HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, KATTINTS IDE!
Az idén - a borongós időjárás ellenére sem - hagyjuk beszürkülni az őszt; máris mindenkit sikerült felizgatni-feldobni a hétvégi KÖRÖMHAJÓ-n debütált és az üzleteinkben mostantól beszerezhető Crystal Nails 2013/2014-es őszi-téli újdonságaival, fejlesztéseivel. A KÖRÖMHAJÓ-n az érdeklődés (közel 2000 látogató) és az átütő szakmai fejlesztések minden eddiginél nagyobbat "szóltak": ha nem voltál ott, most alaposan tanulmányozd át az alábbiakat; hogy elbűvölhesd vendégeidet az új trendszínekkel, új technikákkal és új alapanyagokkal. (Az újdonságokat már beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (Körömfutárok) és webáruházunkban (képekre kattintva oda jutsz). )

A 2013/2014 őszi-téli trendszíneiről, hatásairól és mintáiról, a szezont meghatározó színcsoportokról (koi-piros, kodiak-barna és mikonosz-kék) és arról, melyik színt, hatást és mintát ajánld ősszel vendégeidnek, részletesen a hírlevél alsó részében található Online Köröm Magazin Trendajánló rovatában olvashatsz!

MEGJELENT!!!

A Crystal Nails 2013/2014-es ősz-téli katalógusa, a szezont meghatározó trendszínekkel, új alapanyagokra épülő új technikákkal, újdonságokkal, termékekkel és fejlesztésekkel, illetve rengeteg új szakmai információval.

Megszerezheted üzletünkben, viszonteladóinktól és területi képviselőinktől (körömfutár), vagy akár IDE kattintva le is töltheted.

A divatházak tervezői a 2013/2014 őszi-téli szezonjára is a természetből inspirálódtak. A koi-piros szín a koi-pontyokról kapta nevét, melyek a vadpontyok díszhalként ismert, színes-foltos változatai. A kodiak-barna a barna medvék legnagyobbika, melynek gyönyörű, barna színű bundájába egész egyszerűen beleszerettek a divattervezők. A mikonosz-kék színhez, képzeletben Görögországba utaztak: azúrkék tenger és élénk kék ég várta őket Mykonos-szigetén. Az említett színek mellett „hatásban” idén divat lesz a púder, a Flash, a színátmenet, mintában pedig hódít a geometria és a virágok.
A DIVATSZÍNEKHEZ - SZÍNES ZSELÉBEN, ROYAL GEL-BEN, ONE STEP CRYSTALAC-BAN, CRYSTALAC-BAN ÉS XTREME AQUARELL+ KRÉMFESTÉKBEN - GÖRGESS VISSZA A HÍRLEVÉL ELEJÉRE!


Megérkezett az ősz és vele együtt a szuperújdonságok: új alapanyagokra épülő új technikák, szezont meghatározó trendszínek, termékek és fejlesztések mutatkoztak be szeptember első vasárnapján, a Batthyány téri kikötőben az őszi KÖRÖMHAJÓ-n.

Vasárnap 10 órától Nemzetközi Bajnokok mutatták be a legújabb alapanyagokra épülő technikákat, valamint a szezont meghatározó őszi-téli slágerszíneket – színes zselében, Royal Gel-ben, ONE STEP CrystaLac-ban, klasszikus CrystaLacban és Xtreme Aquarell+ krémfestékben.
A KÖRÖMHAJÓ – ahogy mindig – már 9 óra előtt megtelt azokkal a szemfüles látogatókkal, akik elsők között szerették volna beszerezni a legújabb alapanyagokat, színeket, termékeket és fejlesztéseket.
Tíz órától az előadások is megkezdődtek: elsőként a porcelánosok legnagyobb örömére Fekete Zsuzsi ismertette a legújabb könnyített porcelánépítés technikáját, a reszeléskönnyített újgenerációs Easy Powder építő porcelánporokkal.
Bemutatkozott egy teljesen új, lenövésmentes géllakkozási technika is; az új CoverPRO CrystaLac – Nougat Cover és White színekben – és a hozzá kifejlesztett CoverPRO ecset.
Új zselés műköröm technikával – az új Rocky Cover HardGel-lel – is megismerkedhettek a körmösök: Kovács Gabó 5-szörös USA Bajnok megmutatta, hogyan lehet az új, szupersűrű építőzselével körömágyat hosszabbítani.


Az új technikák mellett 2013/2014 ősz-tél meghatározó trendszínei is „fellépnek”: a koi-piros, a kodiak-barna és a mikonosz-kék mellett színpadon „láthatták” a szezon legnagyobb durranását, a leheletfinom téli felvillanást, az új Flash-hatást. Nemzetközi Bajnok oktatóink mellé természetesen ezúttal is érkezett külföldi vendégelőadó, ezúttal Melania Alessandrello olasz díszítő mester személyében, aki tényleg elhozta az „olasz nyarat” a szeptemberi vasárnapba. Ezúttal minden körmös látogató két ajándékot vihetett haza: a rendezvény elején, a látogatók egy-egy 5ml-s Crystal Nails színes zselét és egy-egy 4ml-s klasszikus CrystaLac-ot kapnak. Az előadások szüneteiben Körömshow – fergeteges, meglepő fordulatokkal tűzdelt táncos produkció – szórakoztatta a résztvevőket. A konzultációs Crystal Spa Workshopban, a Konzultációs Műköröm Workshopban és a Kevésbé Gyakorlott Körmösök Workshopján bajnok oktatóink vártak minden érdeklődőt és válaszoltak a feltett kérdésekre – olyan sokan voltak a Buda teremben, hogy egy narancsfa pálcát sem lehetett volna elejteni. A Körömhajót ezúttal is tombolasorsolás és sétahajózás zárta. Utóbbira a családtagok is hajóra szálltak, hogy a szikrázó napsütésben a főváros lenyűgöző építészeti remekeit és panorámáját megcsodálhassák.

www.crystalnails.hu | mukorom.hu | Elite Körmösakadémia | koromfutar.hu |
Továbbképzési naptár
 
Hírlevélről leiratkozás: sales@elitecosmetix.com