HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Tartalom: Körmösnapi ÚJDONSÁGOK: 4 ÚJ Flash ONE STEP CrystaLac szín **** TOP SHADE - Új hatás ONE STEP CrystaLacban: 4 Top Shade ONE STEP CrystaLac szín ***** Új színek, készletek és még sok más... ***** 2 AJÁNDÉK minden körmös látogatónak! ***** Körmösnapi VÁSÁR - fergeteges Körmösnapi AKCIÓK ***** AKADÉMIA - Csúcsképzés Nemzetközi Bajnokokkal ***** Konzultációs műköröm workshopok - 3 ÚJ TECHNIKA ***** Tip-Box VERSENY ***** Körmösnapi SHOW ***** ÍZELÍTŐ: Kedvcsináló videó - Körmösnap 2013 ősz ***** Októberben rózsaszínben - Összefogás az egészségért a mellrák ellen

Mi már készen állunk, hogy az ország legnagyobb körmös rendezvényén, a KÖRMÖSNAP-on új hatásokkal – Top Shade CrystaLac és Flash ONE STEP CrystaLac –, fantasztikusabbnál fantasztikusabb új színekkel – klasszikus CrystaLac-ban, Royal Gel-ben, Xtreme Aquarellben –, látványos, szalonmunkára szabott csúcsképzéssel, fergeteges akciókkal és két ajándékkal kényeztessünk Téged október 27-én, azaz MOST VASÁRNAP! A sok-sok friss szakmai tudást és ismeretet különféle Konzultációs Műköröm Workshopok garantálják. Találkozhatsz Nemzetközi Bajnok oktatókkal, akiket bármilyen szakmai kérdéssel; kipróbálhatod az új alapanyagokat – melyekre a legújabb lenövésmentes géllakkozás, zselés műköröm és reszeléskönnyített porcelánépítési – technika épül; megnézheted közelebbről az új színeket. Bepillanthatsz egy „rokonszakmába”, a 3D szempillahosszabbításba és a szezon a lábápolási trendjeibe. Az előadások szüneteiben sztráfellépőkkel, lélegzetelállító Fashion Show-val várunk!

Ne feledd – a Körmösnap a Te napod!

Az alábbi mindössze 3 perces kedvcsináló videóban
a vasárnapi Körmösnap hangulatába kóstolhatsz bele.

Szeretettel várunk október 27-én 10 órától,
a Millenáris B épületében!

Amíg Te a Körmösnapon megismered az ünnepi és látványos, szalonmunkára szabott előadásokat,  megnézed a legújabb színeket – ONE STEP CrystaLac-ban, klasszikus CrystaLac-ban, Royal Gel-ben és Xtreme Aquarellben –, belepillantasz a legújabb limitált kiadású karácsonyi készletekbe, illetve az építő készletekbe, bevásárolsz a Körmösnapi akciós termékekből és begyűjtöd az ajándék új, szupersűrű ROCKY Cover HardGel mintazselét és a Crystal Nails színes porcelánport, addig családod többi tagja sem fog unatkozni.
Összemazsoláztunk nekik néhány budapesti programot, melyet ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani.

- Oldtimer Show 2013 (Oldtimer járművek kiállítása a budapesti SYMA Rendezvényközpontban. Cím: XIV. kerület, Dózsa György út 1. Nyitva tartás: 9-18 óráig. Felnőtt jegy: 4.000 Ft – 14 éves kor fölött, Gyerek jegy: 2.500 Ft – 3-14 éves korig, 3 éves kor alatt ingyenes)

- Nyomozás – kiállítás és detektív játék (Az interaktív kiállítás azokat a kalandos kedvű érdeklődőket várja, akik nem rettennek meg a fejtörő feladványoktól és a szellemi kihívástól. Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum 1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár. Nyitva tartás: 10-17 óráig. Felnőtt jegy: 1.450 Ft, Gyermek 1.250 Ft)

- Színek, ízek, illatok (A Magyar Mezőgazdasági Múzeum új, őszi kiállítása kertészeti, szőlészeti, borászati, szeszipari terményeken keresztül vezeti végig a látogatókat az érzékelés birodalmán. Nyitva tartás: 10-17 óráig. Felnőtt: 1.100 Ft, Gyermek: 550 Ft)

- Horgász Show (Horgász kiállítás, nemcsak horgászoknak a SYMA Rendezvényközpontban. Cím: XIV. kerület, Dózsa György út 1. Nyitva tartás: 10-17 óráig. Felnőtt napijegy: 1.900 Ft, Diák: 1.400 Ft)

A Crystal Nails is csatlakozik a mellrák elleni küzdelemhez

Októberben rózsaszínbe borul az egész világ. Azaz a körmök minden bizonnyal. Erről pedig a Crystal Nails „gondoskodik”: minden októberben megvásárolt rózsaszín porcelán, zselé és CrystaLac árából 100 forintot adományoz az Egészség Hídja Összefogás Egyesületnek. Az összefogás célja, felhívni a társadalom figyelmét az egészséges életmódra, a stressz helyes kezelésére, a mellrák elkerülésére – hiszen az időben felismert betegség 90%-os biztonsággal gyógyítható –, egyúttal tudatosítva a szűrővizsgálatok jelentőségét.

A mellrák elleni küzdelem jegyében a Crystal Nails csatlakozott az Egészség Hídja Egyesület mellrák elleni kezdeményezéséhez: minden októberben megvásárolt rózsaszín porcelán, zselé és CrystaLac árából 100 forintot adományoz az Összefogás a Mellrák ellen Egyesületnek. Csatlakozz Te is és vendéged is; segítsétek a mellrák elleni küzdelmet! Nem kell mást tenned, mint hogy tájékoztatod vendéged az együttműködésről, hogy ő is a pink valamely árnyalatát kérje tőled és viselje körmein. A pink körmöket mutassátok meg Nekünk és a világnak – töltsétek fel a Crystal Nails Hungary facebook oldalán található Crystal Nails alkalmazáson keresztül (https://www.facebook.com/rozsaszin.lanchid/app_185250178325855)!
Mutassuk meg az összefogás erejét!
www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 

Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com