HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Megérkeztek a Crystal Nails legfrissebb újdonságai és ünnepi színei ***** Megérkezett az ÚJ Dual UV/LED lámpa és az ÚJ Triple Power porelszívó ***** Újdonság! Rémisztően bájos Halloween matricák érkeztek ***** Online Köröm Magazin: Beszámoló: Szuperérdeklődés az őszi Körmösnapon ***** Európa Bajnok lett Kovács Gabó! ***** Világbajnoki Crystal Nails aranyérem díszítésben, Münchenből ***** Olimpiai arany után újabb 4 aranyat gyűjtött be a Körömtáborban Elite Mester címet szerzett Méhész Alexandra ***** Elsöprő siker az olasz fővárosban: 9 Crystal Nails érem a Nail Open Rome versenyről

Itt látható újdonságaink - melyek egyetlen katalógusban sem szerepelnek - szuperérdeklődéssel mutatkoztak be az őszi KÖRMÖSNAP-on.
Ezeket az új színeket és termékeket beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (a képekre kattintva oda jutsz).

Varázsold el vendégeidet Te is az új, lélegzetelállító ünnepi és téli színekkel! Lássuk őket!

Őszi-téli és ünnepi minták, díszítő ötletek szalonmunkára szabva, új ünnepi, illetve téli színek és árnyalatok, fantasztikus akciók – ez csupán néhány azok közül, melyeket szuperérdeklődés kísért a vasárnapi KÖRMÖSNAPON.

A Crystal Nails Nemzetközi Bajnok Oktatói, meghívott sztárvendégek – Csobot Adél és Dobson Zozo Zoltán –, divatbemutató modelljei – Magenta Fashion Show –, valamint 2013 Szépségkirálynői léptek színpadra október utolsó vasárnapján. A program érdekesebb volt, mint eddig bármikor: a Crystal Nails Nemzetközi Bajnok Oktatói megmutatták a tél legmeghatározóbb újdonságait, a trendalkotó szakmai rendezvényen, azaz a Körömhajón óriási sikerrel debütáló három, új alapanyagokra épülő új technikát – lenövésmentes géllakkozás a CoverPRO-val, körömágyhosszabbító zselés műkörömépítés a ROCKY Cover HardGel-lel és reszeléskönnyített porcelánépítés az új Easy Powder porcelánporokkal.

Kalózok és ősemberek úgy tűnik, inspirálták a körmösöket: elképesztően sok, több mint 50 pályamunka érkezett a Tip-Box versenyre.
3D Fantázia kategóriában Élet az őskorban – részlet egy ősember naplójából volt a téma. A következő eredmény született:

1. Monostori Éva
2. Litvai Tímea
3. Maszlag Mária

A Tip-Box versenyek történetében először, a zsűri nem tudott dönteni arról, zselé/porci/akril mix kategóriában ki álljon a képzeletbeli dobogó legfelső fokára – pontegyenlőség volt ugyanis –, így két első helyezettet hirdetett. (A téma Karib-tengeri kalózok volt):
1. Kovács Éva
1. Maszlag Mária
2. Litvai Tímea
3. Bodó Zita

A dobogós munkákat megnézheted a www.crystalnails.hu-n

Kovács Gabó a tavaszi Nail Design Magyar Kupa profi épített kategóriájának megnyerésével kvalifikálta magát a müncheni bajnokságra, amit MEGNYERT.

Így világbajnok, 5-szörös USA Bajnok oktatónk most már EURÓPA-BAJNOK is!

Szívből gratulálunk!

Nemcsak Kovács Gabó Európa-bajnoki aranyának örülhettünk hétvégén.
Bakos Erika, a Crystal Nails Elite Körmösakadémia oktatója ugyanis VILÁGBAJNOKI ARANYÉRMET
szerzett a müncheni World Cup Nail Art versenyen 3D NAILART kategóriában!

Az eredményhez szívből gratulálunk!!!

Még egy hónap sem telt el a londoni Körömolimpiai sikerei óta – ahol három érmet, egy aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot gyűjtött be – Méhész Alexandra ismét dobogóra állt.

Ezúttal Manchester-ben bizonyította tudását: négy aranyérmet nyert a szigetországban megrendezett versenyen. Az idei Körömtáborban Elit Mester címet – egyedüliként – elérő Szandra első nap Salon és Épített, második nap Showcase és One Move kategóriákban – utóbbiban ráadásul mindhárom dobogós; Karina Perematko és Jo Whittle, Crystal Nails versenyző volt – utasította maga mögé a többi versenyzőt.

Szívből gratulálunk!

Nem akármilyen hírt kaptunk a minap Itáliából: a Crystal Nails kilenc érmet hozott el az olasz fővárosból, a Nail Open Rome versenyről.
A Nail Open Rome versenyen az olasz csapat kiváló körmöseinek köszönhetően ismét sűrűn szólítottak Crystal Nails színeiben induló versenyzőt dobogóra. Hat indulónak összesen kilenc érmet sikerült elhozni: Carla Nappi aranyat Stiletto-ban, Laura D’Avino ezüstöt Stiletto-ban és Soak Off-ban, Irene Merlo ezüstöt zselés építésben. Kezdők között Marilena Smiraglia első lett Stiletto, második porcelán építés kategóriában, Patrizia Martucci első helyen végzett Tip Box-ban, harmadik helyen Soak Off-ban, Claudia Orlando pedig porcelán építésben állhatott a dobogó legfelső fokára.
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com