bőrreszelő, amelyek a bőr felpuhítása után szinte maguktól hántolják az elhalt bőrt. A nyél csúszásgátló bevonatos!
-25% 2.950,- helyett 2.213,-
 
Bakos Erika már hetek óta karácsonyi lázban ég: vendégei ugyanis sorra kérnek tőle karácsonyi mintákat, ünnepi díszítéseket, téli motívumokat. Világbajnok díszítő szakoktatónk tehát azonnal tudta, mit készítsen, amikor felkértük egy karácsonyi step by step készítésére: néhány Full Diamond színes zselé, egy kis One Move akrilfesték, némi transzferfólia és már kész is az ünnepi köröm!
Az 5 perces videót – habár hosszúnak tűnik – megéri megnézni! Kattints a képre!

Habár nappali rendezvény lévén tulajdonképpen „Egri csillagokat” nem láttunk, CoverPRO lenövésmentes CrystaLac-ozást, ONE STEP CrystaLac-ozást és Rocky Cover HardGel-lel készülő körömágyhosszabbítást viszont igen.

Több mint százhúszan voltak kíváncsiak Advent első vasárnapján Kakasné Zsuzsa, Skribanekné Emese és Váradi Szabina előadására a Crystour első állomásán, Egerben. A lányok most is – mint minden előadásuk alkalmával – kitettek magukért: megmutatták, hogyan lehet ünnepi körmöket varázsolni a vendégeknek. Télre hangolt motívumokból, karácsonyi mintákból nem volt hiány. Az érdeklődő körmösök nagyszerű tippeket kaptak ünnepi színekből és díszítésekből mind ONE STEP CrystaLac-ban, mind klasszikus CrystaLac-ban, mind pedig NailArt CrystaLac-ban. Téli színbe öltözött virágok készítését leshették el Royal Gel-lel, One Move akrilfestékekkel és Xtreme Aquarell+ festékekkel. Frappáns és hasznos praktikákat tanulhattak arra, mit kezdjenek régi színeikkel, maradék anyagaikkal.

További CRYSTOUR időpontok és helyszínek hamarosan!

Negyven partner részvételével rendeztük meg november végén az I. Crystal Nails Viszonteladói Meeting-et – stílusosan – egy rendezvényhajón. Ezzel szerettük volna megköszönni azt a munkát, amivel hozzájárulnak a Crystal Nails dinamikus fejlődéséhez és ahhoz, hogy piacvezetők vagyunk a szakmában. Ezt természetesen összekötöttük a kerek évfordulóval is: együtt ünnepeltük a Crystal Nails 10. születésnapját.
A rendezvény Kovács Gabó előadásával indult. Világbajnok oktatónk szakmai bemutatót tartott: a három új alapanyagra épülő új technika mellett a hivatalos CrystaLac technikát is bemutatta, illetve válaszolt a felmerülő kérdésekre. Az ünnepélyes megnyitót követően öt partnerünk munkáját plakettel is jutalmaztuk.
Ezután „felszedtük a horgonyt” és a gálavacsora elfogyasztása közben hajókázni indultunk. Végezetül felvágtuk a három emeletes, Crystal Nails 10. születésnapjára készült tortát és kívántunk még legalább 10 és legalább ilyen sikeres esztendőt partnereinknek és magunknak.

A díjazottak, akiknek ezúton is szívből gratulálunk:

A legkiemelkedőbb forgalmazó 2013-ban: Brill Cosmetix Kft., Győr
A leginnovatívabb forgalmazó 2013-ban: Kreatív 2002 Kft., Zalaegerszeg
A legdinamikusabban fejlődő forgalmazó 2013-ban: a Pare Bt., Nyíregyháza
A legprofesszionálisabb forgalmazó 2013-ban: Deja-vu Dream Kft., Kaposvár
A legjobb marketinget képviselő forgalmazó 2013-ban: Christine Cosmetix Kft., Budapest

Négy érmet szereztünk a minap Hollandiában, a Nailnoblesse elnevezésű versenyen.

A kétnapos novemberi megmérettetésen Rilana de Valk Tip-overlay kategóriában második, porcelán építésben harmadik helyen végzett. Nancy Janssen Salon Design-ban aranyat, Tip-Boxban ezüstöt vihetett haza. Ráadásul Nancy mindkét napon versenyzett, ezért, és a versenyszámokban elért eredményei alapján megnyerte a „Verseny Koronáját” is.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com